Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És milyen igazad van... Mindenki csak olvas.. Nem csak ilyenkor jó a He, de most főleg unatkozok, de ahogy látom, nem ír nagyon senki ide se.. Csak most Te, meg én..
Én úgy értettem, hogy olyan poén, mintha én találtam volna ki. Olyan Matyipojén kategória.
![]()
Néha össze szavakat a keverem...
Nem, mert ő nem beszél annyit, mint én.
![]()
Nincs valakinek benzines öngyújtója eladó? A minap láttam egy ismerősnél és nagyon megtetszett. Igaz nem dohányzom, de szeretnék egyet. A neten láttam 800ft-ért de a futár többe kerül. Postázni meg nem fogják a kedvemért.
Én a zippo-t javaslom, a hozzá való benzinnel.
Bővebben: Link Vettem hozzá való szíjra fűzhető kis bőrtokot is. ![]()
Ma este mentem anyámért a munkahelyére. Két település között jött velem szembe egy autó, én azt hittem, hogy reflektorral jön, rávillogtam, visszavillogott, de nem vettem észre, hogy erősebb lenne és jobban világítana a reflektora, mint a "tompított". Apám is ott ült mellettem mondta ő is, hogy semmi különbség nincs a kettő között. Az ilyenek miatt utálok este autóval menni. Amikor meg jöttünk hazafelé, jött szembe egy autó(ez már településen belül volt), egyik fényszóró nem ég, helyette ködlámpa ment. Közelebb érve láttam, hogy egy rendőrautó.
![]() ![]()
Jól emlékszem, hogy ez az Imco? Valamikor szívtam én is. Valamikor régen.
Az, és a faternak a középső volt anno. :yes:
Mi nyertünk már vagy 4 autót, sok külföldi utat, és két lakást, de nem rendeltük meg a sorszámozott krokodilfejes bicskát, ezért mindig elveszítjük a nyereményeinket.
![]()
Ma megvolt az almaszüret. Ezeken a fákon (4 db) tavaly annyi termett, hogy nem volt elég láda raktározni. Az ilyen méretű almák mentek a cefrébe. Most meg ezt kell megbecsülni.
![]()
A fáinkról valók. Hihetetlen.
Tavaly az unokatesómék 1600 almafát vágtak ki tűzifának, mert annyiért sem vették meg tőlük a termést, amennyiért már ráfizetéses lett volna.
![]()
Nálunk a szilva az alma és a barack is a cefrébe megy tavaly óta
![]() ![]() ![]()
Jobb évben 200-250 Liter must szokott lenni szüret után. Most az 50!!! Literes hordó alig telt meg. 14-es cukorfokkal...
![]()
El nem tudom képzelni akkor mit esztek. Nem ezért vagy azért, de sokat lehet ám spórolni ezzel. Mi nagyon gyümölcsösek vagyunk. Eddig legalább azt nem kellett venni. Nyáron szinte kizárólag gyümölcsön élek, márciusban már alig várom a szezont. Jól fog jönni az a 200 üveg, ha beüt a krach, ne becsüld le.
Akkor ez nem is volt szüret, csak szüretecske. Amolyan megmutatjuk magunkat a tőkének, hogy el ne feledje a gazdáját. Egyébként hány részletben préseltétek? Egyben vagy azért jutott kétfelé is?
Azt nem tudom. Műanyag hordóban pihent egy pár napot a ledarált szőlő. A Préselésnél nem voltam ott. Annyi biztos, hogy a kis préssel lett préselve. Úgyhogy egy pár részlet biztos volt. A Törköly pedig ment az üstbe csak hogy minden cseppjét hasznosítsuk.
![]()
Egyébként voltak ezek a fák permetezve? Nagyon betegesnek néznek ki ezek az almák. Vagy ez valami jégverés eredménye?
A minap szedegettem össze kondit javitáshoz az itthon lévö tartalékból és találtam néhány kondit ami zacsiban pihenve felfujodott .
De a több tucat közt miért pont ez az öt tetszett neki?
A gömbvillám már csak ilyen. Jön, nem válogat, lecsap öt darabra, aztán mint aki jól végezte dolgát, tovább áll.
![]()
Húst… Egyszerűen felfoghatatlan, még emlékszem, régen gyakorlatilag elfogyott egy-egy fajta lekvár, mire csináltuk újra a frisset
![]()
Óriási gondba vagyok, nem akar települni a win a gépemre. Előtte Mandriva 2008.0 volt rajta és win xp. Most az a helyzet hogy a Patrition magiccel törlök minden particiót és mégsem megy fel, kiír egy merevlemezhibát. Végigellenőriztem a lemezt, semmi hiba. Egyedül a boot sectorba maradt a GRUB, hogy tudom eltüntetni a boot sector tartalmát? Sajnos a merevlemez particionáló/törlő/formattáló menüig nem jut el az Xp telepítő. Szoval a GRUB ot kellene valahogy kiírtani és utánna talán menne, csak azt nem tudom hogyan.
szerk.: Eddig más linuxnál simán felülírta az Xp a bootsectort, ennél nem hajlandó. Már formáztam unformatted re is, de az sem írja felül a boot sectort. |
Bejelentkezés
Hirdetés |