Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valószínűleg itt is lesz egy pár, de remélem nem tart sokáig.
Alapvetően én is ellenálltam minden "kötelező bulinak". Karácsony, szilveszter, születésnap, névnap stb...
Annyi kivétellel, hogy születésnapomon nem dolgozom és ehhez 15 éve tartom is magam. Viszont mióta vannak gyerekek kell a karácsonyfa a szilveszteri hangulat. Élvezet nézni ahogy bedőlnek a mikulásnak, jézuskának, nyuszinak. Én társasházban lakom. Szomszédokkal összebeszéltük, hogy ki mit vesz szilveszterre. Így egy közös nagy "szervezett" tüzijátékot csinálunk. Ez 4 éve működik.
Igen, a gyerekeknek meg kell adni
![]() ![]()
Sajnos errefelé is eszeveszett lövöldözés van már most is. Nem tudom mi lesz éjfél körül. Sajnos a kutyáim egyáltalán nem élvezik.
Na, jelentem: a saját büdös kezemmel fejből kitudom rakni a Rubikot.. :hawaii:
Rám is igyatok ma barátaim... ![]()
Drakulálok! Izé, granulálok! Azazhogy gratulálok! Iszok még egy pohár kölyökpezsgőt, rád is!
![]()
Rendben. Iszom egy pohár bort az egészségedre.
![]()
Viktor, ne csak kölyökpezsgőt !
![]() Zoli: Köszönöm ! ![]() És mindenkinek jó egészséget az új esztendőben. Szerintem ez a legfontosabb !!! :yes:
Sziasztok! Eddigi program egy riaa korrektor építése TL072-vel. Az asszonnyal közösen
![]()
Dehogyisnem! Az a finom! Tavaly is azzal koccintottunk a drágámmal. Az idén van barackos, málnás és almás is. :finom:
Én tegnap málnaszörpös vörösbort ittam.
![]()
Azt azért nem gondolnám, hogy van olyan finom, mint az én tokaji furmintom, amit egy barátomtól veszek.
![]() Jani@ igazad van, csak egészsége legyen mindenkinek. ![]()
Akkor azt jelenti, Ti nem alkoholizáltok !
![]()
VBK a kedvencem... Azaz vörösbor kólával.
Most lesz nálunk egy karton energiaital, egy láda citromos sör, 3 Somersby, Whiskey egy üveggel, 1 üveg Rum, 1 üveg Vodka, a többiről nem tudok.. ![]() Ja, meg 4 pezsgő..
Az M1-en Laár András barátom van. Nekem kicsit fárasztó, de aki ezért szereti nézze.
Sajnos igen. Csak közben vettem észre, mert nálunk a TV csak háttérzörej. :yes:
Én nagyjából a felénél kapcsolódtam be.
Az OFF topic 2012 évi első hozzászólásával ezennel megnyitom az évet.
![]()
Oda szerveztek valami kempingbe egy csoporttalálkozót. Volt már vagy 13 éve. Én filóztam, hogy elmenjek-e? Aztán délután 4kor felpattantam a bringára és letekertem. Karcagon azért már eléggé rám esteledett, úgyhogy bele kellett taposnom. Végül is este 11körül leértem, akkorra már a többiek valami diszkóba voltak. Ez azért is volt érdekes, mert a csoport nagyrésze 30-50 év között volt...
Na a lényeg, hogy nagyon vendégszeretőek voltak az emberek arrafelé!
Már kétszer végiglapoztam a tévécsatornát, de nem találom ezt a ria korrektoros adót. Pedig szívesebben néztem volna a szilveszteri műsor helyett!
![]()
Nem semmi történet.
Amúgy este 11 felé már elég vendégszerető tud lenni a hangulat bárhol. ![]()
Háááló!
Ébresztő Pákások! Egy ideje elkezdődött a bu...bu...BUBORÉK! Neeeem..... a Boldog Újév! ![]()
Áh, ezek a fiatal kölkek nem tudnak ilyen "korán" felkelni...
Ne is gondoljunk nagyon bele, holnap reggel nekem is negyed ötkor kelés.
![]()
Jó reggeltet! Boldog Új Évet
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |