Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia!
Jól szól, hiányolom a mélyeket, de lehet hogy az én hangfalam meg az erősítőm, ami a C-n van az a hibás. Igazánból élőbe kellen meghallgatni, de Írország messze van ![]()
Persze, a felvétel nem adja vissza annyira, élőben jobb. Több mikrofon jelét kellene összekeverni...
Kösz az ötletet
![]()
![]() Ismered ? Egy baj van vele.....7 DVD ![]()
Uhh, azt nem is figyeltem.....
A sok torzítós hang után milyen szépen szól a tiszta
![]()
Sziasztok.
Minap találtam a fórumon egy egyszerű kivezérlés jelzőt. Megteszett és gondoltam megépítem én is. egyenlőre csak próba NYÁKon van de készül hozzá a rendes panel is. A jobb csatorna 2. LEDje nem világít( a LED a hibás), de ez is orvoslás alatt van. [OFF]Őőő viszont lenne egy problémám és egy kérdésem Folyamatosan próbálgatom hogy hogy működik és jó is csak van amelyik zenénél (már a kezdésnél) világít a piros led is, van amelyiknél egyáltalán semmi. Ennek az oka mi lehet vajon? A kérdés pedig a következő: az érzékenységét hogyan lehetne állítani?[OFF] Sziasztok!
A bemenetre kell tenni egy osztót, potméterrel, mintha ehy hangerőt állítanál.
Bocsánat a képek lemaradtak
![]()
Sokkal könnyebb szép hangokat ,mint dögös torzítottat !
Szia Slogan!
Ebbe hadd kössek bele kicsit... Baromi nehéz szép hangú tiszta csatornát építeni... (bár ez szubjektív). Nem úsztam még meg soha három triódafél alatt... Ebben a fejben az a gáz, hogy nincs betervezve még egy cső.... Vagy csak elégedetlen vagyok ![]()
Nem kimondottan a csöves dolgokra gondoltam .
Arra gondoltam ,milyen nehéz dögös torzított hangot csinálni !
Ja, igen. Igazad van, nehéz az is. Sok próbálkozás után arra jutottam, hogy általában az egyszerűbb a jobb.
Üdv Mindenkinek!
Tegnap este készen lettem egy újabb panellel. ![]() ![]()
Ez igen!
Szép lett a kapcsolás! Ezt a kapcsolást én is megépitettem, csak én 400LED-et hajtok róla és gyönyörűen működik.
Szép munka, gratulálok!
![]()
Üdv, mindenkinek!
Elkészültem a töltő kapcsolási rajzával, gondoltam megosztom veletek is. ![]()
Szép lett, tetszik a kijelzönél az egyoldalas megoldás.
Én a másik végletbe mentem el [b]IME .
Ez igen!
Le a kalappal előtted. :kalap: Sose láttam még ilyet, hogy minden smd. Szép munka.
Ha nem tévedek, ezt láthattuk a találkozón?
![]()
Üdv!
Elkészültem a DOZ-os A osztályú erősítővel ![]()
Köszönöm.
Mostanség jopár smd s panelt csináltam.
Nagyon király! Az a plexi lap a teteje lesz? Fested, vagy meghagyod átlátszónak? Szép a bele is, bár így tudnék huzalozni, csak nincs türelmem hozzá...
Helló!
Igen a tetejére lesz ledekkel lesz megvilágítva ![]()
Szép a gép , de mondhatnál valamit róla , hangzása , nyugalmi áram , ezekkel a hűtő bordákkal mennyi a termelt hő ami mérhető a hűtő bordán stb... Az át tetsző fedlap olyan ismerős ?
Bővebben: Link Bár itt üvegből van és a felirat az homok fúvózott . |
Bejelentkezés
Hirdetés |