Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aztaaa atomfizikus vagy a csatlakozó mérete az titok de pont optimális (idáig nem panaszkodott)
Nem vagytok "semmik"! George, nagyon jók a paraméterek, de remélem ISO 9001 minősési tanusítványa van remélem? Különben, nem megbízható akkor! Az érintésvédelmi előírásokat is be kell tartani, különben, balesetveszély állhat fenn!
én konkrétan nem a "jack" méretére voltam kiváncsi, sőt az aljzatéra sem - nagyjából szabványosítva vannak a méretek (nem írok hüvelyt, mert egyesek rögtön szexuális tartalomra gondolnak ), engem inkább a térbeli, kétutasan egyenirányított "forma" mérete érdekel Ott nagyobb a gyártási eltérés, utólag is módosítható
Végül: A szerelem definiálhatoan amorfizálodott periferikus komplexum, ami a pszeudo-indivindulisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó ba**ni" érzést.
ááááááááááááááááááá.... {bad sector}
...és a minőségellenőr DjGeorge! Ő adja a minősítést! Egyébként az iso9001 minősítés nélküli ágymelegítők pofoznak! Az iso 14000 minősítettek meg kitakarítanak!
Hadd idézzem egyik kollégánkat:
Idézet: „Állat! Állat Állat!!!! áááááá, te nem vagy normális! ”
látom, a szomszédból való vagy! hmmm, mire nem jó az adatlap... Elvileg tanulni kéne, de én...
dik má mégegy közeli emberke igen nem rossz az adatlap pláne ha értelmesen töltik ki
Az a kolléga én lennék! :eplus2:
Nem adnád kölcsön egy hétre, lehet segítene a reumámon?
Nagyon jól tudjátok kerülgetni, sőt még le is tagadjátok, hogy arról volna szó, nem hiszem, hogy van még valaki aki nem jött volna rá Nem állhattam meg
pedig a nyelvem hegyén volt de inkább nemirom le mert hátha düddürüdü babrizsa meg pörkölt tészta
Egy biztos, éhes lettem!
Szerk.: Éppen aktualizálom, a táplálék szerzési ösztönöm korrekciójának végrehajtási, periódusának szintaxisát!
ilyenkor enni? megfekszi a gyomradat mondom én aki nemrég vacsizott
Nem baj, majd akkor lefekszem, és akkor felül bennem, ha felállok meg, fekszik!
végülis lehet benne valami de hála isten nekem nincsenek ilyen gondjaim
Nekem csak a röhögés fekszi meg az agyamat! Ha nem lenne koponyám, akkor már rég eldobtam volna!
Nah jó... elfáradtam... a végfoktranyók és még egy két alkatrész kivételével beültettem 3db 200W-os quad panelt... Ha tudok megint kölcsönkérni fényképezőgépet, lefényképezem
Most nagyon örülök neki, hogy ezzel a részével (kb a project 10%-a) megvagyok.Kép: Hivatkozás
grat! Én is megyek enni
grillcsirkét salátával! Ha így folytatjuk, át kell írni: kajáló pákások...
A mai termésemet megmutatom. Hozták javításra, ezért rendet kellett először rakni a műhelyemben. Hát szerintem ezért kár volt. Nem tudom hogy csinálták, de elhalálozott a beteg. :no: Úgy hozták, hogy ha nagyobb hibája van, akkor ne foglalkozzak vele. Hát ingyen nem is fogom megcsinálni.
Ez meg milyen készülék?
talán rádió? mondjuk nem érdemes nagy energiát ráfordítani! nem sokat érhet, belsejét nézve!
Pedig ez többszörös nyilt törés, hogyan lehet ebbe belehalálozni?
erre szoktam azt mondani hogy "külsérelmi nyom nem láthato.sajnos belsöszervi elváltozása van"
Sínbe kell tenni, egy kis gipsz rá, pár napig rajthagyni és kész is.
Látható volt rajta egy kis külsérelmi nyom is, de nem gondoltam volna, hogy belső vérzése van. Pont a hátánál volt a hálózati aljzat, ami egy kicsit be volt esve.
Amúgy ez egy multikompakt kézikészülék. Rádió, magnó cd egyben. Kettőt hoztak, mind a kettő elhalálozott. |
Bejelentkezés
Hirdetés |