Fórum témák
» Több friss téma |
Valahogy lemaradt.Bővebben: Link
kb ilyen.... csak a kisebb mágnes a motor tengelyén van ami szét tört!!
Sziasztok!
van egy felültöltős whirlpool awt 2205 mosógépünk, végigcsinálja teljesen a ciklust, de sem a mosóport, sem az öblítőt nem használja el, benne marad a tárlójában. - az elosztótartályt leszereltem, kitisztítottam, - a mágneskapcsoló működik, - az elől lévő szűrő tiszta, - a szintszabályzó szelep fújásra kettőt kattan - a programtárcsa által működtetett vízbefecskendező mechanika működik, kopás nem látható rajta. A vezérlőgombok műanyagpanelját leszerelve rozsdásodást találtam, a tetőajtó lábainál. Szét van kapva a gép, az elektronikájába addig nem akartam belenyúlni amíg meg nem bizonyosodok arról hogy nem-e mechanikus a probléma?
Szerintem vagy az Orczyt próbáld meg, vagy keress egy méretben azonos mágnest az euromagnetnél, vagy hasonló helyen. Aztán ragaszd a régi helyére.
A tárolót szereld ki. nézd meg nem-e a befolyónyílásokba kövült-e a mosópor.
nagyon köszi!! de szerinted mindegy milyen tipusú a mágnes?? és mivel ragasszam a tengelyre? 1000 hálám!!!
ezen már túl vagyok, azok teljesen tiszták
Szerintem valamilyen ferro mágnes lesz. De ha az euromagnetbe elviszed a törmeléket, megmondják pontosan.
Bocsánat figyelmetlen voltam. Sajnos nem ismerem a típust. Csak egy hobbista vagyok, aki már javított mosógépet is.
semmi gond, több szem, többet lát
majdcsak lesz másnak is használható ötlete.
Csinálj képet a mágnesről és szinte biztos, hogy van nekem ilyen!
Külön nem hiszem, hogy fogsz tudni kapni, a legyártása meg felér egy használt motorral is akár. Imi
Megnéztem és konzultáltam egy ismerősömmel és arra jutottunk,hogy szénkefét kellet cserélni a motorban a csere után müködik a szerkezet,de azért köszönöm a segitő mondatokat.
Jajjajjj ez ilyen beko nyavajákon szokott lenni!. Meglesem, hogy mik vannak és vissza jelzek.
Imi
Szia!
A befecskendező csövet nézd meg alaposan, nincs e vízkő, vagy egyéb szennyeződés, lerakódás a víz útjában. A mechanika működését is ellenőrizd. A tetőt felnyitod, és ha a programkapcsolót körbetekered a vízsugárt irányító csőnek mozogni kell. A mechanikában található egy rugó, ami a tapintócsúcsot a bütykös tárcsához hozzászorítja, nézd meg nincs e eltörve, kiakadva. Hirtelen csak ezek jutnak eszembe. Üdv Gyula
Szia!
A befecskendező csővel nincs probléma, hiszen a vízfeltöltés-mely ugyanezen a csövön jön be, tökéletesen működik. Az irányító cső mechanikája is jól működik. Annyit csináltam hogy a programkapcsolót kontakt sprayvel átfújattam, összeraktam és most (lekopogom) működik Arra gondolok hogy amikor program szerint a mosószerre kellet volna fecskendeznie a vizet, valami kapcsoló nem adott jelet a vízbeeresztő mágneskapcsolónak és ezért nem jött víz. Ezt próbáltam kontaktal "szervízelni" Köszönöm az ötleteket!
Egy motort találtam ami ilyen és arról már le vettem hasonló okokból kifolyólag a mágnest. Sajnos nincs. :no:
Imi
azért köszönöm a te segítségedet is!
Sziasztok!
A problémám a következő: van egy Indesit Wide 146-os mosó-szárítógépem. Tegnap minden előzmény nélkül kiírta az F-08-as hibakódot, miközben leszivattyúzta a vizet a mosóüstből. Utánanéztem, valami gixer van a leírás szerint a fűtőbetét reléje környékén... Valakinek van ötlete, vagy tapasztalata hasonló hibajelenséggel? Előre is köszi!Pisti
Hello
Nekem van itthon ilyen mágnesem több darab is. Keress privátba ha érdekel. Üdv: Zoltán
Üdv minden forumozonak.Van egyAVE 6514-ES automata mosogépem,centrifugálás után csurom vizesen szedem ki a ruhákat belőle.Előzmények:Kb egy hete 2db szőnyeget mostam ki a géppel amit vizesen szedtemki.Azota bármit mosok a géppel,ugyan ugy vizesen jőn ki a gépből.A segitségeteket kérem ,hogy mi lehet a probléma.Szivattyut levettem ,nem látok rajta semmi külőnőset.Alégcsapdát kipucoltam ami egy kicsit vizkőves volt.Kérem akinek van valami javaslata,hogy mit kellene még megnézzek.Űdv:gyati.
A szűrője nincs tele szöszökkel? Szőnyeg mosás után nem ritka.
zolika60 űdv.Kétszer átmostam a gépet 40 fokos mosással,a szűrőnél volt egy kis homok.Kitisztitottam a szűrőt,átmostam a légcsapdát,kétszer centrifuáltam,de a szivattyunál maradt kb 4-5 deci viz,amit nem tuott kinyomni.Lehet hogy ajánlatos lenne egy szivattyucsere?.Kőszőnőm hogy válaszoltál.Kérem a további őtleteidet.Üdv:gyati.
Szia köbzoli.Aszivattyut kivettem ,szétszedni nemlehet,a forgorészt nem lehet kivenni belőle. A lapát kézzel kőnnyen elforgathato.A gép kb 5 éves.Probáltam egy másik szivattyut beletenni de sajnos az eredeti bajonettzáras igy nem tudtam a másikkal kiprobálni.Szerintem centriés előtt nemtudja rendesen kiszivni a vizet,és azért maradnak vizesek a mosott cuccok.Sajnos az asszony kiszedte a szűrőt belőle.Kipucoltam a csonkot amire rácsatlakozik a szivattyú ,kétszer átmostam 40 fokos vizzel,előszőr jött le egy kis homok belőle.A második mosásnál már tiszta volt a viz amit a szivattyu nem tudott teljesen leszivni(kb 4-5 deci volt.Gyati
|
Bejelentkezés
Hirdetés |