Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Koran keltem, mert dolgozni kene.
Idézet: Az uj figyelmeztetes notorius chateloknek „nehasználjsenagybetutseszóköztsepontotsevesszot”
Üdv!
Én is kifőztem valamit,gondolom negyedikek lettünk,mert harmadik már kapott dijat.
Gratulálok! Sajnos nem az első hely, de ez is nagyon jó! Biztos erős lehetett az első ha te sem tudtad megverni, pedig elég jól tudsz kotyvolni
Még soha nem tettem be ide kérdést, de most kénytelen voltam. Közben elbarangoltam a válaszig itt az OFFtopkiban... Nekem is lenne hozzáfűznivalóm az OFFhoz: *** amelyik fütyülős, digitális vezérlést rakott a mikrosütőbe.
* Hogy káromkodj egyet a nyílt felületen, ezért kár volt írni !
Jó reggelt mindenkinek! Most keltem fel 10:14-kor az órám szerint.
Jó reggelt. Van ám aki ilyenkor javában dolgozik.
Na igen! 20 csapat indult. Főztek minden félét. A vadászok Őzet, valaki vaddisznót, a romák gulyást, volt sertéspöri, paprikás krumpli és még sorolhatnám.
Mi meg belevágtunk egy tárkonyos ragulevesbe (volt is röhögés!) Mindenki kacagott rajtunk, hogy levessel neveztünk. A romák is kiröhögtek, mikor nekiálltam behabarni a két bográcsot, aztán mondtam is a tesómnak, hogy az nevet aki a végin nevet. Picit viccesek voltunk a két bográccsal, mert mindenki olyan nagy üstöt hozott, Mint a Találkozós főző edény. De amikor volt az eredmény hirdetés, mindenkinek lefagyott a mosoly az arcáról, mikor minket szólítottak a színpadra, hogy átvegyük a 2. helyezés jutalmát, na akkor már nem is voltunk röhelyesek. Majd jövőre megszerzem a 1 helyet, valami gasztro csodával.
Meg is éheztem, úgyhogy nekilátok megmelegíteni az ebédem.
Bemelegítesz a találkozón. Majd elő zsűrizünk. Gratulálok én is!
Még egyszer gratula! Majd jövőre valami kis tuningolt kajcsival elviszitek a pálmát, akarom mondani a fődíjat
Vannak itt páran,akiket érint a dolog: Nyugodj Békében Kossuth. Hmvhely.
István
Köszönöm szépen mindenkinek az észrevételt és a hozzászólás! Ja...., és a zenét!!
Bővebben: Link Szerintem elég jó szám.
Utóbbi pár napban lőttem pár képet. Szerintem nem rossz egy telefontól. Bővebben: Link (a macskára nem fogtam fegyvert, de megadta magát )
Van Békának új cikke! Bővebben: Link Olvassa más is rajtam kívűl? :hide:
Néha olvasgatom. Kiszámíthatatlan a frissítése, az oldalán eltöltött idő még kevésbé számolható.
Köszi az esti elfoglaltságot! Bár kelhetek reggel 4 kor
Én "csak" a hírlevelére iratkoztam fel...
Ezt kérdezhetném én is magamtól.. Főleg hogy az éjjel szinte semmit nem aludtam, illetve óránként fel voltam min 1X
Szép jó napot!
Hiányoltatok már ? Most értem haza a tengerről. Ha három pozitívat kell mondani az egész nyaralásról, az ez lesz: -leszoktam a körömrágásról -nem égtem le -nem volt rossz az idő. A többi negatív lenne. Ha akarjátok leírom, nehogy ti is egyszer ide kerüljetek, és át keljen élnetek. :yes:
Na, ez a poén nem igazán tetszett.
Én nem csajoztam, mert nem volt kedvem sem...
Fordulj sürgősen orvoshoz. Mi az, hogy nem volt kedved? Egyébként épp tegnap jutott eszembe, hogy ezt a Janit biztosan megették a cápák.
Nem volt ott igazi csaj... Nem ettek meg, szerencsére.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |