Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ja, vicces… Régen játszottunk olyat, hogy este, amikor eszegettek, dobtunk fel eléjük labdát, és valami hihetetlen mozdulatokkal cikáztak el előtte! Jó régen volt ez is, de kipróbáltuk, hogy tényleg olyan jól tájékozódnak-e, és kerülik ki az akadályokat (bebizonyosodott, hogy igen).
Megint kihalni készül az Off?
![]()
Jó reggelt mindenkinek mivel nincs első 2 órám gondoltam benézek kicsit.
![]()
Szólj Vicsys-nek, neki van bőven órája, talán a régi, két első óráját neked adja.
![]()
Tudlak überelni, nekem ma egy órám sincs!
![]()
Ma nem kellett suliba menni mert be van zárva. Sajnos nem tudok órát adni. :beka3:
Egy ideig ez a tigrises kép volt a hátterem!
![]()
Valaki nem tudja, hogy a NEC 1530V lcd monitorban milyen típusú lcd kijelző van? Van egy ilyen vezérlőpanelem, meg egy másik fajta kijelző és össze kellene házasítani a kettőt. Esetleg hol tudnák utánakérdezni/nézni?
![]()
Üdv mindenkinek!
Hétfőn délután megszületett Emília kislányom! Szép egészséges, minden rendben! Anya is jól van. Ma hoztam haza őket. ![]() Üdv! Atesz
Gratulálok, sokk boldogságot a kis családodnak !
![]()
Nem megsértődni, mint ahogy én szoktam, hanem nem tenni fel hülye kérdéseket az off-ban! Ennyi! A fene akar itt lcd-ről olvasni. Egyébként meg a kérdésed van annyira speciális, hogy minimum egy órányi keresés után tudnánk csak érdemben válaszolni rá! De mért mi dógozzunk helyetted. Nomeg van neki topik.
![]() ![]() (Most én vagyok béna, vagy törölve lett a hozzászólás?)
Csak annyit válaszolnék erre, hogy nem azt kértem, hogy te guglizd ki, csak ha valaki találkozott már ezzel a típussal, akkor talán tudja, hogy mi lakozik benne.
Egyébként ennyi erővel én is írhatnám, hogy ki kíváncsi arra, hogy ma ki mit evett, vagy mi történt vele, stb... Harmadszor meg jó szar a rendszer. Kitiltom magam, erre azzal jön, hogy lépjek kapcsolatba egy moderátorral. Na de hogy, ha privátot nem tudok írni így, sem adatlapot nézni, hogy email-t lehessen küldeni. ![]() ![]() ![]()
Én kíváncsi vagyok, hogy ki mit evett, illetve mi történt vele, ez a topik pont azért van!
(mi brokkolis csirkét fogunk mindjárt, de nem fényképezem le...) Nincs igazad, ezt te is tudod. Másrészt én is voltam hasonló cipőben, később megbántam!
Ééérdekes... Nekem ez a lap bejön:
Bővebben: Link Ha nem találod meg az e-mail címet magadra vess! Most akkor jó a rendszer és kiben van a hiba? ![]() Egyébként meglepően sok találat jött ki a moderátorok nickjének google-zásakor... ![]() A régi fiókod már él.
De a kitiltáskor azt írja, hogy egy moderátorral lépjek kapcsolatba és nem a szerkesztőséggel. Meg én azt honnan tudjam, hogy ki olvassa azt a mail címet?
![]() Egyébként meg ha már ki van tiltva a másik nevem, akkor miért írja onlájnnak?
Na péntek este van, megiszok egy sört! Ha hülyeséget beszélnék, a továbbiakban, akkor inkább fagyasztást választanék, persze csak ha lehet!
(Mi a manóért kell veszekedni, meg hibákat keresni? )
Robi, zenész cimbora! Sör mellé.
Aha ez sör mellé tényleg jó, különösen az orgona zseniális!
![]() (naposcsibe az állaóvodában ![]()
Egyszerre több topikban is jelen vagy?
![]() ![]() ![]() Idézet: Miért kéne tudni, hogy ki az aki olvassa? Az a lényeg, hogy hamar olvassa. „Meg én azt honnan tudjam, hogy ki olvassa azt a mail címet?” ![]() Nagyapám mondta mindig: "Édes fiam, nem akarásnak nyögés a vége!" Na, 100 szónak is egy a vége, kellemes időtöltést a HE-n! ![]()
Nem akarásnak nyögés a vége - kivéve, ha szexről van szó
![]()
Nana, nem mindig!
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |