Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, nekem nem üveg lencséjű volt.
![]() ![]()
Meg jött a 9600GT
![]() Az everest 42°C-nak mutatja, nem csodálom, ezzel a batál nagy ventivel ![]() De megyek is haverhoz, fűnyírót javítani ![]()
Kapcsolási rajzot tudsz adni hozzá?! Megépíteném!
![]()
Sajnos azt nem adtak hozzá.
Viszont még mindig szellemképes kicsit a monitor, de haver karijával is az volt. Veszek majd egy rövidebbet. Szerintetek sokat számít ha 3méteres VGA kábel helyett csak 1,8-2 méteres? Pulyka: nagyon nem dolgozok rajta sokat, csak egy linkgyűjtemény lesz, ami youtube-ra mutat (szóval nem lesz letölthető zenei tartalom, nem akarom ha erre is rámásszon mindenféle kopirájtos), pl. így: Gabry Ponte vs Format C - Dreams .
Minél vastagabb VGA kábelt keress (akár PC bontóban), és legyen mindkét végén 1-1 zavarszűrő ferritgyűrű. Sajnos ma már jórészt UTP vékonyságú VGA kábeleket gyártanak, és hiába van a végüknél a picike ferritgyűrű, akkor sem biztos, hogy jó lesz velük a kép.
Megpróbálom először azt, hogy levágok belőle 2 métert.
Nekem is hasonló vastagságú van az utp kábelhez. Igaz a monitor gyári kábele. Az egyik végén van zavarszűrő gyűrű csak
![]()
Nem olyan rég értem haza a munkából. Nem is olyan nagy cucc ez az aknázás
![]() ![]() ![]()
Lehet nagyobb a térerősség oldalt, és átvonzza az elektronokat a pixelek között.
![]()
Sziasztok Fórumtárak. Jó reggelt!
![]()
Jóestét
![]()
Látom megy itt pangás, akkor dobjunk fel valami témát, gyorsan mert semmihez nem tudok mit szólni.
![]()
Sajna nem tudok mit mondani
![]() ![]()
Na látod, jó téma ez is.
Nekem annyiban kapcsolódik a mai napom a vizeskedéshez, hogy elmentem egy elektronikai szaküzletbe, ahol minden kis alkatrészt megvehetsz amit csak nem akarsz. Fúrószárat akartam venni, meg tömítőgyűrűt az ónszippantóhoz, persze hogy nincsen. Elmentem egy vizes boltba, és ott vettem egy 10 -es csomaggal, amiben 11db volt, így megvan free sample is. Ettől kezdve most kifújtam a témával, most te jössz! ![]()
Képzeld, én meg megmásztam ma 32 víz óra aknát
![]() ![]()
Erre már nem tudok mit mondani.
![]() Nem jössz hozzánk, nálunk átkéne kötni. Kapsz cserébe egy szem 1mm -es fúrószárat. ![]()
Átkötni? Mivel, Bálás madzaggal? Én átkötöm, de akkor nem lehet leolvasni
![]()
Nem úgy, megkerülni! Ezt úgy sem olvassa le senki, mert távmérő, 868Mhz -es vivőhullámú RF UART modul dolgozik.
![]()
Nem értem mi értelme van annak hogy megkerülöm az órát, majd betekerem bálás madzaggal
![]() ![]()
Hapsikáim !
Rámmaradt mint szamárra a fül egy samsung max-550-es hi-fi csoda. Tudom örüljek neki ![]() Voltak hibái bőven de eléggé tűrhető állapotban volt a készülék a hangfalairól már ez nem mondható el mert azt megette a nedű és a doh. Na sebaj szétszedtem szépen kijavítottam itthon a hibáit. Mikrokapcsolót cseréltem meg cd töltőszíjat illetve az eggyik magnó részét is rendbe tudtam tenni . Ergo már csak a másik oldali magnó részbe kellene két szíj és fullos lenne a készülék. De megmondom őszintén nincs kedvem vele tovább szórakozni. Ezt így rendbe raktam mert itthon vagyok betegácsiban mert elkapott a takonykór de durván ám így volt időm rá. De van egy bökkenőm a készülékkel hogy marhára nincs ám rá szükségem így passz megy a sarokba porfogónak. Bár lehet hogy megérné eladni, De mennyit érhet ? Persze úgy hogy az egyik magnó mechanika elektromosan ki van kötve de csak szíj kellen bele.
A hangfalak nélkül ennyiért adja valaki a teszveszen: http://www.teszvesz.hu/item1182170255_samsung_max_550_musiccenter.html
4950
![]()
Jesszusom és annak se a cd-je se a magnója nem jó!
Itt nem az akna a lényeg, hanem az órák száma
![]() ![]() ![]()
Láttam a 3. órát is ott! De az le volt vakdugózva
![]()
Akkor elmagyarázom még egyszer. Áthidalod az órát, hogy ne számoljon el, érted most már?
![]()
Idézet: „hogy ne számoljon el” Miért, hiányzott a matekórákról, és folyton rossz eredmény jön neki az összeadásnál? ![]()
Képzeld el az eredeti képen még mozog is.
![]()
Hát miért nem magyarul beszélsz?
![]() ![]()
Áh, köszi, majd körbenézek.Köszi mégegyszer !
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |