Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdv valaki nem tudja ,hogy lehet egyszerre 2-msn-en belépni de úgy ,hogy a rendes windows-live al?
![]() Tesómnak sikerült de nem mondja meg hogy ![]() Hálám üldözze aki megmondja ![]()
Ha fent van a live plus, vagy micsoda (nekem is fent van, de nem tudom pontosan a nevét
![]() ![]()
Én ükükmagyarra tippeltem
![]()
Szia, szedd le a pidgin üzenetküldőt, ott be tudsz állítani msn, irc, icq és egy csomó klienst, és bármennyi fiókot, én ezt használom, így a feleségem és én is be tudunk jelentkezni egy időbe.
Konkrétnak konkrét és még nincs fent de lesz.
![]() Köszi Doncso előbb meglesem a + aztán azt is ![]() ![]() szerk.: ez nem egy szakadt szmájli... ![]()
Akkor igy már, hogy te is kaptál a off-ban pontot megalapithatjuk az OFF topik megoldók klubját...
Már csak meg kellene tudni, hogy kik vannak még?
Jelentkezzen mindenki aki megoldotta az off topic ot!!!
![]()
Adjunk fel hirdetést?
Szerintem valamelyik modit kellene megkérdezni.
Én csak vicceltem. :wow3:
Ok.
De akkor is ketten már vagyunk... ![]()
Van itt több is szerintem. Visszaolvasva jelentkeznek
![]() ![]()
Off topik megoldók(off) topikja...
![]()
No, akkor én is adnák egy megoldani valót. Állítólag a Delphi v.1-el Win 3.1 alá lehet 16 bites alkalmazásokat fejleszteni. Hát, én ezt keresem.
![]()
Hogy lásd, a Visual Studio-val nem csak játszani lehet.
![]() Épp most lettem kész vele.
Én a Basic-el és a C++-al barátkozom, a Web Developert meg imádom.
![]()
Még egy picit csiszolgattam rajta, jópofa ez a szórakozás a PC-n.
![]() A kép és pdf oszlopokban az számjegyeket képekre cseréltem, bár jelenleg ezek sem valami szépek a mostani formájukban, de mostmár csak a képek minőségét kell felturbózni. ![]()
Jó kis progi! Olyanra nincs igényed, hogy az alkatrészeket, vagy csak egyes alkatrészeket egyenként ismerje, ne ömlesztve, pl van 30 darab? Tudod, amikor válogatott, egyező paraméterűekre lenne szükség. Nemcsak a csöviknél, hanem akár a tranyóknál is lehet ez szempont. Persze ekkor minden egyes ilyen alkatrész kapna egy saját azonosító kódot.
Ezzel a témával átkéne ide költözni: Elektronikai szoftverek
Piskóta tekercs öninduktivitásának számolására keresek képletet.
Előtte ki kell számolnod a tésztát elkészítők ellenállását, ami partizán/négyzetméter.
![]()
Éhségérzet (állandó változó) szorzva a piskótatekercs hosszával egyenlő az indukált energiával ami lehet akár indítónyomaték akár kilométer esetleg tartóerő.
![]()
Te nem véletlenül a piskótivitás képletét keresed?
![]()
Na kitisztítottam a proci hűtőbordát, meg a ventit is.
![]() szerk.: a kép nem szerkesztett ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |