Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Forraszd ki a ledeket belőle. Kicsi a valószínűsége, hogy garanciális időben tönkremenjen.
Hidd el, a Windows frissítéskor szereti a drivereket cserélgetni, főleg akkor, ha az alapértelmezett van fent, nem kézzel telepített. Sőt volt, hogy egy adott frissítés után más gépbe dugva sem működött megfelelően, mert ott is a rossz drivert szedte le. Érdemes másik gépben és másik driverrel próbálni, az ugrálás mindig szoftveres eredetű.
Amúgy ennek az egérnek ma is van egy utóda, X7 Oscar Gaming Mouse 710BK néven, a gyártó oldalát érdemes nézni, mert pár szám nagy különbséget rejt. De szerintem ennek sok baja nincsen, valami összeakadt a driverekkel.
Nem biztos, hogy ki lehet forrasztani, mert lehet, hofy az maga az aptika LED-je.
Az kizárt. Az érzékelőhöz tartozó Laser, vagy Infra led fényét egy precíz optika vezeti rá az egér alatti területre, hogy a reflektált fény segítségével érzékelje a felület elmozdulását.
Szerintem csak simán a kreatívok ötlete volt, hogy a mai divatnak megfelelően csicsázzák a darabot.
Nem kizárt. Az enyém pirosan világít optikai egér. Abba sincs benne külön LED díszkivilágításnak.
Ha zavar, hogy néz, szúrd ki a szemét !
Egy egérnek?
Ja, ja ...
Akkor nem fog többé bámulni rád !
És csak kiszűrődik némi szórt fény a vörös ledből, vagy azzal van direkt megvilágítva a csicsásan kialakított átlátszó felület?
De majd ha Alkotó szétszedi, hogy megszüntesse a zavaró farkasszemezést az egérrel, majd kiderül, hogy nála hogy van megoldva. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2021
Ha csak szórt fény egy kis alufólia belülre ragasztva tökéletes megoldás.
Vagy vékony az egér háza és kiszűrődik a LED fénye vagy megkopott az egér és azért szűrődik ki a LED fénye, vagy tényleg van benne plusz LED csicsás megvilágításnak... Már találkoztam olyannal, hogy belül egy plusz kék LED volt ráirányítva a fehér görgőre, így próbált a gyártó némi plusz kinézetet adni az egérnek.
Ez valami elméleti kereső lehet, semmi alapja nincs. Azt írja akár 150-500 megás netet is bekötetthetnék. Ez nem így van. Mivel nálunk csak a régi 97 ben kiépített monornet hálózata van, ami azóta volt vagy 20 évig upc, majd most vodafone.
Egyébként 4 szolgáltatónak írtam ezeket kaptam: Flip: mivel ők hálózatfejlesztéssel nem foglalkoznak (Telekom bérelt vonal) ebbe nemtudnak segíteni. Telekom: egyenlőre biztosan nem lesz hálózatfejleszésük. Sajnálják Digi: köszönjük megkeresését, nem lesz hálózatfejlesztésük. De nézegessem a weboldalt meg a postaládát a szórólap miatt. Vodafone: van net! Nade ájjdéjesel 12Mbps ami garantált 1 azaz EGY mega. Najó legyen. Oké de ahol én lakom ott a rendszer megengedi hogy megrendeljem, de technikailag max 2.5 megás lehet aminek a garantálta 0.5 mega. Költöznöm kéne
Nincs valaki a közeledben akinek normális internetje van, és hajlandó megosztani veled? Két wifi (pl. 5GHz-es SXT-vel) AP/klienssel könnyedén "át lehet lőni" többszáz métert is, normális sávszéllel. De akár gigabites, 60GHz-es eszköz is kapható, nem olcsó, de nem is megfizethetetlen.
Sajnos nincsen.
Én is gondoltam erre, hogy kibérelnék valami bungalót pár utcával alrébb, csak hogy netem legyen végre. Tényleg nem értem. Hatalmas ingatlanárak a közelben 70-90 millió alatt NINCS ház, full újépítés. De egy normális net a közelben nincs 2022 ben
Mennyire magas a háztetőd, messzire el lehet látni onnan? Mert ha igen, akkor néhány km-es táv is beleférhet. Mobilnet mennyire használható, esetleg egy SIM kártyás router nem lenne megoldás? Ill. ilyesmire is léteznek, akár kültéri eszközök.
Kb 5...6 méter lehet a tető. Most is mobilnet van de havi 8 rongy + műholdas digi már a kettő nem olcsó, és korlátozott a net.
Nézegettem műholdas netet.... Nem értem miért ilyen rohadt drága egy 50 megás ennél a vannet vagy mi a fene. 20900 Ft az 50 megabites. Vagy esetleg a Bartók suli kéménye ami vagy 25 méter magas arra behuzatnék egy jó kis gigabites Digit. Aztán rálőném egy antennával a házunkra. Csomó antennát latok rajta. Lehet beszélnem kéne valakivel Azért nem mingegy hogy havi 3100 Ft ért 1 Gigás net lenne l. Még ha a szél el is fújja a felét akkor ks bőven jó
Neked is BUÉK!
Hogy jutottatok végül haza karácsonykor?
Ne má', azt írta a minap, vonaton vannak. (lenek)
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2021
Korábban én írtam a favágós szomszédot
Ha ő hozott el és nem az üzemanyag volt sok, akkor tudod legközelebb hogy árazz. Idézet: „A szomszéd fuvarozott haza jó drágán.” Gondolom elmorzsolt magában pár fohászt, amikor szenteste faállitás közben ezen ügyben rácsörögtél... Taxival szerintem nagyjából: 700 + 2 x 25 x 300 = 15+ lett volna... A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2022
Nem tudom, mennyire lenne opció a znet telekom .
Oké, tél van... Na de 16°C-ot lehet mérni kint!? Mi a fene van a természettel??
Nemtudom de én kitakartam a motort ma gurulok egy kört.
Előbb azért mérj va szintet! 90 kg, 1 sör (v. feles, ill. 2 dl bor), 3 ó!
Petinél vasággyal együtt is necces a 90 kg.
Semmi különös; a '70-es évek végén, jan.17-én, 17 C°-ban horgásztam. De az idő tájt volt, hogy nov. 7-én leizzadt rólam peca közben a trikó is.
Sajnos igen elég necces nehezen hízok.
Teszek egy próbát ha bejön legalább felgurulok az öregemet meglátogatom, boldog új évet kívánok neki is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |