Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hali!
Most már nekem is fel kell rakni valami, ez így nem mehet tovább Egy egszerű áramgenerátor és lézer, valamint egy elektret mikrofon előfok.
Pár helyen még finomítottam a művön.Pénteken elvileg ki tudom nyomtatni a nyáktervet műnyomóra és onnantólkezdve nincs megállás belevetem magam az AVR-ek világába
Szia!
Igazad van,legközelebb lehet hogy azt fogom használni!
Szia!
Szép munka! Valami forrást tudnál mutatni az erősítőről? Kapcsolás, nyákterv stb.. Üdv!
Szia!
ez az invertáló kapcsolás, és az ahhoz való nyák, létezik a nem invertáló is, azt most nem teszem fel. Állítólag ennek jobb hangja van mint a nem invertálónak.
Köszönöm!
Szóval ez IC-s? A képen inkább 2 To-220 as toknak láttam Vagy már képzelődöm?
IC-s csak pár lábat kivágtam belőle, mert nem kellett.
Idézet: „Jelenleg ez a legjobb hangú végfok itthon” JLH, DoZ? Ezeknél is jobb....?
Sziasztok : hapro mesternek gratulálok E remekműhöz ! Mutatni szeretnék ismételten én is egy legújjab alkotást . Ez elégé szokatlan szerkezet lessz ? Nálam sokan megfordulnak és a legtöbb hozzáértő mindig a gépeim belvilágára kiváncsi ? Szóval ennek az erősítőnek nem igen kell levenni a fedlapját hogy bele lássunk a lelkébe ! IME több kép a már megszokott fto albumomban látható!ITT Ja azt majdnem elfeledtem hogy ez mi is valójában . / HTA-30 /
Elkészült a scannerból készült levilágítom.
4 db 15W-os uv cső. (Sylvania F15WT5/BL35) Pic-es időzítő, 0-99 perc, 15 eltárolt idő, Az egész kb. 14.000Ft-ból jött ki.
Még képek. (Működés közben 1 a4-es lap volt rajta mikor fényképeztem)
Szuper alkotasok. Otletesek vagytok. Gratulalok a napokban epitett cuccokhoz
Nagyon jól néz ki. De! Nem melegszik nagyon? Az ilyet hűteni szokták nem? Meg valami reflektáló cucc kéne a csövek alá szerintem, jobb lenne a hatásfok.
Gratulálok, gyönyörű munka, emlékszel én is ugyanígy akartam a JLH-mat, de sajnos befulladt a project a G807-miatt. Pedig az is ilyen lett volna, hogy minden látszik, de talán említettem is egyszer a JLH topicba.
Szia. 30perc működés után sem volt meleg, kézzel meg lehetett fogni minden alkatrészét. Amúgy is maximum 10percet megy egyhuzamban. Nem rakok alá semmi fényvisszaverőt, mert így is teljesen jól működik.
üdv.
Végre összeraktam..
Hú, szép a mai termés, gratula mindenkinek ! Remek képek, szépen összerakott cuccok, öröm nézni.
Egy jó ideje készül egy átvilágítóm, és most már úgy érzem készen is van (némi beállítás szükséges még).
Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Eredmények: Golyóstoll: Bővebben: Link Ragasztópisztoly:Bővebben: Link Kagylók:Bővebben: Link Peltier elem:Bővebben: Link Multiméter + doziméter: Bővebben: Link Ónszívó:Bővebben: Link Fóliakondi + elkó: Bővebben: Link Kis kapcsüzemű táp:Bővebben: Link Venti: Bővebben: Link
Eeezigen...!
Ez nagyon durva. Ügyes vagy te is. Egyébként mire fogod használni? Reptérre mész másodállásban poggyászt ellenőrizni?
Valami élőlénnyel is kipróbálhatnád. :yes:
Eredetileg kompresszorok átvilágítására akartam építeni, de rá kellett, hogy jöjjek, hogy 200kV alatt nemigen fogok arról normális képet látni (3mm vastag acél), talán valamikor odáig is eljutok, egyelőre 100kVDC-re van méretezve a táp. Hibakeresésnél nagyon jól jön, nameg sok dolgot meg lehet vizsgálni vele, akár hegesztési varratot is.
Ne kend az üvegbúrára, inkább a hulladék minőségű huzalra :yes:
Hát ha tudsz olyat adni, ami 30 másodpercig nem mozdul, akkor lehet csinálni. Végső esetben 8s is elég..
Pont azt lehetne látni, mint a fentebb lévő képen az egyik csigaháznál, mivel a puha szöveteken simán átmegy. Kisebb feszültségen pedig a ház válik átláthatatlanná.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |