Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Igen.
A 2*16 karakteres program hibás, ki van kommentelve belőle az kijelzőt inicializáló kódrészlet, azzal együtt tessék majd újrafordítani.
Elkészült a cnc gépem vezérlése, Az előlap még hiányzik mert azt már a gépemmel szeretném elkészíteni. Készül a burkolat is.
Nagyon szép lett! Csak remélni tudom azt,hogy nekem is ilyen szépre sikerül majd
Nagyon tetszik! Hasonlót én is szeretnék majd építeni.
Az nem fog erinteni, ugyanis en a 20X4-est akarom majd megepiteni.Ha lo, akkor legyen kover. Vagy hogy is van ez a mondas.
Idézet: „Ha lo, akkor legyen kover. Vagy hogy is van ez a mondas.” Helyesen "szerintem": Ha már LÚD, akkor legyen kövér. A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2013
Gyönyörű! Ha a horgászatban is ilyen precíz vagy, akkor már nagyon sok halat foghattál...
Nagyon szép lett, mekkora motorra lett tervezve? Sajnos a mutatóról nemtudom leolvasni
Terveztem én is építeni, de nekem elég lenne egy 2 tengelyes.
Igen, ugy van csak rosszul tudtam az allatot
Sziasztok!
Készülődve az újabb tanévre kicsit dolgozgattam a pár éve épített hangdobozaimon illetve erősítőmön. Úgy gondoltam, ha régebben nem mutattam meg nektek, most már mindenképpen meg kellene. Az erősítő Skori-féle 25W-os texas, +/- 35V-ról járatva, 10 000 µF-os pufferekkel. Található benne koppanásgátlóval egybeépített DC hangfalvédelem, becsatoló fokozat a hangerő poti előtt, illetve egy CLIP indikátor áramkör. A doboza jó szellős, de ez volt itthon. A hangdobozok gyári SAL tervek alapján készült 19-es bútorlapból (régebben még lehetett kapni ebben a vastagságban), ragasztva, csavarozva lettek. Sötét szürke műbőr bevonat, illetve fenyőlécek a keretek, amik frissen lettek cseresznye színű lazúrral lekenve. Teljesen zárt rendszer, belsejében üveggyapot a csillapító anyag. Nagyon meg vagyok elégedve a hangjával, szebben szól, mint amit vártam tőle a tervezéskor. Üdv. Balázs A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2013
Erre mondják: Túl szép, hogy igaz legyen !
Szia!
Hát nekem az erölködő kicsit ipari kivitel, de szépen megcsináltad. Ez a kivitel inkább a *.100W kategóriában dívik. A hangfal... hát nem igazán tetszik (de ízlések és pofonok...). Ha jól szól és neked tetszik akkor gratula és ne foglalkozz a véleményekkel. Üdv: Zsolt
Szia!
Köszi. A hangfal tényleg nem a megszokott kinézetű, de szerintem pont az egyedisége, vagy a különlegessége teszi széppé. Kinek ez, kinek az tetszik. Az erősítő doboz adott volt, ehhez a doboz formához szerintem ez a teljesen minimalista, ipari kinézet passzol. Amúgy sem tetszik a csicsa az erősítőkön, de erről még a felirat sem hiányzik nekem. A hangfalakon a műbőrről a lazúr elkenődést le fogom szedni, csak még nem volt időm. Üdv. Balázs A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2013
Ipari mert annak idején "digitális" volt a dobozválaszték, vagy konteszet-be építettél (olyan rég volt hogy már nem tudom jól írtam e a dobozok nevét), vagy semmibe.
Hali!
Íme egy Li-po őr. Modellezésem szükségletét eleget téve építettem egy kalibrálható lipo őr-t. 3.8V bekapcsol a buzzer ezzel megkímélve az aksit. Kint a reptéren nagyon hasznos tud lenni akár modellbe is építhető. Bővebben: Link
3.7V-ra szokták beállítani a gyári lipőröket illetve 3.3-ra de nem szeretem tökig meríteni az aksit így is 2200as aksinál 1700mAh töltök vissza.
Egy pici off. De hasznos a témában. Li-Po
Nagyon jó kis cikk tényleg sok volt egy picit a 3,8V köbzoli mondatára visszatérve. Most 3.5V állítotam. Igazábol nekem azért szükséges mivel a gépemben a szabályzó 3.3V lekapcsolja motort és rizikósabb a leszállás de hogy ezt megelőzzem a zümmer időben jelez.
Én azért szeretnék látni egy adatlapot, ahol 4,1V a töltési végfeszültség egy akkumulátorcellára.
Szia!
Ha hasznos, akkor jó ez! A videóban ami a feszültséget mutatja, az minek a kijelzője? A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2013
Véleményem szerint egy multiméternek, amit negatívban vett fel a kamerával, hogy jobban látszódjon!
Készítettem egy videót a szoftverfejlesztés alatt álló PIC-es panelmérőmhöz. Sokkal látványosabbat szerettem volna de rájöttem hogy én sajnos nem értek a videószerkesztéshez, a zenevágáshoz meg pláne nem. Így is egy órát kínlódtam vele:
Bővebben: Youtube
Nincs ezzel semmi gond, de kicsit sok volt rajta a szöveg! Annyi látszik, hogy valami panelt dugdosol, ami valamit kiír. De mire meg tudnám nézni jobban a szöveg ellenére, már vált is egy másik "témára".
Igen ez nekem is feltűnt, de így is csak kb a fele szöveget írtam ki mint amennyit szerettem volna. Másrészt igazából nem olyan fontos a háttérben futó videó, a lényege hogy az LCD-t és a hétszegmenses kijelzőt is meghajtja az pedig azért látszik.
De ha kisregényt akarsz, akkor miért a videóba vágtad bele? Ott szokott lenni a leírás a videó alatt, oda annyit írsz, amennyit csak akarsz. És akkor az is látszik ami a képen van. Engem speciel érdekelne a háttér is, hogy hogy néz ki a dolog, nem csak bemondásra hogy működik
A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |