Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs itt valami AVR zseni aki tud máguskodni C nyelven? Mert már teljesen kétségben vagyok
Ha nem nagy dolog, akkor megoldható a dolog.
Nem nagy dolog, de úgy látom már úton van a dolog
Szerintem ismeritek egy páran, de azért csak közzé teszem, én besírtam rajta Bővebben: Link
OK úgylesz. Biztos szüksége lehetne rá, ajtó nélkül... de gondolom hogy nem ok nélkül használták fel erre a "kisérletre".
Igen, de nem volt ajtaja... Így már csak téglamosásra jó.
Mondjuk ha ezt egy régi Hajdu energomattal játszottuk volna, szerintem semmi sem történt volna, csak a tégla porladt volna el egy idő után
Na, mondom én Napkitörés.
De ez a megbolonduló okostelefon dolog annyira hülyeség. Max a gps nem fog benne menni, de attól megbolondulni nem fog.
Persze, ezt csak azért írják így, mert menőbben hangzik.
De azért megnéznék egy bolond telefont.
Sziasztok, honnan tudhatom azt, hogy milyen objektívek jók a gépemre? Annyira jó buli ez a fényképezés, hogy nem lehet vele betelni. És tervbe van véve, hogy veszek majd később valami nagy teleobjektívet. De nem tudom hogy mit kell nézni.
Dehogynem, de azok a képek nem lesznek nyilvánosak. A gépet pont amiatt vettem. Csajok és rendezvények fotózására. Már elég sok jelölt van. Csak még gyakorlok előtte vele. De ma délután lehet hogy a szomszéd kiscsajt megörökítem. (Bár ő még nem tud róla.)
Idézet: „de azok a képek nem lesznek nyilvánosak” Ez szomorú.
Ide szerintem én nem fogok eljutni (bár ha ilyen ütemben csökkennek az árak ).
Csak 350km-re van a talajtól. Tehát ha elindulsz egy kocsival fölfelé, akkor 4 óra alatt nyugisan odaérsz. Tehát nem pénz kérdése, csupán azt a fránya gravitációt kell leküzdened. De, ha egyszer már sikerült, a többi gyerekjáték... (Ja, és ha valakit viszel magaddal, még a benzinpénzen is tudtok osztozni!)
Idézet: „Egy ilyen nyaralásért mindössze egymillió dollárt kell leszurkolni” Csak? Én leszek az első vendég! :smile: Szerk.: ne benzinnel tankoljátok fel a kocsit, hanem kerozinnal, meg nitroglicerinnel, akkor könnyebben leküzditek a gravitációt!
No de minek vacakolni az autóval? Azért a rongyos milláért fel is visznek és vissza is hoznak. Ha minden jól megy.
Nos, pont a rongyos 1milla miatt gondoltam a saját utazásra. Gondoltam kevesebbet fogyaszt egy 20 éves lada, mint egy teherszállító zűrhajó...
Mellesleg holnap halnap
Azaz 14:00...15:30 között vízi és légi parádé a Dunán és felette.. Feltettem tölteni a scannert, de tudja valaki hogy hol érdemes sasolni? Arra már rájöttem hogy ilyenkor az Airband kuka...
Még az a szerencse, hogy nem kurblis mint a gramofon...
De nem értem minek a scanner?
Csak viccelek! :beka3:
Aksis, Uniden Bearcat (UBC220XLT)
Nem egy nagy durranás, de parasztnak jó vidékre
Sajnáltam szegény népzenészeket...
Teljes átéléssel húzták hogy "Hess le róla cinege, leszakad a teteje" Miközben a téren mindenki egyöntetűen háttal állt a színpadnak és a műrepülő bemutatót nézte
Miután a népzenészeket hallgatni, a műrepülőket pedig nézni kell, a jelenlevők nagyon okosan rájöttek, hogyan lehet a kettőt kombinálni. :yes: Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.
Jól látod a dolgot. Elég megnézni a zenészeket egyszer. Bár ha csinos lány is van köztük kitudja, engem nem érdekelne a légiparádé.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |