Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ja, mint amikor a havercsaj mondta, hogy fáj a feje… Válasz: nyugi, nem akar senki meg......ni
![]() ![]() Nédda, az ezerhatszázadik hozzászólásom! :whatever:
Pedig a női fejfájásra állítólag a szex a legjobb orvosság. Persz nem a 2 percesről lehet szó. Én úgy vagyok vele, hogy hiszek a "mondásnak".
8565. hsz. ![]()
Mert egyet a múltkor kitöröltem a sajátjaim közül.
![]() Idézet: Régi szép idők nem? :gumicsirke: „Mert egyet a múltkor kitöröltem a sajátjaim közül.”
Vót egyszer olyan is, igen, nagyon rég.
![]()
2 perces? Hát van másmilyen is?? Ne már...!
![]()
Néhány menüponttal kevesebb. Így most letisztultabb az egész felület kissé.
![]()
Ezt én is hallottam, úgyhogy ez az egy kifogásuk sem kifogás
![]() ![]()
Hali!
Most van az új óriás kijelző adása(illetve kilenctől de elfelejtettem) :bummafejbe: Schönherz Qpa
Én most nem rég hallottam róla, néztem a régebbi videókat, és elég brutál egy valami, de mostmár ahogy lehet látni, színesbe nyomják. Le a kalappal.
![]()
Ha már űberelni: nekem egész évben sem lesz órám, sőt karórám sincs.
Hát én kilenckor odamentem, majd 1 órányi fagyoskodás után elkezdték. Az első 3 kis videó szerintem gáz volt. A többiben voltak jó poénok. Nem bírtam végignézni, mert fáztam. Nekem azért csalódás volt.
![]()
Nekem az volt az érésem, hogy néhány csapat rosszul mérte föl a felbontás képességeit, túl részletesre szerették volna. Ráadásul monitoron nem igazán volt jó, mert kellet egy óra, hogy rájöjjek, hogy jelen esetben legalább két méterről érdemes nézni a monitort, hogy élvezhető képet kapjak. A vége felé viszont volt egypár elég profi animáció. Hátha jövőre jobb lesz, addigra a csapatoknak is több idejük lesz megszokni az új kijelzőt.
Jó reggelt mindenkinek!
![]() Korán keltem, mert este lehet tudok valamit feltenni Ki, mit építettbe... ![]() ![]()
Jó reggelt mindenkinek! Kis kérdéssel kezdeném a napot
![]() ![]() ![]() Idézet: „Valaki meg tudná nekem mondani” Még jó, hogy nem azt kéred, nézze meg! ![]() Én úgy tudom, hogy az ilyen kütyüket mennyezetre, oldalfalra magasan szokták szerelni, de nincs saját tapasztalatom ezzel. Esetleg valami készülék használati útmutatójában megnézni?
Nézegettem útmutatókat! Most néztem egy 4.-et abban az áll hogy "belégzési magasságban érdemes felszerelni"
![]()
Igen, ezt olvastam én is, máshol pedig az ellenkezőjét
![]()
Rendben! Hiszek az írásnak
![]()
Nekem úgy tanították, hogy fejmagosságban. Ez hálószobában alacsonyabb pozíciót jelent. Tehát ott a fekvő helyzetben értendő fejmagosság az irányadó.
Köszönöm! Én is így olvastam
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |