Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aha, értem... akkor nem mondok semmit, bár mindenki tudja, mi volt Vele a probléma. A dalai és a hangja első osztályú, mint említettem, én is sokat hallgatom.
Úgy látszik, itt csak egyeseknek kiváltság az, hogy kifejtsék a véleményüket egy sajnos már elhunyt művészről, és én nem tartozok közéjük. Érdekes módon az a vita lezajlott minden gond nélkül, mert vita volt, de kultúrált, és mindenki elmondhatta a véleményét, akármi is volt az. És ott is előkerült a 'halottról vagy jót, vagy semmit', ha emlékeztek. Nekem meg egyből " a negatív kritikából nem kérnénk, ha nem haragszol ". Nem haragszom, Csak rosszul esik a nem teljesen korrekt, megkülönböztető bánásmód. De biztosan rászolgáltam.
Sok szerencsét szeretnék kívánni a holnap elektronikából érettségiző társaimnak. Remélem nem lesz túl nehéz :-]
Sziasztok! Újra itt Nálatok! Épségben, élményekben gazdagon hazatértünk. Már tegnap ilyenkor hazajöttünk, de a mai nap még a relaxációval telt, de ma este már itt vagyok.
Jó sok fotó, meg videó készült. Ezekből még a HE topikjaiba is fogok néhány odaillőt betenni. Idézet: „mindenki tudja, mi volt Vele a probléma” Nem, én nem tudom, és lehet, hogy még sokan nem tudják. De ha már szóba hoztad, mondd el légy szíves!
Ha találtam volna, szerinted hazajövök? Már rég a londoni lakásom konzervatóriumából (télikert) neteznék, miközben a bari-pörit kanalazgatom, amelyet Tokaji aszuval öblögetnék le.
Lacikám! Igen, odaát, a még odaáttabból.
De azért álmodozni lehet.
Na de miért a zöldségesnél kell levesnek valót vásárolni? Ami a húslevesbe kell, az 1-2 penny. A zöldségleves pedig - pfujjj...
Ha szereted a zöldséget, az a Te bajod.
Fogsz is majd zöldségeket beszélni, vagy makogni, mint a nyulak. Nem mondtam, hogy a húslevest zöldség nélkül kell főzni, de nem szabad zöldséglevest csinálni belőle! Vagyis, módjával a zöldséget! Sosem ettem menzán, de nem hiszem, hogy ott a húslevest sok hússal és kevés zöldséggel főzték volna. Inkább talán mindkettő hiányzott belőle...
Persze meg ha alacsonyan szállnak a motorosok akkor vihar lesz
Csak a pontosság kedvéért. Nem álmodozás, hanem ábrándozás. No meg Vörösmraty-t sem nevezném agyalágylut depressziósnak. Bővebben: Link
Beszéltek itt zöldségeket jobbra balra, de egy biztos, a mai ebédet nem lehet túlzásba vinni. Tojásos nokedli salátával.
Na látod, ebben például nem értünk egyet. :yes:
Itt meg már megint esik (szakad) az eső
Kis jég is volt közbe, nehogy kimaradjon. Közben süt a nap is Remélem azért nyáron jobb idők lesznek...
A palántákat nem verte szét a jég? Itt is hol esik, hol a nap süt, de szerintem ez májusban jó idő.
Szerencsére (vagy nem) nincsen veteményes, csak néhány fiatalabb gyümölcsfa, remélem azoknak nem ártott. Remélem a városban (szerintem inkább falu) lévő többi cseresznyefa se szenvedett sok kárt
Még szerencse. Képzeld el, az milyen unalmas volna.
A fák elég jól bírják. Főleg ha nem túl nagyszemű és nem szárazon (eső nélkül) jön.
Attól még, hogy valaki színtévesztő láthat jól.
Van egy színtévesztő haverom. Múltkor magyarázom neki, hogy a mikrofont a rózsaszínbe, a hangszórót a zöldbe... Erre azt mondja:
- Itt csak 3 lila van.
Zoli ! Gratulációm a tiszted eléréséhez.
Én is gratulálok! Zolikám, Te leszel a Köb-modi, aki a legrettenthetetlenebb modi, egyből köbháromszöget, meg köbhópihét oszt, a páciensnek oszt annyi.
Zolikám,Gratulálok!
De aztán nem sokat harapdálni...
Hajajj, lesznek itt aprítások
Gratula
Na, mit látok, már minden 20 hozzászólással rendelkező frissen regisztrált jóképű fiatalembert megválasztanak modinak? Háát, hová lessz a HE. Zoli mesterem, engedd meg, hogy gratuláljak, és sok warn mentes probléma megoldást kívánjak neked.
Doncso
Azt kifelejtetted, hogy ráadásul csöves is... :hehe:
Én is granulálok, izé drakulálok, azaz hogy gratulálok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |