Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1310 / 3614
(#) klemo86 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Úgy érted, hogy a helyzet reménytelen, de tartható? Ezért nem vettük észre, hogy válság volt… Ez nem válság, mi így élünk Sz@rni bele…
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Nalátod. Megvan az eredménye: Bővebben: Link

(#) SzervízMacska válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Tartható, de egyre kevésbé élhető.
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Gondolom, ezt az alkoholosra akartad írni.?.?.?
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Arra.
(#) Gafly válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Zoli, szemészeten voltál már?
(#) VIM válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Sziaaa Zoli bácsiii!
Most már biztosan célba ér a csomagod! Frenky majd megoldja a többit. A szkópcsövet, ha nektek nem kell, majd elajándékozzátok valakinek aki gyűjti ezeket.
Más. Milyen árban is van ez a HE-s póló?
(#) radocziandras válasza VIM hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

(#) VIM válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Ha csak fekete van, akkor :no: Temetésre nem vagyok vevő. Más egyéb reklámozási lehetőség (matrica)?
(#) Ricsi89 válasza VIM hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Van fehér is. Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Még sajna nem Egyenlőre az árát teremtem elő az új szemüvegnek.. Ha így haladunk mint a 2 nap alatt, akkor még olyan 4-5 nap és megvan az új ára
(#) Gafly válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Felénk úgy szokott lenni hogy elmegy az ember a szemorvoshoz, az felirja a szemüveget és utána vásárolja meg az ember és nem forditva...
Csak aztán nehogy úgy járj mint a kollégám. Elment a szemészetre, ha jól tudom szemüveget iratni.
Nézegeti a szemorvos, aztán mondja neki hogy: "Ugyan sétáljon már át a belgyógyászatra". Nézegeti a belgyógyász is, felveszi a telefont, hivja kórházi osztályt: "Küldjenek már egy betegszállitót legyenek szivesek".
Két hét múlva jutott haza...
(#) zoly15 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Mi is volt az az eset pontosan? Mostanában nem fáj, evvel nem azt mondom hogy nem megyek szemészhez.
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

És még szerencse, hogy egyáltalán hazajutott.
magas vérnyomás, szívproblémák . . .
(#) Gafly válasza pucuka hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Igen, az első volt.
(#) 7805 hozzászólása Aug 11, 2010 /

Üdv emberek

Mennyire őrültek a mai csajok nem bírja megmondani mit akar hát biciklizés közben 2-nap alatt majdnem 4-x ütöttem el mert elém ugrál..

(Még mindig remeg a lábam ha eszembe jut hogy biciklivel 50-es tempó aztán előkerüla csaj kavicson blokkolt 1-ső hátsó fék és megállok 40-cm re kb a csajtól na ez volt egy élmény..)

Nemtudom mi lesz itt még ... Szerencse hogy minőségi dolgokból van a biciklim mert terepezek..
(#) scooby_ válasza 7805 hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Az én "élményem" ma ikerkémény bontása volt fúrókalapáccsal. Apuval nagy akurátusan elkezdtük vésni a téglákat KÖZÉPEN mert hogy akkor még nem tudtuk milyen kémény is áll előttünk. A dolgot nehezítette hogy a téglák kicsivel voltak elmaradva a gránit keménységétől,de a fúrókalapács nem halt bele. Haladtunk a téglával egyszer csak jobboldalt beszaladt a véső. Elkezdtük szépen kiszedegetni a téglákat,utána jött a korom. Vagy 6 vödör cucc kijött belőle úgy hogy vagy 3 galamb meg 5 fa dióhéj meg a fél ház sittje benne volt. Ez után tüzet gyújtottunk benne,nagyon szépen égett. Jó a "huzatja" is. Ezután véstük tovább,gondoltuk kiszélesítjük. Ekkor találtunk rá a másik kéményre is,ami pedig zsír új,még pókháló sem volt benne 1945 óta! A szomszéd akar tüzelőt csinálni a gallyaknak,egyébként a kéményt régen a fűtéshez használták,de csak az egyik felét mert a másik az udvarba esik.
(#) 7805 válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Ez szép
Voltak érdekes dolgok itt is kiakad a féka tó előtt nekimegyek havernak 70-el..stb
És még fojtathatnám a cola storit amikor ment közben kinyitottam és úgy 10-m en kólacsíkot húztam
(#) scooby_ válasza 7805 hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Bocs,hogy beleszólok! De alig értem amit írsz! Cseréld ki a billentyűzetet ha 1-2 billentyű nem működik. Tudod...a moderátoraink nagyon szemfülesek ám!
(#) deguss válasza 7805 hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Kedves fesz.stab!

Stabilizáld írásod, mert ennek a módinak véget vetünk! Még ha off topic is, de ha már többen nem értik mit akarsz írni, akkor gond van...
Vagy gyere el a találkozóra, és megbeszéljük a módját!
(#) 7805 válasza deguss hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Üdv

Én változtatok csak még nem szoktam meg ezt a gépet mert laposgép a találkozóra meg mennék de nem hiszem hogy miskolcról jön bárki is
(#) klemo86 hozzászólása Aug 12, 2010 /

Boldog 660-adik napot nekem itt a fórumon Csak nem túl régen kezdtem itt komolyabban ismerkedni, kérdezgetni, segítgetni, és tapasztalatot cserélni… Nagyon jó szakembereket ismertem meg, és lelkes amatőrök hálásan köszönték meg a segítségem - jó volt néha érezni, hogy én is tudok valamit nyújtani! Bizniszelgetni is jó, ha az utóbbi időkben nem cseszne mindent tönkre a postás Sokat tanultam, sok újba fogtam, és sok embernek hálás vagyok a segítségekért, és a kritikákért (mert a kritika is kell a fejlődéshez!) Úgyhogy ja! Remélem találkozunk 14-edikén! További szépet s jót (megint kevésnek bizonyul a 3 szmájli, de nem trükközök, mert ezért már egyszer kaptam - hehe).
(#) Norberto válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Igen?

Már csak 47 óra van a jelentkezési határidő lejártáig!
(#) klemo86 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Mi "Igen? "? Úgy az egész, ahogy van?
Ez még elég sok mindenen múlik, de igyekezni fogok…
(#) SzervízMacska válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Sajnos, nincs mit tenni... Ha nem jössz el, senkivel sem fogsz találkozni. :no:
(#) Norberto válasza 7805 hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

sooty nick-nevű fórumtárs például nyíl egyenesen Miskolcról jön, vonattal, hozzá pl. csatlakozhatnál.

Valamint zoly15 is nagyjából arról a környékről jön, bár ő autóval, többekkel közösen. Freedomocska és lui144 társaságában. Nem tudom, van-e náluk 4. személy, vagy nincs. Ha nincs még, megkérdezheted őket.
(#) klemo86 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

És börzézni sem fogok tudni, egy fél utánfutónyi motyóm lenne (ha már állandó munkával nem tud az ember pénzt keresni…).
(#) SzervízMacska válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Ha van utánfutó, meg autó, akkor még nem nagy a gáz. Én már az autót is régen "megettem".
(#) scooby_ válasza 7805 hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Akkor nézd csak meg a jelentkezési listát!
(#) klemo86 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 12, 2010 /

Autó van, fateré; jogsi van, az enyém; utánfutó van, a szomszédé. Tehát annyi cuccot fogok tudni max vinni, ami a hátizsákomba elfér, vagy a max 7kilós súlyhatáráig nem lesz pakolva. Illetve más egyébnek is kell a hely, így annyi cuccot tudok vinni, hogy a vonaton ne nézzenek rám csúnyán Ha meg viszek eladásra szánt dolgokat ilyen mennyiségben, azt haza már nem akarom cipelni, és akkor még rossz bizniszt is csinálhatok Viszont ha sok szép dolgot látok a többi börzésnél, akkor esélyes, hogy több cuccal jövök haza, mint amennyivel elindultam…
Oké, ráhagytam Megyek is, mert eldöntöttem, hogy a csütörtökömet munkakeresésre áldozom - mazoista egy állat vagyok… Na további jót mindenkinek! Szép estét!
Következő: »»   1310 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem