Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen már valamivel gyorsabb, csak mivel meghatározott méretű "nyílás" kell, ezért nem lehet nekiesni nagy kalapáccsal, hanem a félig belógó téglákat is le kell kopácsolni. Nagyjából jó lenne méretre szabni a helyet, hogy utána ne kelljen fél téglányi rést bedolgozni.
Nem emlékszik valaki, hogy a kondiban lévő kondi azaz egy nagykapacitású kondenzátorba bújtatott kicsi kondenzátor képe melyik topikban volt?
Szevasz Matyi!
A hamis tranyós topikban szerintem tuti szerepelt már. :yes:
Szerintem az érdekességesben, vagy a hamis tranyósban.
Bővebben: Link
Köszönöm, amint mondtad beugrott. Megnézem ott is. Az elkó az valóban hamis kondenzátor . Egyébként a viccesben és az offban nézegettem mindenféle keresőkérdéssel.
nah ilyet se láttam még. ki volt az a pihent ember aki ezt kitalálta ilyen kell nekem is
Na túl vagyok egy kémény pucoláson is. Igazából csak ki lett az aljából szedve a korom, volt benne bőven. A korom felső szintje a füstnyílás aljától kb 2-3cm-re volt. Mivel ezen a kéményen kispórolták a tisztítónyílást, ezért az alján vágtam rá egy nyílást és ott kiszedtük a kormot. Gondolhatjátok mennyi volt benne.
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy komoly, illetve filmzenéhez milyen márkájú fülesek között érdemes válogatni? Köszönöm.
Szia!
AKG, Beyerdinamic, Sennheiser.
Speciel lenne egy két kérdésem mielőtt ajánlanék.
Hol használod ? Miről hajtod? Milyen igénybevétele lessz a fülesnek? Vele szemben milyen követelményeket támasztassz?
Ici pici tornádó de a miénk! Bővebben: Link
Nálunk éppen most tombol egy kisebb vihar és megint a frászt hozza rám a közelbe lecsapó villámok hangja.
Én szeretem a villámokat, egyszer ijedtem meg csak de az a hely miatt volt. Mostanság elég sok vihar van, azt hiszem télen is villámlott egyszer!
Helló!
Főleg DENON DAT-ról hajtanám. Esetleg Valamelyik ES szériás Sony. Nem akarom túlterhelni, viszont kényelmes és kellemes hangzású fülest szeretnék. Egyébként van egy kiszemelt példány, csakhogy közel 20 éve nem gyártják. Sennheiser HD-540 reference-II. Üdv!
Azért az sem lehetetlen.Bővebben: Link
Ha nincs reagálás az azért van mert ebben a topikban nem lehet szó drótról, pákáról,ónról. Ez itt Off-nak számít csak a moderátorok még alszanak.
Engem nem zavar ha nem csak offolnak. Ha értenék a fejhallgatókhoz én is segítettem volna ManGroove-nak De azért még arra kíváncsi vagyok hogy ki vág szét egy 6800u-rós kondit hogy beletegyen egy 2200asat
Nekem sincs gondom a villámokkal, csak ne dörögne ekkorát, amikor a közelbe csap be. Néha amikor váratlanul ér a dolog akkor picit megijedek a nagy hangtól.
Arról a '69-es fúróról kérhetnék egy képet? Kíváncsi vagyok akkoriban hogy nézet ki egy ilyen gép, amikor még vasból csinálták
Mivel nem találtam olyan témát ahol a rossz esetleg nemkellő(ami felidegesített) alkatrészek kisütéséröl tönkretételéröl van szó ezért azt találtam ki nyitni kéne eggyet! Szerintetek jó ötlet?
durants fel egy nagyobb kondit és akkor tudsz te is ilyet csinálni. Még mindig nem tudok betelni vele
Ez nagyon komoly! Csinálunk egy ilyen témát?
Amugy én tuti nem csináltam volna ezt egy 6800 assal max ha sok van belőle
És ennek szerintetek mi értelme lenne? Nőljetek már fel, ez nem játszótér vagy ovi.
Azért feszültség oldó dolog néha tönkrtetenni valamit amire épp mérges vagy! De most ez nem igaz?!
Szerintem gyermeteg dolog, miért jó az értelmetlen rombolás? Miről tehet az a szerencsétlen szilícium? Hogy nem tudod használni? Ezt nem tudod bemagyarázni nekem.
Látogasd meg a közeli gumiszobát, vagy vannak ilyen vicces házak, az is jó móka ha idegbeteg vagy.
Igazad van bár én maradok az értelemtlen rombolásnál de csak akkor ha muszály! De tényled feszültségoldó dolog természetesen ami jó nembántom! Nem vagyok áramkör gyilkos!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |