Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Úgy érted, hogy a helyzet reménytelen, de tartható? Ezért nem vettük észre, hogy válság volt… Ez nem válság, mi így élünk
![]()
Tartható, de egyre kevésbé élhető.
![]()
Gondolom, ezt az alkoholosra akartad írni.?.?.?
![]()
Arra.
![]()
Sziaaa Zoli bácsiii!
Most már biztosan célba ér a csomagod! ![]() Más. Milyen árban is van ez a HE-s póló?
Ha csak fekete van, akkor :no: Temetésre nem vagyok vevő. Más egyéb reklámozási lehetőség (matrica)?
Van fehér is.
![]()
Még sajna nem
![]() ![]()
Felénk úgy szokott lenni hogy elmegy az ember a szemorvoshoz, az felirja a szemüveget és utána vásárolja meg az ember és nem forditva...
Csak aztán nehogy úgy járj mint a kollégám. Elment a szemészetre, ha jól tudom szemüveget iratni. Nézegeti a szemorvos, aztán mondja neki hogy: "Ugyan sétáljon már át a belgyógyászatra". Nézegeti a belgyógyász is, felveszi a telefont, hivja kórházi osztályt: "Küldjenek már egy betegszállitót legyenek szivesek". Két hét múlva jutott haza...
Mi is volt az az eset pontosan?
![]()
És még szerencse, hogy egyáltalán hazajutott.
magas vérnyomás, szívproblémák . . .
Üdv emberek
Mennyire őrültek a mai csajok nem bírja megmondani mit akar hát biciklizés közben 2-nap alatt majdnem 4-x ütöttem el mert elém ugrál.. ![]() (Még mindig remeg a lábam ha eszembe jut hogy biciklivel 50-es tempó aztán előkerüla csaj kavicson blokkolt 1-ső hátsó fék és megállok 40-cm re kb a csajtól na ez volt egy élmény..) ![]() Nemtudom mi lesz itt még ... Szerencse hogy minőségi dolgokból van a biciklim mert terepezek.. ![]()
Az én "élményem" ma ikerkémény bontása volt fúrókalapáccsal. Apuval nagy akurátusan elkezdtük vésni a téglákat KÖZÉPEN mert hogy akkor még nem tudtuk milyen kémény is áll előttünk. A dolgot nehezítette hogy a téglák kicsivel voltak elmaradva a gránit keménységétől,de a fúrókalapács nem halt bele. Haladtunk a téglával egyszer csak jobboldalt beszaladt a véső. Elkezdtük szépen kiszedegetni a téglákat,utána jött a korom. Vagy 6 vödör cucc kijött belőle úgy hogy vagy 3 galamb meg 5 fa dióhéj meg a fél ház sittje benne volt.
![]() ![]()
Ez szép
![]() Voltak érdekes dolgok itt is kiakad a féka tó előtt nekimegyek havernak 70-el..stb ![]() És még fojtathatnám a cola storit amikor ment közben kinyitottam és úgy 10-m en kólacsíkot húztam ![]()
Bocs,hogy beleszólok! De alig értem amit írsz! Cseréld ki a billentyűzetet ha 1-2 billentyű nem működik. Tudod...a moderátoraink nagyon szemfülesek ám!
![]()
Kedves fesz.stab!
Stabilizáld írásod, mert ennek a módinak véget vetünk! Még ha off topic is, de ha már többen nem értik mit akarsz írni, akkor gond van... Vagy gyere el a találkozóra, és megbeszéljük a módját!
Üdv
Én változtatok csak még nem szoktam meg ezt a gépet mert laposgép ![]() ![]()
Boldog 660-adik napot nekem itt a fórumon
![]() ![]() ![]()
Igen?
![]() Már csak 47 óra van a jelentkezési határidő lejártáig! ![]()
Mi "Igen?
![]() ![]() Ez még elég sok mindenen múlik, de igyekezni fogok…
Sajnos, nincs mit tenni... Ha nem jössz el, senkivel sem fogsz találkozni. :no:
sooty nick-nevű fórumtárs például nyíl egyenesen Miskolcról jön, vonattal, hozzá pl. csatlakozhatnál.
Valamint zoly15 is nagyjából arról a környékről jön, bár ő autóval, többekkel közösen. Freedomocska és lui144 társaságában. Nem tudom, van-e náluk 4. személy, vagy nincs. Ha nincs még, megkérdezheted őket.
És börzézni sem fogok tudni, egy fél utánfutónyi motyóm lenne (ha már állandó munkával nem tud az ember pénzt keresni…).
Ha van utánfutó, meg autó, akkor még nem nagy a gáz. Én már az autót is régen "megettem".
![]()
Akkor nézd csak meg a jelentkezési listát!
Autó van, fateré; jogsi van, az enyém; utánfutó van, a szomszédé. Tehát annyi cuccot fogok tudni max vinni, ami a hátizsákomba elfér, vagy a max 7kilós súlyhatáráig nem lesz pakolva. Illetve más egyébnek is kell a hely, így annyi cuccot tudok vinni, hogy a vonaton ne nézzenek rám csúnyán
![]() ![]() Oké, ráhagytam ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |