Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Remélem nem baj, hogy ide is felteszem a levilágítóról készült rövid videót. Szóval ez lenne a legújabb szerzeményem. Igaábó ebbe a topikba való. Bővebben: Link
Nagyon szép munka, látszik rajta, hogy nem a kapkodás hozta létre, hanem az igényességre törekvés!
Köszönöm, próbáltam törekedni. s a kapkodás sem volt jellemző, több hetes tervezés előzte meg a kivitelezést.
Ez házi gyártmány? Ez úgy néz ki mintha teljesen gyári lenne! Gratulálok!!!
Ez igen! Nagyon profi, minden elismerésem! :kalap:
Köszönöm a pozitív elismeréseket. Kicsit drága készülék lett, mire elkészült. Nagyjából 50.000Ft-ból jött ki.
Nem csodálom, de nagyon profi cucc!
Köszönöm, mégegyszer. Mostmár végére értem a tesztnek és valóban 2 perc a levilágítás. Most csinálom neki a helyet
Ez a 2 perc ez p20-ra értendő? Vagy gyári lakkos panelra?
Egyébbként az én kistáskám a közelébe sem érhet nagyon szuper
Ez a p20-ra, átalam lakkozott panelra értendő. Elképzelhető, hogy még kevesebb idő is elég lenne, bár szerintem ez így is kelégítő. Egyébként a tiéd is biztosan stabilan, üzembiztosan működik és neked a célra tökéletesen megfelel. Nem az a fontos, hogy hogyan néz ki, működik? igen. Bár mostanában adok a külcsinre is. Köszönöm, Kedves kaqkk.
Hűha ez nagyszerűen néz ki!!Tökéletesen kivitelezett!!
Én se tudok mást mondani mint amit Frankye, profi cucc.Mint egy gyári levilágító! :kalap:
Ez nagyon keményen profi.
Köszönöm, igyekeztem, hogy pofás készülék szülessen
Azért kérdeztem hogy p20-e mert a gyári sokkal érzéketlenebb nálam azért 8 perc az idő mert gyári panelt
használok kipróbálhatnád (egy teszt erejéig) és ezt hidd el nem kötözködésként mondtam. De a csodálatom egy szemernyit sem csökkent .
Sziasztok!
Elkészítettem életem első olyan Mikrofonját ami nem tartalmaz FM adót De ami a legjobb, hogy nem műgyantával, hanem olyan műanyaggal öntöttem ki, mint amivel a dobozokat szokták ragasztani Kérlek nézzétek meg.
Nemrossz. Emlékeztet a 10en évvel ezelőtti gyufásdobozba szerelt áramköreimhez
Sziasztok, ma végre sikerült megtervezni a tápom előlapját, valahogy így fog kinézni, semmi extra csak a szokásos szükséges dolgok.
Jól fog kinézni!
A kész műről is kérünk fényképeket!
Sziasztok,
bizonyára ismerős lesz a cím sokaknak. Csináltak már mások is hasonló őrültséget. Nos, én is megépítettem a saját processzoromat, ami csak relékből áll. Összesen kb. 300db. 25 utasítást ismer, az egyedüli félvezető a memória, amit optikai leválasztással, szintillesztőkkel és szűrőkkel kapcsoltam hozzá. Természetesen a dolognak nincs valódi haszna...esetleg a processzorok működését lehet rajta oktatni behatóan. Fényképek majd pár nap múlva kerülnek ide.
Na hát erre én nagyon kíváncsi leszek, komoly lehet!!
Tudom nem nagy dolog, de én is csinálgatok valamit. Ez végülis az első komolyabb PIC-es projektem. Pinkódos, három zónás riasztó, LED kijelzővel. Mondjuk ez még csak a panel, de ez is merőben különleges szerintem. Stripboard (Joly Joker panel), a felesleges sávok szépen le vannak marva. Az alaktrészoldalon pedig ott figyel a nyomtatott beültetési rajz. A fényképek elég szutykok lettek, de azért a téma érzékelhető. Ugye?!?
Sziasztok, nagy dilemmában vagyok az előlapommal, már leszűkítettem, kettőre a választást, ezért megkérdezném a ti véleményeteket is, melyik a jobb? Tulajdonképpen muszály voltam ezt az elrendezést választani, a panelmérők szempontjából, mert a nyákok nem fértek el máshogyan. Jobb szerettem volna felülre helyezni a kijelzőket egy sorban egymás után, de akkor szélesebb doboz kellett volna. Szóval várom a véleményeket, esetleg egy két építő jellegű kritikát is vagy ötletet.
Üdv : Doncso
Első PIC es projecthez képest elég jó, garatulálok!!
Szia
Nekem a ""Táp elölap5"" kép valamiért jobban tettszik, jobban elkülönül a két oldali szabályzó rész. A végsö döntés úgy is a tied lesz. Ezt a képet milyen programmal készitetted?
Táp előlap5 Nekem is ez tetszeik. Gyáribb kialakítása van. Nekem is az a véleményem, hogy határozottabban elkülönül egymástól a két táp rész. A bal oldali táp feszültség digitjei szándékosan van fordítva, vagy csak véletlen? A kijelzőnél a DP felül van.
Hát az valószínűleg a 23:00-hatása természetesen véletlen volt, de nem fontos mert az a rész ki lesz vágva úgyis, de köszi a választ , szerintem egy kis kontrasztosítással az 5-ös lesz. Tulajdonképpen arra voltam kíváncsi hogy ez a keretezés illetve a feliratok más szemével nem gyerekesek e. De úgy látom jó lesz, ennek örülök.
Egyre jobban hajlok én is az 5-ös felé, a képet Front Designer 3.0-val készítettem, ha kell PÜ.
Üdv: Doncso
Megjegyzem van szép érzéked a tervezésben!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |