Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom, nem is néztem mert áramtalanitás után elvileg el kell hogy felejtse a hibakódot és tiszta lappal kell hogy induljon a gép és ha majd progi válsztás után inditunk akkor kellene neki érzékelni, hogy rosz akármi is a gépbe, de ez ahogy kihuzom utána bedugás után egyből hibakód van pont mint ahogy kihuztam.
Én is jártam így.Nem felejti el.Nekem alig hogy bekapcsoltam az ominózus F23 at dobta és természetesen nem volt hajlandó elfelejteni.De ha lehúztam a védőt a fűtőről akkor természetesen nem dobta a hibát.Fűtőszál csere után természetesen minden jó lett.
Én már ugy is próbáltam, hogy kiszedtem a gépből és semmi nincs rákötve csak a 220, ilyenkor be kell neki kapcsolni programot is lehet választani már többször igy javítottam ezeket a paneleket, de ez nem enged semmit csinálni.
Hát megoldódott! Ez sem felejtett, mivel a gépet nem hoztam el ezért kerestem egy kábelköteget és rákötöttem mindent, ujj fütőszálat ntc, motor stb, és egyből elfelejtette a piszkosa.
Kösz mindenkinek a segitséget!!!
Üdv.
Meg kellene nézni mondjuk a motorban a szénkeféket hátha elkoptak, vagy kitakaritani a kefeportól elsőnek.
Sziasztok olyan problémám lenne hogy a mosógép gondolt egyet és mosás közben leállt és azóta se kép se hang mi lehet a probléma.
Először is kéne egy típus mert több millió van belőle.
Na ezzel megfogtál mert anyósomé valami régi fajta whirpol mechanikus .
Ha mechanikus akkor lehet pl az ajtózár is.
Amíg nem zár le addig nem is fog elindulni.De ellenőrizheted te is hogy jó e.Ki lehet iktatni ugy hogy a 3 vezetékből 2 db ot összekötsz.
Tisztelt Fórumozók! Egy fagor mosógéppel gyűlt meg a bajom. A typusát nem tudom mert nem találtam rajta semmi infót, valószínűsítem, hogy 738-as, de ez nem biztos. A problémám az,hogy a csapágyakat szeretném cserélni, de nem jövök rá, hogy miként lehet eltávolítani a szíjtárcsát, mert a végén lévő mágneses jeladót sikeresen letörte egy "segítő kész munkatársam" mert úgy volt ráragasztva.(meg ragasztottam pillanat ragasztóval, nem tudom fog-e működni) Nem tudom, hogy a szíjtárcsa hogyan van rögzítve, éken, menet, zsugor? Tud-e valaki valami jó ötletet adni? Előre is köszönöm. További szép estét!
Most konzultáltam az anyóssal és nem az a gond valami más lehet .
Tudna valaki segíteni? Indesit WIDL 126 mosó-szárító gépem van. Bekapcsolás után a Start gomb benyomásával sem indul el, hanem folyamatosan villog az ajtózár lámpa, de az ajtó rendesen be van csukva. Elméletileg az ajtózárral nincs probléma..
Ma visszakerült a panel megjavítva. Nem tudom mi volt a baja, de most legalább működik. Forrasztásonként ca. 1.000 ft-ba került :o)
Mégegyszer köszönök mindent!
Szia! A motor-szénkefék jók, az a mágnesszelep, ami a mósóport/öblítőt mossa ki, abból az egyik szorult, de megcsináltam, tökéletesen működik, de a gép továbbra sem indul, elkezdi engedi az öblítőbe a vzet, maximum fél másodpercig, és leáll..
Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Tegnap elszakadt a bordás szíj a mosógépünkben. Típusa Whirlpool AWT 2284, és 1204 H MA típusú szíj volt benne. Ez egy felültöltős típus, akinek így számról nem lenne ismerős. Szolnokhoz közel tud valaki boltot ahol beszerezhető, vagy esetleg kompatibilis szíjja van-e valakinek? Ki fizetem, ha használt sem baj, amíg nem veszek újat, megtenné. Sürgős lenne, mert nincs tartalék gép, és még kölcsön sem tudunk kérni. Előre is köszönöm a segítséget! A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2014
Szia V1rusH!
Ezek ugyan pesti boltok, Nem tudom, szállítanak-e házhoz, de szerintem itt jó eséllyel találsz: http://www.orczy.com/ Vagy talán még itt, de ebben sem vagyok biztos: http://www.hqelektronika.hu/ Vagy http://www.rotovill.hu/termekcsoport/163/Mosogep_alkatreszek.html vagy http://www.cmedical.hu/webshop/webaruhaz.html?page=shop.browse&..._id=40 Üdv: István
Csattogj be Szolnokon (vagy környékén) egy komolyabb autóalkatrész boltba a lepukkant szíjjal, kezedbe nyomják a hasonló számokkal rendelkező cseredarabot.
Az úgy van, hogy ékszíj nem csak mosógépben van...
Köszönöm a segítő válaszokat!
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2014
Szép napot,
csak egy kis tanácsért fordulok hozzátok: Egy ismerősünk megvételre kínál nekünk egy "Privileg sensation 962 S" mosógépet. 5 éves, elvileg szépen megy, az ismerős megbízható, és elég jó az ár is. Nekünk egy 10 és fél éves Whirlpoolunk van, már rozsdásodik fent, félünk hamarosan elromlik. És akkor hirtelen egy újat venni nekünk nagyon drága mulatság lenne. A kérdés tehát, hogy milyen gép ez a Privileg-masina, javasoljátok-e megvételre?
Sziasztok!
Nekünk egy BEKO WMD 24500T-nk van. Nos mikor ma elkezdtünk volna mosni, az indító gomb fölötti kulcs LED csak zölden villogott és nem folyamatosan, s így a mosás nem indul el. Kérdezlek titeket, mi lehet a probléma? A segítséget előre is köszönöm. UI: Itt a kép, hogy miről lenne szó: http://kepfeltoltes.hu/view/140321/mosogep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ajtót lezárja?Mert amíg nem zár le addig indulni sem fog!
Újat semmiképp ne vegyél az a Privileg tökéletes.De szerintem nem 5 éves több az annál de annál jobb minél öregebb.
És kattan?Szerintem ott lesz pedig a gond.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |