Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rátapintottál a lényegre. 2 perc zene rögzítéséhez készült egy aktatáskányi rögzítő. Azonban találtam egy más megoldást. Nem tömörítés, inkább más megközelítés. De lehet, hogy a tömörítés lett volna a vége, ha lett volna pénz befejezni is. A logika inkább a mai SACD-k elvére épült - de ennek már nincs jelentősége. Egy beszédanalízisről szóló szakkönyv adta az alapötletet. Ez a vonat elment régen. Amikor megjelent az első asztali MP3 lejátszó, akkor feladtam az egészet.
Ez kb 30 éve volt, amikor hallottam róla - megkophattak a nevek, lehet, hogy a Népstadion volt. Igazad lehet.
Délutan olvastam egy hozzászólást ahol a kolléga Open Media Vault os segítséget keresett!
Nem tudjatok merre van? mert elnyomtam véletlenűl és azóta nem találom! Ha jól emlékszem az volt a gond hogy nem látta hálózathozzászólása Szerk: Megvan a kolléga helyesebben a hozzászólása de ha rákattintok a nevére akkor a HE főoldala jön be A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2018
Kedden még írt a forumba.... Azóta nem láttam hszt tőle.
Ma sikerült egy pici de szerencsés balesetet sérülés nélkul átvészelnem. Érdekessége hogy a képen látható erősített 1.5 mm vastag lemez így meghajlott. Ez egy burkolat fele, 10-15 kg saccra. A kezem főleg a mutatóujjam beszorult a lemez és a vaz közé miközben eldőlt lassan. Nem tudom miből van a csontozatom de nem értem miért nem tört el de örülök neki hogy nem.
Élő szövet a fém vázon... Valahol láttam már ilyet.
Igen láttam! Segiteni akartam... de a Nick se jön be!
De ha már itt vagyok had dicsekedjek egy kicsit! Volt itt felénk egy kis meleg és elindult a paradicsom is!
Énis... és igaz amit "anno" mondott...
-" Még visszatérek "- hát most ittvan!
Én meg napok óta ugribugrizok.
Mi történt? Én is küzdök, de köszvénnyel..
Jobbulást!
Szerencséd, hogy nem történt nagyobb baj.
Huhh, az szívás, a legfinomabb dolgok tele vannak purinnal...
Jobbulást Jani! Haver játszotta ezt el anno, egy lábújja oda is lett.
BarnaPili Most nevetek de picit fáj még azért, minden esetre asszony csinaltat ilyen műkörmöket, szolidat persze. Én meg igazit szoktam "festeni" a gyűrűs ujjamon biztis megint jöb a fehér festék majd. tbarath Igen, mákom volt. Főleg hogy valahogy a másik kezemmel le tudtam venni. Ilyen ez a festő szakma. Ma ha nem iszok a cég születésnapi buliján akkor kész is lesz, meg persze ha n döglött be az epoxis festék. Pedig azt a híres literes korsós sört ki akartam próbálni már rég. Inni fogok csak akkor a korsós limonádét próbálom ki.
A falu határában láthattál egy paraszt bácsit bringázni... Ő a vidéki Terminátor. Élő szövet a fém vázon.
Urak, Urak, Ti magyar Urak, trillázik lantotok, de az utatok, amerre tart(ha továbbra sem vigyáztok magatokra) az néma tartomány.
A csend ami azt a vidéket jellemzi, a remény is kevés. A megbánás liheg a múlt ábrándjain, hasztalan, és a jövő bizonytalan. A kiszolgáltatottság mindenfelé, és a reményért is fizetni (della) kell, És meglátja a halandó, akire számított gondolataiban, valójában mennyit ér. Fogadjátok reggeli köszöntőmet megfontolással. Mostanában sokat látogatom egy kedves barátomat, lábadozásában reménykedve. Háromnegyed éve fekszik egy olyan betegségben, ami lebontotta az ideghálózata védőburkát. Több mint félévig mozdulni sem tudott. Más etette, és más vitte ki alóla a maradékot, Más türülte a száját, és alul is. Most már végre lábadozik és fogat is tud mosni, és a kacsáját is maga üriti. De körülötte a színvonalas választék. Ki elmotorozta magát, ki otthoni balesetből kifolyólag kapott koponya pótlást, féltenyérnyit. Van ki már a lakását is eladta a költségek miatt. És van aki egy abc-s A4-esen mutogatja a betűket, ha szólni akar, pedig jó fejű, és mindent hall. Mindezt, persze csak megfontolásul. Ne játszátok el bután azt a lehetőséget, amivel most lazán élitek a mindennapotokat. Jó egészséget kívánok Mindenkinek! A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2018
Kösz mindenkinek. Ha már kényszer pihenőn vagyok illik valami hasznosat is tenni. Tóték 2.rész.
Ne dobozold!
Építsd meg alá a vasat és használd. Így csak tárolni fogod. Idézet: „Ne játszátok el bután azt a lehetőséget, amivel most lazán élitek a mindennapotokat.” Nem kell hozzá sok, az ördög soha nem alszik.
Hátha a család többi férfi tagját egyszer elkezdi érdekelni ez a téma.
Nos ha tudom hogy elesek leülök. Ez egy ilyen dolog. Sose tudhatjuk mit hoz az élet, attól szép, attól izgalmas.
Keresek egy film címet. A sztori szerint az iskola rémét javítóba küldik lopás miatt. Felnőttkorába tanár lesz és terrorizálja egy másik tanár társát akivel fiatalon is ezt tették. Menekülés közbe meggyújtja a mászó kötelet a másik alatt. Mindkettőnek születik egy fia akik ugyanezt teszik csak fordítva. Dereng valakinek melyik lehet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |