Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi.
![]() ![]() ![]()
A hangszórók számát keveslem. Kellene még oda 1-1 Ipod, MP3-MP4 lejátszó, valamint egy DVD és autós rádiós magnó is. Mellesleg hol a fénytechnika? Nem hiányzik zenehallgatás közben az 1W-os lézer és a 800W-os stroboszkóp?! :bohoc:
Ezekre még van 8 hónapunk.
![]() ![]() ![]()
A led-es izzó az milyen?
![]() ![]()
Láttam már olyat is. Gondolom led lámpára célzott...
![]()
Nem LED lámpa, vagyis hasonló. De itt egy kép. A videón én is rajta vagyok úgyhogy azt inkább nem töltöm fel.
![]()
Szemből meg tele van magasfényű LED-ekkel. 3 különböző szín (RGB, és azokat keveri össze vissza. Nagyon látványos.)
![]()
Nem láttalak börzén, hogy lehet? Lehet csipás voltam.
![]()
Egy darabból van, na és? Attól még légrést lehet rátenni! Csak egy jó flex kell hozzá...
![]()
Én tegnap a kocsmában voltam...
![]() ![]()
Csak lefotóztam két korsó Leffe között, amíg még kiláttam a fejemből. :hawaii:@zoly15 (Belga a népkertnél)
Mint írtam lagziba. De ha nem vettél nekem Rökóros traffentyűt, akkor legalább tudod mennyiért adták?
![]()
Bölcs Salamon mondá vala,...
![]()
Na jó, de tudod, hányan nem is kapizsgálják még ezt a gyengébbik nem képviselői közül? Sokan még csak nem is gondolnának közülük erre...
![]()
Elkészítettem egy műszaki rajzot és amikor nézem hogy ez melyik típusjelű, akkor láttam hogy ezt csak 7 hét múlva kell leadnom. És szerdán 2-őt le kell adni. (De ezt pont nem.)
![]() ![]()
Dehogy szivacs. Képzeld, hogy fogsz ennek örülni 7 hét múlva. :yes:
Erről a szivacsról a reggeli rajzfilmek jutnak eszembe.
![]() Spongyabob Kockanadrág ![]()
Nekem a tusolás, de ez betudható a köztünk levő generációs szakadéknak is.
![]()
Vagy a kis tesómnak.
![]() ![]()
Én meg mindig túróbobnak mondom. Az jut eszembe, hogy miért azt nem tudom. Egyébként a szivacstól milyen fura irányba fajult a beszélgetés.
![]()
Miért ne lehetne sajt a tenger alatt? A háza meg egy ananász ha minden igaz. Az hogy került oda?
![]()
Néhány hétig én is azt hittem, hogy sajt.
![]() ![]() Mára ennyi elég belőlem, mindenkinek további szép estét! Hadd búcsúzzam egy általam kitalált hülyeséggel, ma fahordás közben a sinuson gondolkodtam a nyikorgó talicska mellett. Ez lett belőle: A talicska 2 ![]()
Generációs szakadék…
![]() Kezdem unni amúgy a munkahelyemet, mondtam már? Dolgozok is, meg nem is, ráérek is, meg nem is ![]()
A http://banyakonyha.blogspot.com/-n találtam:
Ezek szerint a nők felbontóképessége jobb a színekben. De a férfiak felbontóképessége jobb a sörökben.
![]()
Ja.
Férfiak: ellenállás, kondenzátor, csavar, IC, reszelő, antenna, fénycső, oszcilloszkóp, stb. Nők: vasak. Női-férfi szótár: vas szög = csavar hab pur = purhab
Kemencém kb 85 %-os készültségben. Ma láttam darvakat, nagyon magason voltak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |