Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És minden fékezés alkalmával füstöt húzna maga után.
Elintéztem... Megy vissza garira.
Jól van, simpikém, ülj le, karó...
hehe, nekünk meg kondenzációs gázbojlerünk van, ami olyan mint a villanyos, csak mégse olyan, mer gázzal melegít
Ez az a cső amiről beszéltem hogy melóztam benne
Már kijelenthetem hogy csőszerelő vagyok
Nektek is telefonszámot kér Google az emailcím létrehozásához? Azért ezt már mégse
Lehet, hogy úgy járok, mint a viccben az a későbbi milliárdos akit azért nem vettek fel a Microsofthoz takarítónak, mert nem volt emailcíme (Lehet, hogy a google terjeszkedése, lehet közvetve az oka, a freemail használhatatlanságának? Tudom hülyeség...)
De a karcagi Weld-Impex gép az befigyel Egyébként minek az a sok bötü abba a csőbe?
Nagyon is jó "kis gép" az
200A-t tud, sőt még védőgázos hegesztéshez is fel van készítve. Már csak egy huzal adagoló kell hozzá és megy a védőgázos hegesztés Az a sok betű, ahogy te mondtad, azok "tartják2 a betont, mivel ki lett betonozva
Én szerintem azt nem kötelező beírni.De szerintem ennek szabály vagy jogsértés szaga van.
Én azt tudom, hogy jók azok a gépek.Ráadásul nem valami zsugori multi kezébe megy a pénz, aki ilyet vesz.Bár mondjuk a fene tudja.Mai világban.Én csak trafósat láttam ilyenből szétszedve, azok egy picit szaggatnak, mert a trafójukból spórolnak a vassal, többet tekernek rá, mint kéne.egyszer volt hogy egy olyanba belekókányolt egy koma, megcsavarta az euro aljzatot, és csodálkozott, hogy nem jön a gáz a pisztolyon
Nem tudtam továbbmenni, pedig igyekeztem kényszeríteni magam, hogy elolvassak minden szöveget, de aztán jött a kisördög és mondta: -Kell ez neked? Úgyhogy hagytam a csudába, ma már semmit...
Ez inverteres.
De ahol vagyok ,ott annyi hegesztő van (CO, AWi, Fogyóelektródás) hogy hihetetlen. A raktárban egymás hegyén hátán állnak. A nagy része abból a márkából való, sőt, szinte az összes De ide kell is a sok gép, hiszen nagy termelés van. Biztos nem lehet gagyi, mert ahogy láttam 2 ventilátora van. Valamint van egész jó súlya is olyan 5-6 kiló.
Akinél van, mindenki szereti a karcagi gépeket, mert megbízhatóak, nem olvadnak el ha egy fél perccel többet hegesztesz, mint kellett volna.Halason van egy cég, ott 12 db 350 amperes CO-gép van.
Lehet, hogy van mellette egy csillag, hogy nem kötelező, vagy egy piros csillag, hogy kötelező kitölteni az adott mezőt.De egyébként nekem sincs megadva telefonszámom.
Régen nekem sem volt, csak az az emailcím már megszűnt.
Lehet, hogy valami java plugin probléma van a böngészőmben, holnap megpróbálom más gépen, aztán elválik.
Nekem az e-mail címem jó régi, még amikor indult ez az egész gmail kliens, és meghívós volt az elején, akkor csináltam. Azóta is használom. Ám múlt héten nem tudtam belépni, és olyan üzenetet kaptam, hogy ideiglenesen fel van függesztve a fiókom, merthogy fennáll a gyanú, hogy nem a Felhasználási feltételeknek megfelelően használom. Most ezen nem tudom, mit értettek, ugyanúgy csak levelezek rajta, mint régen, nem csevegek, semmi extra. Csak úgy tudtam belépni, hogy meg kellett adni a telefonszámomat, és küldtek sms-ben egy kódot. Sajnos kénytelen voltam megtenni, hogy hozzáférjek a több ezer levelemhez, ugyanis csak a spamokat törlöm, minden más megvan a kezdetektől...
Most létrehozta.
Tegnap úgy próbáltam, hogy be voltam jelentkezve a google-ba, és nem is kért ellenőrző kódot sem, csak telefonszámot.
Ez van. Azért kíváncsi lennék, hogy ha rákérdezek a Google-nál, hogy mégis ezt miért csinálják, mit mondanának. Gyanús nekem ez a cég, olyasféle dolog bűzlik körülötte, mint a jövőben játszódó filmekben, ahol mindig egy nagy cég a világ ura, zsebében az összes állami szervvel és hatósággal, saját hadsereggel, stb. Nem rég olvastam, hogy valamely országokban már energiakereskedési engedélyt is kért a Google. Gondolom, nem az interneten keresztül akar villanyt szolgáltatni, vagy gázt...
Sőt, készült egy film is, hogy gyakorlatilag mindenkiről gyűjt adatokat stb. Megpróbálom kideríteni a címét. Itt tényleg bűzlik valami. Nem szeretem, ha valaki visszaél az adataimmal. De ha egyes pártok névre szóló leveleket küldözgetnek nekem, hogy szavazzak rájuk, akkor miről beszélünk? Őszintén. Honnan tudták meg a címemet, és különben is milyen jogon zaklatnak?!
Idézet: „Honnan tudták meg a címemet?” ööö Én mondtam meg nekik, azt hittem szeretsz politizálni :pirul:
Ez igaz, de a google rengeteg oldallátogatási statisztikával rendelkezik az Analitics révén, szerintem akár ip címre lebontva is, akár lapokra vonatkozólag.
Ha ezt átszűrnék mondjuk a levelezési ip-ken, pláne, ha azok telefonszámokkal előfizetőkhöz köthetőek, akkor nagy valószínűleg szinte valós időben meg lehetne mondani, hogy xy-on éppen bombát készít, mert az elmúlt héten rendelte meg a hozzávalókat, ráadásul ilyen leírásokat olvas már egy hete, illetve bizonyos magas rangú személyek napirendje után érdeklődik. Ezt én nem is bánnám, de ha eljut egy olyan szintre, hogy az Apeh csenget be holnap, hogy valami probléma lehet az adóbevallással, mert ilyen témában fórumozok(szerencsére nem) akkor ez már nem annyira jó. És lehet, hogy egy idő után szinte minden embernek a múltjában lehet majd "vájkálni" a Neten, és csak egy levél jön majd, hogy ha ezt nem szeretnéd, hogy kitudódjon, akkor ezt meg ezt ne tedd... :no: És ebben jelenleg a google nagyon monopolhelyzetben van, és ez a veszélyes, hisz minden adat náluk van. Egyébként mint kereső, nagyon jó!
Igen kicsik, de ez csak 20 év múlva fog kiderülni.
Bizony...
A halála előtti napon találkoztam vele a Zöldfa bárban. Ő egy társasággal jött be, - aztán nem sok figyelmet szenteltünk egymásnak. Másnap hallottam a hírekben, hogy mi történt. Nagyon szar érzés volt...
Én a Szívhangok lemezén nőttem fel. (A lemezjátszóval vettük) Még most is fülemben van a hangzása, bár sajnos lenyúlta valaki.
Az biztos hogy nem olvad el!
Ma is hegesztettem ugye nem vagyok még profi, főleg nem bázikus elektródával. Odaragadt.. Törném le nem engedi.. Nézem az elektróda már vörösen izzik Ekkor a fogóból kivettem az elektródát majd leütöttem onnan. Azért "pirít" az a 145A
Én is szeretem a zenéjét, de mint ember, nekem nem hiányzik... :no:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |