Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Eddig megvan a "kicsike" Kristálytisztán szól, se sercegés se búgás max hangerőn se. Hallani ha egy fuvolás levegőt vesz, vagy ha Lars Ulrich ott dobolna a szobában. Örülök, hogy a TDA 7294-ből építettem. Köszönöm a segítségeket mindenkinek, Ge Lee-nek és Reloopnak.
Szeva,esetleg egy bekotési rajzot meg egy nyák tervet nem tudnál adni???
Ehhez az IC-hez annyi NYÁK rajz van a neten mint a nyúlsz*r.
Természetesen azért elküldheti pont az Övét, ha neked az kell.
Nem rosszindulatból írom, de minek ekkora doboz neki? Vagy lesz más is abban a dobozban? Akkor nem szóltam! Egyébként tetszik!
Tekintélyt parancsol. No meg hogy nézne ki 42-44cm széles tuner, magnó dvd társaságában egy tenyérnyi előlapú végfok?
Ha bekötöd a vízbe, a vízkövet riasztja el, ha meg kikötöd és fejéhez vered a patkánynak, akkor meg az riad el tőle
Gratula. Ez építő jellegű hozzászolás volt, bár engem is érdekelne egy ilyen univerzális készülék, főként ha szúnyogot és darazsat is riaszt.
Láttál már úgynevezett kompakt Hi-Fi tornyot belül is, vagy "kici kínai Hi-Fi" cuccot?
Kb. nem sokkal több alkatrész van benne, csak ott a teljesítményt valami számomra ismertlen mértékegységben adják meg (Azt hiszem PMPO, de lehet ebben tévedek). Ez a kolléga átal épített, legalábbis az IC adtlap szerint elég nagyot szól. Hogy hogyan, döntse el midenki aki utánépíti. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2013
Szerintem (is) kétszer tetted be a rágcsáló riasztó képét, kérjük a vízkőmentesítő képét is.
Amúgy ezt én is megépítettem és bevált. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2013
A vízkőmentesítésnek mi az elméleti alapja? Egy vegyészmérnök ismerősöm szerint az nem változtat semmit a dolgokon, hogy változó mágneses téren halad keresztül a víz.
Helló! Ha ez a kis szerkentyű már annyit csinál, hogy szétroncsolja a vízkövet hogy ne tudjon odatapadni annyira, mintha pillanatragasztóval lenne oda ragasztva de karbantartást megkönnyíti nekem már JÓ
Van humor oldalis?
Még szeretnék bele előerősítőt, gitár előerősítőt, mikrofon előerősítőt, koppanásgátlót.
Még sohasem volt ilyen cucc a kezemben. Valahogy ösztönösen kerülöm a vele való találkozást. A PIMPO teljesítmény az amihez hozzáadják a gyártás dátumát is.
Ha a rágcsáló beleharap a vízkő mentesítőbe, beletörik a foga és fogatlanul nem tud rágcsálni.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
Nem egészen ide tartozik, de korábban olyan helyen laktam, ahol a szomszédok tartottak haszonállatokat. Volt is egér rendesen. Mindenféle elektronikus kütyüvel próbálkoztam, de nálam nem jött be egy sem, úgyhogy maradt az elektronika mentes egérragasztó.
Baj csak egyszer volt vele, amikor a macsek is beleragadt. Bocsi az offért. A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
Szia!
A rágcsáló riasztó miket riaszt? Nekem nyest és patkány ellen kellene valami.Feltennéd a rajzát? Üdv
Elkészült a midibox seqV3 és működik!!
http://www.youtube.com/watch?v=7Io9LBii3Yo
Klassz! Ez a jövő zenéje? Hasonlóra vonaglottak az Orion űrhajó szereplői is.
Helló SKY! Szép munka és engem is nagyon érdekelne a cikk, vagy egy pontos alkatrészlista és nyákterv, ha megoldható. köszi!
Sziasztok!
Most került elő egy új dolog kapcsán egy régi PIC teszt "kütyü". Erre is elmondhatom, hogy "nem túl szép de ronda", de még 2 év távlatában is működik (nem is vettem elő azóta). Az LCD felirat egy pénzes automata fejlesztés részeredménye volt. Azért megosztom, bár nyákterv és a kapcsolás már a "holdban". Nem hiszem, hogy bonyolult lenne újraépíteni, ha valakinek pont ilyen kellene. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2013
És mi az a dzsuva a szalagkábelek csatlakozásánál?
Labortápom következő prototípusa (nem is mondom már hogy elvileg ez már hibátlan, mert ez ritkán jön be sajnos...):
Tettszik! (Attila, Te úgy vagy a labortáppal, mint én az órákkal... Labortápicisztben szendvedsz )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |