Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van külön ilyen fórum téma? Igen én is tőlük szeretném, csak nem tudom, hogy hol keressem őket!
Én értem, csak ez türhő dolog. Én ezzel nyákot gyalultam tessék, és már is belefér a témába! Rühellem, az idióta szabályokat.
Idézet: Nézőpnt kérdése, hogy mi számít idiótának, elvonatkoztatva a konkrét esettől is. A betörő sem szereti azt a paragrafust, miszerint amiatt rács mögé kerülhet... „Rühellem, az idióta szabályokat.”
Bocsánat, úgy látom nem voltam világos, és így visszaolvasva kicsit rosszul is fogalmaztam. Tehát, nem a szabályokkal van a bajom, hanem azzal, hogy ha van mondjuk a kék kategória akkor mindenféle kéket bele lehet venni, de a türkizkék valami miatt nem tartozik bele, és a jóisten sem tudja, hogy ennek mi az oka. Csupán választ szeretnék a kérdésemre, mert ha valaki elmagyarázza, észérvekkel alátámasztva akkor elfogadom.
Mielőtt elolvastam a választ előtte koncertet néztem és ugyanez jutott eszembe hogy vasas megoldás lesz. Vagy telepátiáztunk vagy csak ugyanakkor ugyanarra gondoltunk.
"6. Engedélyezett hirdetési kategóriák, termék témakörök: Elektronikai alkatrészek, elektronikai iparhoz és elektronikai hobbihoz kapcsolódó műszerek, egyedi áramkörök, panelok, elektronikai szerelés- és gyártástechnológiai anyagok (forrasztástechnika, vegyszerek, huzalok, filcek, mechanikai elemek, műszerdobozok), fejlesztői panelek – demó boardok, audio-videotechnikai eszközök (erősítők, hangfalak, TV-k, stb.), robotikai és RC alkatrészek, műhelyfelszerelés, szerszámok. A számítástechnikai eszközök hirdetése nem tiltott, mivel az elektronikai szakmához kapcsolódik, de közös érdekünk, hogy a Hobbielektronika.hu apróhirdetése ilyen hirdetéseket ne tartalmazzon."
Ezt elolvastad, és elfogadtad. Ezek szerint a moderátorok úgy gondolják, hogy egy gyalugép nem igazán tartozik az "elektronikai hobbihoz kapcsolódó ... műhelyfelszerelés" körébe. Ezzel lehet épp vitatkozni, de szívük joga.
Deja vu-m van: Bővebben: Link
Wagergo: sokszor volt már ez téma. Szerintem kár ezzel időt töltened, valaki így döntött és kész.
Szomorú ez. Ez van, már megszoktam, hogy az emberek ott tesznek keresztbe a másiknak ahol csak tudnak.
Az a baj, hogy baromira ráérnek egyesek. Majd legközelebb úgy rakom fel a hirdetést, hogy: "Villanymotor valamiféle mechanikus szerkezettel". De amúgy gyanítom, ha a kockás füzetemet feltettem volna, amiben kapcsolási rajzokat készítettem, akkor azt nem törölték volna le.
Ja, akkor úgy fogom hirdetni: "Villanymotor valamiféle mechanikus szerkezettel".
Nekem reggel óta. Biztosan változik a kód. A második sor pedig teljes mértékben igaz.
Konyhatervezői munkakörömből adódóan a válasz, minimum 16mm, ez pedig azt jelenti, hogyha a szekrény oldalára felfogatnál egy 16mm vastag oldalpanelt, akor az érhetne a falhoz. Mivel nincs oldalpanel, én ennyit hagynék el. Ez a távolság azért kell, hogy kényelmesen nyitható legyen a szekrény, és az ajtó még véletlenül se súrolja a falat.
Ha a jelentőnek nincs igaza, nem törlik a hirdetést. Ha határeset, a moderátortól függ akik mellesleg, gondolom én, emberek, minden gyarlósággal. A
Idézet: mondatod egyértelműen elárulja, hogy tisztában vagy azzal, szürke zónában voltál. A moderátornak nem tetszett, törölte, most pedig ország világ elé tárod a személyes sértődésed. Nincs ebben semmilyen keresztbe tevés. Vannak szabályok, némi mozgási szabadsággal. „Majd legközelebb úgy rakom fel a hirdetést, hogy: "Villanymotor valamiféle mechanikus szerkezettel".”
Jó, zárjuk le, szerintem ez kicsit szörszálhasogatás, nem vagyok megsértődve egyáltalán (2 másik oldalon percek alatt el fogom adni), csak kicsit "viccesnek" gondolom, hogy ami számomra egyértelmű (szerszám az szerszám, nekem tök mindegy, hogy az egy kompresszor, gyalu, elektromos csörlő vagy anyám tyúkja) az más számára inkább szemszúrás, kötözködés. Biztos, vagyok benne, hogy valakinek jól jött volna itt az oldalon, de hát engem nem érdekel. Mert ugye fából nem készült még sose erősítő doboz, műszer doboz...
Ezzel az erővel akkor a fele hirdetést lehetne törölni, mert valamilyen dolgot lehetne találni, ami miatt törölhető. Na mindegy.
Még annyi, pl. nem rég raktak fel egy 16mm-es vetítőt. Ja, az üres "fadobozról" (erősítő doboz) ne is beszéljünk. Ezzel az erővel az sem tartozik egyik kategóriába sem.
Na mindegy is, nem foglalkozom vele többet. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2019
Nem biztos, hogy a moderátorok ötlete alapján vették ki a hirdetést. Lehet valamelyik "jóakaród" jelentette és akkor automatikusan eltűnik.
Jó Urak!
Valaki húzzon ki a gödörből Akinél akad otthon XP-s gép, letöltené nekem ezt, lefuttatná és elküldené nekem a két file-t, amit generál a progi? Egy D80-on szeretnék szoftvert frissíteni, de kell hozzá egy korabeli gép Előre is köszi, ha valaki tud segíteni ******@gmail.com a mail címem. Mod: E-mail címet ne írj ki hozzászólásban, saját érdeked. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2019
Moderátor által szerkesztve
Emlékeim szerint Topi cáfolta ezt már, maga a jelentés nem tűnteti el a hirdetést azonnal, csak jelzés a moderátor felé. Pont a szórakozók miatt, hogyne tudják önhatalmúlag eltűntetni a hirdetéseket.
Régóta nem tűnik el a hirdetés a jelentéskor, csak moderátori közbelépésre.
Én csak ezt találtam ezzel kapcsolatban. Nekem nem egyértelmű.
Idézet: Melyik része nem egyértelmű? „A hirdetés már nagyon rég óta nem tűnik el folyamatban lévő moderálási kérelem esetén, elsődlegesen az általad is említett "rosszakarók" miatt.”
Ez egy saját magát is kicsomagolni képes tömörített állomány. Ez7z vagy WinRar ki tudja nyitni.
Köszi, nálam win7 alatt nem csinált semmit...
A te eseteddel pedig lehetséges, hogy megszületett a jövő következő rosszakarója, hiszen mások miért hirdethetnek büntetlenül? Jelentsd te is be őket, és kész. Ez egy öngerjesztő folyamat, ördögi kör, megállíthatatlan. Ezzel nem téged szeretnélek megbántani, csak ez az apróhirdetés részleg a bejelentgetésekkel csak haragot szül.
Mint írod, lehetséges, de azért ezt embere is válogatja. Nekem is törölték hirdetésemet, sőt tiltva is voltam hirdetésileg, (kb. sejtem ki volt) mégse jelentgettem soha. Szerintem elenyésző az ilyen bosszúállók száma, van egy-két önkéntes rendőr, aki unatkozik és ebben éli ki magát. A többség azért itt értelmesebb ennél.
Itt mindenki ismer mindenkit, mint egy egy BDSM szakkörbe?
Hajaj, még annál jobban is.
Itt még Colombo is csak nehezen tudná kideríteni a szálakat.
Nézd, én sose fogok senkit jelentgetni. A legkicsinyesebb dolog. A való életben a munkahelyemen, az embereimtől sem tűröm meg a spicliskedést. Hányinger kerülget ettől. Vagy ha már mindenképpen jelentget, azt tegye úgy, hogy vállalja az "arcát" is.
De én lezártam a témát, elfogadom, hogy ez van.
Már megbocsáss kérlek, de nagyon nem jó a hasonlatod. Ez egy fórum, a tulajdonos létrehozott egy szabályzatot és azt valaki vagy betartja vagy nem és viseli a következményeket. Hogyan lehet több száz aktív tagra figyelni szerinted? Főnökként látod az eredményeket, tudsz rá reagálni de napi 150-200 hozzászólást/hirdetést kételenség ellenőrizni. A névtelenség magában hordozza azt is, hogy szabadabban lehet rosszalkodni, nincs igazi tétje. A jelentés is névtelen, annak sincs tétje ugyanakkor a moderátor dönt, hogy igazad van-e vagy nincs.
Keress egy-két fórumot/Facebook csoportot, ahol szabadabbra van engedve a gyeplő. Borzasztó és riasztó is egyben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |