Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1081 / 3611
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Ez inkább csak nézőegylet
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

És mi a helyzet azzal az egylettel, ahol mindig mindent tagadnak?
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Valamit valamiért, ugyebár...
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Vagy esetleg a nemzőegylet.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Na jó. ha harc, legyen hát harc. Eredeti Rockosabb Futottak még... [OFF]Nem értem, a Keleti Blokk országainak miért kellett mindent lefordítani, még azt is,a mit nem lehet? Na jó,ezt a számot meg mi tartottuk Kordában.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Most tették közzé azt a hírt, hogy az internet kordátlan sebességgel érhető el az ország egész területén!
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Furcsa volt, hogy a sebesség mellett egy fektetett 8-as van
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 12, 2010 /

Sikerült megcsinálni az egeremet! Kapott egy új fehér ledet és jobb lett, mint a gyári pirossal. (bár attól már csak jobb lehet)Végre van egerem a laptophoz. Rég akartam venni egyet, de sajnáltam a pénzt rá. Ez meg csak úgy lett.
(#) t-dani válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Jééé, ezen a képen szerepel az egyik volt osztálytársam!

Bal oldal, zöld ing...
(#) Georgee válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Van benne valami . Furcsa dolog, állítólag a földrengés miatt a föld 8cm-t kibillent, így egy nap 8 nanosec-el rövidebb lett. Kérdés, hány pikosec-el rövidebb a munkaidő egy 8 órás műszakban?
(#) tatabike válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

A tudomány mai állása szerint nincs gyorsabb dolog a fénynél. Ha adott, álló ponthoz viszonyítjuk. Ha viszont az internet jobbra megy, és egy olyan fénysugárhoz mérjük, ami meg balra, akkor már gyorsabb...
(#) Georgee válasza tatabike hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Erről vitatkozhatnánk Először is az internet és a fény sebességének mértékegysége nem ugyan az. Tehát át kell váltani. Aki tudja a váltót az irjon, a net sebességét át kell váltani fényévre. Kérdés az optikai net fénysebességgel dolgozik? Közelítek a negyed tízezredik hozzászólásomhoz

Én is nagy munkában vagyok. Eszem a vasat tartalmazó nyomelemes vitaminbogyókat. Mióta felvilágosítottak a mágneses topikban, hogy a Föld mágneses ereje tart mindent a talajon, azóta parázok, hogyha rossz lesz a vérképem, elrepülök a világűrbe...
Mert ugye a gravitáció csak egy kitalált hülyeség, ezek szerint. Vagy törölték. Vagy tiltják. Biztos a sok öngyilkos hídugró miatt...
(#) tatabike válasza Georgee hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Ezt buktad, a fényév sem sebesség mérésére szolgál, hanem távolságéra. Amit egy év alatt megtesz a fény (9.4605284 × 10^12 kilométer). A sebesség alap mértékegysége a m/s. De a fénynél egyszerűbb a km/s, az pedig közelítőleg 300k/s. (300ezer km/s)

Alap dolog . De ha elmélyülünk a dolgokban akkor az optikai internet is fénnyel dolgozik, tehát van összefüggés a fény és az letöltési sebesség között. A végén még megkapjuk a legjobb fizikus címet.

Idézet:
„a Föld mágneses ereje tart mindent a talajon”
Ezért esik nehezére az embernek reggel felkelnie
(#) tatabike válasza Georgee hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Persze, a fény sebessége bizonyos határok között ugyanannyinak tekinthető, vagy száguld, vagy megállítod (elnyeled pl. egy fekete felületen). Az optikai kábelekben is kb. ilyen gyors, de nem ez határozza meg a berendezés működési sebességét. Csak információt továbbit. Aztán azt az információt mire feldolgozzák a különböző ketyerék, na ott válik Ben Johnson éti csigává...

Simpi, el kéne menned orvoshoz...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

[OFF]Ezt nekem még sosem mondták.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Matyi, nyomás az orvoshoz!

A torkom nem fáj, az orromra meg ott a papírzsebkendő. Vagy 'pézsé'... De csak fincsi illatú, és ezer rétegű lehet...
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Keresd fel a HE üzemorvosát. (nem kellett volna ezt irnod most mindenki ezzel dobál majd, hogy menj az orvoshoz)
(#) Georgee válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Van jobb is! Pumpa illatú, nekem jobban bejön! klikk
(#) zolika60 válasza Georgee hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Először puma illatúnak olvastam, és egész másra gondoltam tőle. [OFF]De már készül az új szemüvegem.
(#) sándor válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Idézet:
„Most tették közzé azt a hírt, hogy az internet kordátlan sebességgel érhető el az ország egész területén!”

Sziasztok! Érdekes hogy erről a "korlátlan sebességről" a net-szolgáltatóm mit sem tud, ugyanis igencsak lekorlátozták a hozzáférésem sebességét...
Először az "UBI"-t kezdtem szidni (most raktam fel ráment 2 napom...) hogy lassabb mint egy "fagyott ablak", aztán rájöttem-felvilágosítottak hogy elérte az adatforgalmam az engedélyezett X mennyiséget!
(#) DuMatyi hozzászólása Márc 12, 2010 /

Úgy látszik mindenki korlátlant akart olvasni, én pedig kordátlant írtam. Az előző hozzászólásom szóviccét folytatva. Az eredeti Lady Carnevál-t Karel Gott énekelte, és magyarra fordítva pedig Korda György. ezét irtam azt, hogy ezt a számot mi tartjuk Kordában.
(#) Doncso hozzászólása Márc 12, 2010 /

Lassan át kellene nevezni a topic alcímét : Agymenés a köbön-re mert annyi ilyet olvasok már benne. Na nem magára venni senkinek!
(#) sándor válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Igazad van -figyelmetlenül olvastam (lefárasztott ubul , uhu, és mandarin...) egyébként milyen ez a "Kordátlan sebességű net..?
ui.: amúgy teljesen mindegy, nálunk csak az asszony szereti a Kordát...
(#) zolika60 válasza sándor hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Gyors mint a Gyuri bácsi.
Következő: »»   1081 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem