Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1270 / 3614
(#) pucuka válasza saraha hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

"A" súlyozással mérve. Fletcher görbe szerint.
Mondjuk végerősítőnél nem nagy kunszt.
(#) DuMatyi válasza saraha hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

A felvetésetekre a válasz: a webfordító az oka, ezt azzal készítették. A súly az a "weighted", azaz súlyozott mérés. Ilyenkor a zajt átbocsájtják egy súlyozó szűrön, ami a fülhöz hasonló frekvenciamenetű, mondván, ne mérjék bele azt a jelet, amit nem, illetve rosszul hallasz. Voltaképp becsapás, mert szebb számot, azaz nagyobb jel-zaj viszonyt tudnak írni a készülékre. A szögletes hullám az az angol square wave kifejezésből ered. Magyarra fordítva négyszögjel, tükörfordításban szögletes hullám. A frekvencia reakció az angol frequency response. Magyarul frekvenciamenet. Sorolhatnám. Ennyi pénzért talán illett volna egy magyar mérnökkel lefordíttatni. Ezt csak én gondolom így?

Szerk: Pucuka leírta azt, amit én is.
(#) Doncso válasza saraha hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Köszi uram, a file-t is és az elismerést is. Örülök, hogy tetszik, neked sincs miért szégyenkezni, te gyártmányaid nekem jobban tetszenek. Sajnos nem emlékszem bukósisakra, elég sokan voltunk, de ha legközelebb összefutunk, csak bökj oldalba bátran.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Nem kell oda mérnök se , csak egy trenszlétör.
(#) DuMatyi válasza Directors hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Lakkfilc ellen nitrohigító, vagy aceton. HA már rászáradt, akkor minden bizonnyal megkeményedett. Ekkor csavarhúzóval vagy vajazókéssel (nincs éle) fel lehet kaparni. Ha a fugába folyt, akkor bizony kezdhetsz jó érveket gyűjteni, hogy miért is kell nekik unoka, és hogy "a gazdaság érdekei azt diktálják, hogy..." Ha nem jön be, akkor jó étvágyat a kakas, akarom mondani "directorstöke" pörkölthöz
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

...Bukósisakkal?
(#) saraha válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Köszi neked is és pucukának is a felvilágosítást gondoltam,hogy én vagyok a buta de teljesen egyetértek veled.
(#) Norberto hozzászólása Júl 24, 2010 /

Én azt mondom, Kína meg is érdemli: Bővebben: Link
(#) Directors válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Köszönöm a segítséged.A fuga az nem baj mert azt megtudom csinálni.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Idézet:
„szögletes hullámon”
szerintem lehetséges modulációval :hide:
De azt meg kell hagyni, hogy viccesen hangzik
szerk.: Norberto: nálunk meg ingyen jön a sok vacak bóvli selejt nullaminőségű gagyiság, nagyon nem szeretem ezeket a vacak kinai tömegcikkeket.
De ahogy látom egyet értünk
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Az ő talpra állásukat és ipari kémkedésüket gátolja igazából.
(#) poros válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Ez az intézkedés nem sok vizet zavarhat a kínaiaknál. Ha még 10-15 ország ugyanezt tenné már megéreznék, és meg is érdemelnék. Mert az rendben van ,hogy ott is megkell élni az embereknek, de az nem érdekel senkit, hogy nekünk is. A ruha ipari és műszaki termékek szerintem már 90% feletti aránya ott készül,bármit veszel le a polcról, majd minden kínai termék. Tudják ezt ők is és egyre inkább igyekeznek jól elrejteni a származási hely feliratot. Most ugyan azt teszik mit valamikor az oroszok minden technológiát összelopnak , de ők nem álnak ott meg , hogy másolnak kinevelik a saját szak ember gárdájukat. Fejlesztenek és bármit mondhatunk egyre jobb, tartósabb termékeket tudnak olcsón előállítani. Ez még csak a kezdet .Nem ragozom tovább mert mindannyian látjuk, és érezzük is a hatását sajnos.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 24, 2010 /

Üdv mindenkinek! Nem tudom hogy kinek hogyan telik a délutánja, de én össze vagyok szakadva :no: Hogy miért? Elvállaltam egy kis zsebpénzért egy melót. A meló az hogy a talajvíz utáni pince takarítás. Egy nagy konténernyi anyagot hordtam ki. Volt ott befőtt, mész, cement, csemperagasztó stb. Mészből kb 200 kilónyit vittem ki. Bekötött csemperagasztóból egészen pontosan 475Kg-nyit. Mindezt 5 óra alatt, annyit szaladgáltam hogy hihetetlen De szerintem megérte. Mert megkerestem a HE tali belépő+ póló árát. Bár nem mintha nem lett volna meg, de így van egy kis plusz. Mikor hazajöttem még nem éreztem. Most csak az ülés esik jól
(#) zoly15 hozzászólása Júl 24, 2010 /

Most nézem hogy ünnepelni valóm van Ezzel a hozzászólással megvan az 5,000 Aki szeretne ingyen sört válaszoljon 10mp-en belül
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Bocsi,ez pont 11mP volt
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Kapok én is egy esélyt? :pirul: Amúgy grat!
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Te majdnem belecsúsztál 10.99mP Köszönöm! Ha ügyes leszek utol érem köbzolit

Neked meg milyen órád van, hogy 17:54-től 18:02-ig csak 10,99 másodperc telt el? Van egy sanda gyanúm, hogy neked most nem csak az ülés esik jól, hanem a fű is... :smoke:

Ajj.. Hazafelé találtam a szántásban vadkendert Most azt tekergetem
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Megszenvedtem érte Van egy gyanúm hogy ma sem kell altató!

Te jó ég! Ha még csak tekergeted, és így be vagy lassulva, félek hogy nagy gondok lesznek veled, miután elszívtad... Csillagkapunak volt egy olyan része, amikor a kapuhoz közeledett egy fekete- lyuk. Nah veled is az lesz majd, hogy neked "normálisan" telik az idő, nekünk meg majd szaladnak hozzád képest a napok!

Nektek szaladnak? Itt már sötét van Már égnek az utcán a fények. Egyébként igen, még csak tekergetem,d e már adja most

Nálam világos van... Akkor itt már vasárnap reggel van!

szerk.: Zoli! Nagyon gyorsan hagyd abba! Nem akarok ilyen gyorsan megöregedni!
(#) (Felhasználó 4577) válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Én egyszer az erdő kellős közepén, falutól, de még csak úttól is km-ekre találtam, de nagyon sok volt, elég nagy területen. Vagy véletlen került oda, vagy valami ültetvény.
Nem hoztam belőle.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Én viszek a találkozóra. Aztán ellövünk egyet és akkor :bummafejbe: :vigyor4:

Idézet:
„Aztán ellövünk egyet és akkor”

Csak Te.
Én nem dohányzok és nem is iszok.

Szedtél belőle?

Te is Adok rád egy tuningolt gázállarcot

Ááá, még ha fizetnének érte akkor se próbálnám ki.

Egyébként zárt bukósisakban kell, kifújod és ugyan azt szívod vissza. Takarékos.

De máson keresztül nem tudsz levegőt venni.. Na jó, elég ebből a marhasából..
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Júl 24, 2010 /

Jók ezek a kis hangfalak: Bővebben: Link

Tervezett, vagy csak csináltál neki dobozt?
Következő: »»   1270 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem