Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi szépen a választ. Érdekes, a feleségem is pont ezt küldte át egyik nap. Előtte nem is tudtam róla hogy gyártanak még Hajdu mosógépet.
Szerencsére igen. Bár már nem nagyon reklámozza senki nem tudom miért.
Sziasztok!
Nekem olyan kellene, hogy Whirlpool AWE6729 típusú géphez hibakódok, hogy mi mit jelent, mert sehol nem találok. Ha valaki tud segíteni megköszönném. Előre is köszi, Bye Palkó.
Sziasztok!
ARISTON AMD109 mosó-szárítógépem van. Decemberben 60C helyett felfőzte a vizet.Minden honnan gőz jött. Már azóta lecseréltem a gépet,de gondoltam a hétvégi házba jó lesz.Most egy kollegám próbálja javítani. Csináltunk vagy 4 próba mosást külömböző programmal. És semmi probléma nem volt vele.Már megörültem,hogy semmi gond nics vele, de megint előjött. És azóta mindig felfőzi a vízet bármelyik programnál. F3 hibakód kiséretében. Már panelt is cseréltünk,mert volt egy tartalék panelem de semmi változás.A hőkorlátozót már megtaláltuk és probálta bemérni bizonytalan eredmény született ütőgetésre változott.De a hőfokszabályzot nem találjuk. Ha valaki tudja,hogy hol található a gépben várom a segitségét. És ha van még ötlete,hogy mitől főzi a vizet. Köszönöm !mlinda
Vagy a fűtőszálba van bedugva egy kerek bizbasz, vagy a fűtőszál fölött az üstben (két vékony kanóccal a végén)
Köszi a gyors válasz. Egy kerek fehér bizbaszt találtunk a fűtőszál üstben gumiágyban két saruval.Ezt mi elneveztük hőkorlátozónak.De hol a hőfokszabályzó? Vagy az nincs?
Ha sorba van kötve a fütőszállal amit kétlek akkor hőkorlátozó. Ha pedig 2 vékonyabb vezeték megy rá akkor pedig hőfokszabályzó. NTC a neve és hőre csökken az ellenállása. 20 fokon pontosan nem tudom de 6-20Kohmig terjedő értéket kell mutatni és melegítésre csökkennie kell az értéknek.
Imi
25C 19.6..20,4k
30C 15,7..16,4k 60C 4.7..5.5k 80C 2.3..2.6k 90C 1.7..1.9k 100C 1.2..1.4k
Sziasztok!
Nem tudom láttátok e, vagy nem sikerült senkinek sem találnia ilyen hibakódot!? Whirlpool AWE6729-hez kellen hibakódokat magyarázó leírás. (melyik kód mit jelent) Előre is kössz! Bye Palkó
Ahha!
Annyi még van, hogy ebben alistában nincs benne konkrétan ez a típus. Most ez mennyire számít? Az AWE sorozatban szereplő gépekben mind megegyezik a hibakód? Bocs az értetlenkedésért! Választ előre is köszönöm, meg a linket is! Palkó.
Üdv.
Azt én is láttam hogy nincs benne de szerintem ugyan az mert a ledek ugynugy vannak rajtuk, amugy mi a hiba vagy hol áll meg mi világit? Laci!
Ige!
Néztem másik táblázatot ami megvolt, csak azt hittem típusszerint vannak a kódok, de mindkettő ugyanaz. Köszi a választ. Palkó
Űdv. Whirpool mosogépünk nem akar centrizni mindent megcsinál csak a centri elött kigyulad a szerviz piros lámpa EUT 1000 tipus. Köszönöm a válaszokat (már ha lesz)
Szia!
Kipróbálnám, hogy csak a centri program lefut e!?
Sziasztok!
Lenne egy Zanussi mosógépem max 2 éves.Elindul a program és addig teljesen jó meddig nem kellene kiszívnia a vizet,na ezt már nem teszi meg.Ezen a ponton kikapcsol.Valakinek lenne tippje mi lehet a baja?Választ előre is köszönöm!Üdv Judit
Először a szűrőt és a szivattyú csövét nézd meg, nincs-e benne egy kóbor zokni.
A kifolyócsőbe belefújva hallani kellene a buborékolást a dobban. Ezen módszerrel is jártam már úgy, hogy a befúvál sikeres volt, egy idő után azonban újra leállt az ürítés. A dob alsó kifolyójában söröskupak mint pillangószelep okozta a cudarságot. ezt csa szétszedéd után találtam meg.
üdv
Az előbbim szerintem elment valahová...akkor újból!
Sziasztok! Lenne egy Zanussi mosógépem max 2 éves.Az lenne a gond h a program elkezdődik még minden rendben,majd mikor kellene kiszívni a vizet akkor megadja a gép magát és kigyulladnak a piros lámpák,szóval azt már nem csinálja.Lenne valakinek tippje mi lehet a baj?Választ előre is megköszönöm!Üdv Judit
Nincs semmi kóbor...a szűrőm az nagyon gyönyörű....van olyan h szívó művelet?Mi az a szivattyú cső?
Akkor olvass vissza néhány hozzászólásnyit, mert az első kérdésedre már válaszoltam. :yes:
Elvileg van szivattyúzás is. de ha centrifugára kapcsolsz az is azzal kezdődik. Ha nem hallod a szivattyú hangját, akkor szét kell szedni. Megvizsgálni a szivattyút, hogy működik-e.
Akkor azt bízzam inkább szerelőre,mert akkor szivattyú baja van...vagy szétszedjem?
Te tudod mennyi merszed és eszközöd meg tudásod van belenyúlni. A szivattyú hiba is lehet egyszerű. Például aprópénz szorult bele. De egyéb baj is lehet, ezért nem árt, ha keresel egy férfiembert. Ezt nem bántásnak szántam. A főzést mindig az asszonyra hagyom. :yes:
Üdv,
Whirlpool AWT 7125/S felültöltős mosógépem F és P betű villogással változó programciklusoknál megáll. Egyre rosszabb, már van hogy négyszer kell újraindítani, mire egyszer végigmegy egy mosás. Szűrő tiszta, már szétkaptam a gépet, de hiába, azt hiszem szerelő kell neki Mennyiért jön ki manapság egy szerelő? |
Bejelentkezés
Hirdetés |