Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát, Te tudod. Jó éjt mára mindenkinek! Én már három hónapot rászántam, eredménytelenül.
![]()
Nincs még 4. személy! Bár ha 7805 szeretne jönni, jelezzen felém vagy a sofőr felé (Freedomocska). Ha felém jelez, akkor meg kell kérdezni a sofőrt....
Így sokkal jobb.
Én is megyek, pedig Sopron nincs közelebb, mint Miskolc. Csak elhatározás kérdése. Egyszer egy évben kibírja az ember azt a vonatköltséget vagy akármit...
Sziasztok!
Tudtok adni valami tippet, amivel le tudnám magam kötni?! Munkám, pénzem, helybéli barátaim nincsenek, elektrózni sajnos nincs kedvem. ![]()
És az egész dolog ott bukik meg, ha üres az ember pénztárcája.
![]()
Kertészkedjél, vagy barkácsolj, vagy ismerkedj lányokkal, hogy legyenek helybéli barátaid.
![]()
Nem vicces. De, hogy a teljes magyar médiát átverte volna, az szerintem enyhe túlzás.
![]()
A kertészkedés elég távol áll tőlem, és nagyon nincs is mit. Esetleg a hátsó kertet tudnám felásózni, de nemrég lett gyomirtózva.
![]() ![]() Idézet: Ez az új divat engem teljesen felháborít. A szomszédom is csinálja, de hát ő rendőr. Olyan az udvara mint egy holdbéli táj és a három gyereke ott játszik a porban. Csak azért mert lusta végigtolni azon a pár négyzetméteren a fűnyírót. De hát mindenki úgy él ahogy akar. Barátkozni pedig lehet a szomszéd faluban is. Persze ezt ne vedd személyeskedésnek. Nem akarlak bántani vele. „Esetleg a hátsó kertet tudnám felásózni, de nemrég lett gyomirtózva.” ![]()
Üdv még megondoljuk a dolgot mert még büntivan több okból.. És szerintem nem fognak elengedni.. Mert itt komolyan gondolják azt hogy nem mehetsz sehova!
![]()
Mondd meg indokként, hogy egy évbe csak egyszer van ilyen... ezen felül: nyári szünet van, ilyenkor a bünti nem tarthat tovább fél napnál! Ha valóban el akarsz jönni, úgyis eljössz.
Meg kell mondani kerek-perec a szülőknek...
Apu, Anyu! Utolsó lehetőségként kérlek titeket, hogy önszántatokból engedjetek el, különben kénytelen leszek elszökni... És hogy érezzétek tévedésetek súlyát, kénytelen leszek szankciókhoz folyamodni. Egy hétig elzárva fogtok lenni. Egy hétig, egy bizonyos ember társaságában. Aki cipővédőzacsit húzott a fejére, mint egy őrült doki. Aki a sebeket 200W-os pákával égeti össze. Kell ez nektek?! :eplus2: :eeknoes: ![]()
Jajjj, honnan jött ez a sok hülyeség?
![]() Te túl sok horrorfilmet néztél... ![]() Mé' nem azt írtad, hogy a fogtündér fogja vigyázni édes álmukat, aki hajnalban átváltozik hétszünyű kapanyányimonyókká? ![]()
Nem tudom, csak úgy jött...
![]() ![]()
Ha már egyszer van számítógéped, miért nem csinálsz valami olyan hasznos dolgot, amivel tanulhatsz és pénzt is kereshetsz? Tudod, a programozásra gondolok. Nem csak avrekre lehet programot írni.... Tele van a net tananyaggal, segítséggel. Kapizsgálod?
![]()
Ez jó lesz? Bővebben: Link
![]()
Tudom, lehet PIC-re is programot írni!
![]() ![]()
Jajj Te! Nem PICre gondoltam! Ejnye már. Ne légy ilyen. Fejlessz, készíts weblapot, csinálj video animációt, tanulj nyelvet, etc...
PHP, Pascal, ismerkedés a Delphivel, SQL-el...
Úgyúgy.
De ha még sosem tanult eddig ilyesmi programozást, és ha most majd el akarná kezdeni, akkor nem ajánlanám a Delphi-t, inkább a Visual C#-ot, s mivel ez C-alapú, és nem Pascal, így talán nagyobb a jövője is. Mostanában én is a C#-pal szórakozok. ![]()
Még annyit fűznék hozzá, hogy akarat és kitartás mindegyikhez szükséges.
![]()
Az AVR programozást magamtól sajátítottam el annyira, ahol most tartok. Ez a téma viszont érdekelt, meg is akartam tanulni. A számítógépes világ sajnos/ nem sajnos annyira sosem érdekelt, hogy arra fejlesszek, bár ebben a témában is jól lehetne talán profitálni.
![]()
Így van, de ez szinte mindenre igaz. :yes:
Profi szintre fejlődni viszont nem könnyű és nem gyors folyamat egyik témában sem.
Végre át tudtam cuccolni az új műhelyembe.
![]() ![]()
Dev C++. Suliban és itthon is azt használom. Lehet benen sima C programot is és C++ programot is írni, futtatni.
Szerk.: és nem árt ezt megcsinálni a telepítés után, hogy legyen pontosvessződ. ![]()
Sziasztok.
Idézet: „ Hát miért nem magyarul beszélsz?” Nem tudom, a kínai annyira megtetszett. ![]()
Sima ANSI C nyelvhez csak egyetlen fordítót ismerek régebb óta, amelyet ez a videó is bemutat:
Bővebben: Link MinGW a neve és innen letölthető: Bővebben: Link Nagyon gyors, nagyon hatékony programokat lehet vele készíteni, ámbár, ha Windows-os felületeket, ablakos alkalmazásokat is szeretnél a közeljövőben gyártani, akkor a színtiszta C-t elfelejteném, sajnos ekkor a cél eléréséhez sokat kell programozni, legalábbis biztosan többet, mintha azonnal egy "ablakbarát" nyelvet választanál, pl. C++ vagy C#.
Idézet: „...folyton rossz eredmény jön neki az összeadásnál?” Igen. Erre nagyon sokat fizetünk rá, mert egy víz, meg egy víz az nála három víz plusz azt a vizet is elszámolja, ami a hideg víz vezeték külső falán lecsapódott párából származik.. ![]()
Visual studioban lehet szép dolgokat kreálni. Itt van egy VC-s beadandóm. Ekkor még csak rajzolgatni tanultunk.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |