Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1308 / 3614
(#) zolee1209 válasza Frankye hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Igen, nekem nem üveg lencséjű volt. Mondjuk karcolódott is rendesen, pedig vigyáztam rá.
(#) zenetom hozzászólása Aug 10, 2010 /

Meg jött a 9600GT
Az everest 42°C-nak mutatja, nem csodálom, ezzel a batál nagy ventivel
De megyek is haverhoz, fűnyírót javítani
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Kapcsolási rajzot tudsz adni hozzá?! Megépíteném!
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Sajnos azt nem adtak hozzá.
Viszont még mindig szellemképes kicsit a monitor, de haver karijával is az volt. Veszek majd egy rövidebbet. Szerintetek sokat számít ha 3méteres VGA kábel helyett csak 1,8-2 méteres?

Pulyka: nagyon nem dolgozok rajta sokat, csak egy linkgyűjtemény lesz, ami youtube-ra mutat (szóval nem lesz letölthető zenei tartalom, nem akarom ha erre is rámásszon mindenféle kopirájtos), pl. így:
Gabry Ponte vs Format C - Dreams .
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Minél vastagabb VGA kábelt keress (akár PC bontóban), és legyen mindkét végén 1-1 zavarszűrő ferritgyűrű. Sajnos ma már jórészt UTP vékonyságú VGA kábeleket gyártanak, és hiába van a végüknél a picike ferritgyűrű, akkor sem biztos, hogy jó lesz velük a kép.
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Megpróbálom először azt, hogy levágok belőle 2 métert.
(#) zoly15 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Nekem is hasonló vastagságú van az utp kábelhez. Igaz a monitor gyári kábele. Az egyik végén van zavarszűrő gyűrű csak Semmi szellemképe nincs!
(#) zoly15 hozzászólása Aug 10, 2010 /

Nem olyan rég értem haza a munkából. Nem is olyan nagy cucc ez az aknázás Mára jutott 33 akna.. Kicsit vicces volt ott a sok csaj között az utcán egy vödörrel és a "kampóval" (aknafedélhez) mászkálni
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Lehet nagyobb a térerősség oldalt, és átvonzza az elektronokat a pixelek között.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 10, 2010 /

Sziasztok Fórumtárak. Jó reggelt!
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Jóestét
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Látom megy itt pangás, akkor dobjunk fel valami témát, gyorsan mert semmihez nem tudok mit szólni.

Sajna nem tudok mit mondani Esetleg azt hogy voltam vizeskedni (munka) de az meg nem érdekel senkit

Na látod, jó téma ez is.

Nekem annyiban kapcsolódik a mai napom a vizeskedéshez, hogy elmentem egy elektronikai szaküzletbe, ahol minden kis alkatrészt megvehetsz amit csak nem akarsz. Fúrószárat akartam venni, meg tömítőgyűrűt az ónszippantóhoz, persze hogy nincsen.
Elmentem egy vizes boltba, és ott vettem egy 10 -es csomaggal, amiben 11db volt, így megvan free sample is.

Ettől kezdve most kifújtam a témával, most te jössz!

Képzeld, én meg megmásztam ma 32 víz óra aknát Felraktam 33 "csipet". Valamint 33 blombát nyomtam

Erre már nem tudok mit mondani.
Nem jössz hozzánk, nálunk átkéne kötni. Kapsz cserébe egy szem 1mm -es fúrószárat.

Átkötni? Mivel, Bálás madzaggal? Én átkötöm, de akkor nem lehet leolvasni

Nem úgy, megkerülni! Ezt úgy sem olvassa le senki, mert távmérő, 868Mhz -es vivőhullámú RF UART modul dolgozik.

Nem értem mi értelme van annak hogy megkerülöm az órát, majd betekerem bálás madzaggal Rituális tánc?
(#) Dióda hozzászólása Aug 10, 2010 /

Hapsikáim !

Rámmaradt mint szamárra a fül egy samsung max-550-es hi-fi csoda.
Tudom örüljek neki .
Voltak hibái bőven de eléggé tűrhető állapotban volt a készülék a hangfalairól már ez nem mondható el mert azt megette a nedű és a doh.
Na sebaj szétszedtem szépen kijavítottam itthon a hibáit.
Mikrokapcsolót cseréltem meg cd töltőszíjat illetve az eggyik magnó részét is rendbe tudtam tenni . Ergo már csak a másik oldali magnó részbe kellene két szíj és fullos lenne a készülék. De megmondom őszintén nincs kedvem vele tovább szórakozni. Ezt így rendbe raktam mert itthon vagyok betegácsiban mert elkapott a takonykór de durván ám így volt időm rá.
De van egy bökkenőm a készülékkel hogy marhára nincs ám rá szükségem így passz megy a sarokba porfogónak. Bár lehet hogy megérné eladni, De mennyit érhet ? Persze úgy hogy az egyik magnó mechanika elektromosan ki van kötve de csak szíj kellen bele.
(#) hapro válasza Dióda hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

A hangfalak nélkül ennyiért adja valaki a teszveszen: http://www.teszvesz.hu/item1182170255_samsung_max_550_musiccenter.html
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

4950 Mert egy aknában 2 óra is volt...
(#) Dióda válasza hapro hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Jesszusom és annak se a cd-je se a magnója nem jó!

Itt nem az akna a lényeg, hanem az órák száma De szerintem elég hülye megoldás hogy egy portán 2 óra. Ráadásul egyik óra sem ahhoz a portához tartozik Az egyik óra a szomszédhoz a másik a második szomszédhoz van...

Láttam a 3. órát is ott! De az le volt vakdugózva

Akkor elmagyarázom még egyszer. Áthidalod az órát, hogy ne számoljon el, érted most már?
(#) titi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Idézet:
„hogy ne számoljon el”

Miért, hiányzott a matekórákról, és folyton rossz eredmény jön neki az összeadásnál?
(#) Dióda válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Képzeld el az eredeti képen még mozog is.

Hát miért nem magyarul beszélsz? Ezek szerint neked egy "holtág" kell
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Áh, köszi, majd körbenézek.Köszi mégegyszer !
Következő: »»   1308 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem