Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1315 / 3599
(#) Ricsi89 válasza 06smici hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Igen már valamivel gyorsabb, csak mivel meghatározott méretű "nyílás" kell, ezért nem lehet nekiesni nagy kalapáccsal, hanem a félig belógó téglákat is le kell kopácsolni. Nagyjából jó lenne méretre szabni a helyet, hogy utána ne kelljen fél téglányi rést bedolgozni.
(#) zenetom hozzászólása Aug 15, 2010 /

Azthiszem kicsit meleg van.
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 15, 2010 /

Nem emlékszik valaki, hogy a kondiban lévő kondi azaz egy nagykapacitású kondenzátorba bújtatott kicsi kondenzátor képe melyik topikban volt?
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Szevasz Matyi!

A hamis tranyós topikban szerintem tuti szerepelt már. :yes:
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Szerintem az érdekességesben, vagy a hamis tranyósban.
Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Köszönöm, amint mondtad beugrott. Megnézem ott is. Az elkó az valóban hamis kondenzátor . Egyébként a viccesben és az offban nézegettem mindenféle keresőkérdéssel.
(#) 06smici válasza szamóca hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

nah ilyet se láttam még. ki volt az a pihent ember aki ezt kitalálta ilyen kell nekem is
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 15, 2010 /

Na túl vagyok egy kémény pucoláson is. Igazából csak ki lett az aljából szedve a korom, volt benne bőven. A korom felső szintje a füstnyílás aljától kb 2-3cm-re volt. Mivel ezen a kéményen kispórolták a tisztítónyílást, ezért az alján vágtam rá egy nyílást és ott kiszedtük a kormot. Gondolhatjátok mennyi volt benne.
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 15, 2010 /

Üdv!

Tanácsot szeretnék kérni, hogy komoly, illetve filmzenéhez milyen márkájú fülesek között érdemes válogatni?

Köszönöm.
(#) Norberto válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Szia!

AKG, Beyerdinamic, Sennheiser.
(#) Dióda válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Speciel lenne egy két kérdésem mielőtt ajánlanék.
Hol használod ? Miről hajtod? Milyen igénybevétele lessz a fülesnek? Vele szemben milyen követelményeket támasztassz?
(#) SALáta hozzászólása Aug 15, 2010 /

Ici pici tornádó de a miénk! Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza SALáta hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Nálunk éppen most tombol egy kisebb vihar és megint a frászt hozza rám a közelbe lecsapó villámok hangja.
(#) SALáta válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Én szeretem a villámokat, egyszer ijedtem meg csak de az a hely miatt volt. Mostanság elég sok vihar van, azt hiszem télen is villámlott egyszer!
(#) Zoli_bácsi válasza Dióda hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Helló!

Főleg DENON DAT-ról hajtanám. Esetleg Valamelyik ES szériás Sony. Nem akarom túlterhelni, viszont kényelmes és kellemes hangzású fülest szeretnék. Egyébként van egy kiszemelt példány, csakhogy közel 20 éve nem gyártják. Sennheiser HD-540 reference-II.

Üdv!
(#) zolika60 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Azért az sem lehetetlen.Bővebben: Link
(#) nagy hoho válasza 06smici hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Ha nincs reagálás az azért van mert ebben a topikban nem lehet szó drótról, pákáról,ónról. Ez itt Off-nak számít csak a moderátorok még alszanak.
(#) 06smici válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Engem nem zavar ha nem csak offolnak. Ha értenék a fejhallgatókhoz én is segítettem volna ManGroove-nak De azért még arra kíváncsi vagyok hogy ki vág szét egy 6800u-rós kondit hogy beletegyen egy 2200asat
(#) Ricsi89 válasza 06smici hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Majd én.
(#) Ricsi89 válasza SALáta hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Nekem sincs gondom a villámokkal, csak ne dörögne ekkorát, amikor a közelbe csap be. Néha amikor váratlanul ér a dolog akkor picit megijedek a nagy hangtól.
(#) 06smici válasza szamóca hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Arról a '69-es fúróról kérhetnék egy képet? Kíváncsi vagyok akkoriban hogy nézet ki egy ilyen gép, amikor még vasból csinálták
(#) tib12 hozzászólása Aug 15, 2010 /

Mivel nem találtam olyan témát ahol a rossz esetleg nemkellő(ami felidegesített) alkatrészek kisütéséröl tönkretételéröl van szó ezért azt találtam ki nyitni kéne eggyet! Szerintetek jó ötlet?
(#) 06smici válasza tib12 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

durants fel egy nagyobb kondit és akkor tudsz te is ilyet csinálni. Még mindig nem tudok betelni vele
(#) tib12 válasza 06smici hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Ez nagyon komoly! Csinálunk egy ilyen témát?
Amugy én tuti nem csináltam volna ezt egy 6800 assal max ha sok van belőle
(#) Doncso válasza tib12 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

És ennek szerintetek mi értelme lenne? Nőljetek már fel, ez nem játszótér vagy ovi.
(#) Doncso válasza 06smici hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Lehet így?
(#) tib12 válasza Doncso hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Azért feszültség oldó dolog néha tönkrtetenni valamit amire épp mérges vagy! De most ez nem igaz?!
(#) Doncso válasza tib12 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Szerintem gyermeteg dolog, miért jó az értelmetlen rombolás? Miről tehet az a szerencsétlen szilícium? Hogy nem tudod használni? Ezt nem tudod bemagyarázni nekem.
Látogasd meg a közeli gumiszobát, vagy vannak ilyen vicces házak, az is jó móka ha idegbeteg vagy.
(#) tib12 válasza Doncso hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Igazad van bár én maradok az értelemtlen rombolásnál de csak akkor ha muszály! De tényled feszültségoldó dolog természetesen ami jó nembántom! Nem vagyok áramkör gyilkos!
(#) Action2K válasza Doncso hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Hagyd, a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola 6/a osztályában még nem tanították, hogy az árammal, és az elektromos alkatrészekkel nem játszunk, mert balesetveszélyes. Még akkor sem, ha hibás.
Következő: »»   1315 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem