Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is pontosan ezt szoktam tapasztalni, mármint ha megbontom a tubust akkor megszilárdulhat az egész (különösen ha nem sikerült rendesen visszazárni).
Két ötletem van: - Vagy lejárt a szavatossága - Vagy megfagyott Mivel már rányomtad, az nem segít, hogy vegyél másikat. ![]() Na jó igen, csak sokat kell előtte takarítani, ahová rányomtad. Azt talán segít vakarászás közben, ha küldünk pár cifra káromkodást. ![]()
Még egy világmegváltó ötlet:
Vakarj le belőle valamennyit, kend fel valahová, és próbágasd hogy mi oldja. Jól jöhet, ha már levakartad a nagyját, mert az ottmaradt maradékra szerintem semmi nem tapad rendesen...
Ravasz voltam, mert mielőtt rányomtam, húztam alá/rá fekete csomagolófóliát
![]() Nem fagyhatott meg, de biztosan lejárt. Belekevertem lézer-toner port, hogy legyen színe, még az is lehet ezzel rontottam el. Abból indultam ki hogy kukoricakeményítőt is szoktak ilyenbe keverni, amikor házilag kevernek "Sugru" gyurmát a DIY-erek. Ilyent csináltam is régebben sikerrel, ecetsavasból.
Sziasztok!
Nagyon rég használtam ezt a fórum keresőt. Nem emlékszem hogy is kell adott felhasználó, adott szavas hozzászólását keresni. Kérlek segítsetek ebben. Valami csillag meg user meg kettőspont is volt arra emlékszem... Köszi
Könnyen lehet, hogy a toner por is hat a kikeményedésre, de amúgy elképzelhető, hogy így is ki fog keményedni - csak kell még 1..2 hét...
Az oldal alján ott a segítség, de a kérdésedre a konkrét válasz:
Idézet: „user:xyz - XYZ nevű felhasználó témáinak és hozzászólásainak keresése”
Köszönöm a segîtsèget.
A helyzet az, hogy így már próbáltam. Eredmèny nélkül. Tehát beírtam, hogy user:hapro és erre azt írta a kereső, hogy nincs találat. Akkor konkrét példával: a saját hozzászólásaim között szeretnék keresni, amit nem tudom hol, és nem tudom mimor írtam, de tartalmazza az alu, vagy a földkábel szavakat. Mit csináljak máshogy? Esetleg számíthat, hogy androidról vagyok?
Így:
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2024
Az is előfordulhat, hogy a keresett hozzászólás már nincs a fórumon valamilyen ok miatt.
Simán, de még a user sem biztosan.
Attól is függ, mennyire kérte/kellett utána takarítani. Idézet: „beírtam, hogy user:hapro és erre azt írta a kereső, hogy nincs találat.” ![]() Mert egy lépést kihagytál. Azután, hogy beírtad: user:hapro utána még az alatta lévő dobozkában (keresés módja) át kell váltani a kis nyíllal a hozzászólás keresés fülre. És csak utána kattints a keresés gombra A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2024
Üdv!
egy szerszám nem egy feladatra való/lehet használni. ajánlom figyelmed be a következő videót vége felé a lényeg Bővebben: Link ----- BBB: köszönöm a tippet a rókafarkú fűrész úgy vitte az anyagot mit a kés a vajat, Nagyát már sikerül is levágnom.
Ezt a fajta szerkezetet már sokszor láttam különböző videókban, te is készítettél egyet?
Tegyél belátásod szerint.
Korábban egy olyan méretű "kis fadarabról" volt szó, ami semmiképpen sem igényel egy ilyen szerkezetet. A linkeden bemutatott készülék, olyan nagy méretű anyagok megmunkálásánál jöhet szóba, amik nem férnek be egy normál gyaluba.
Nem készítettem ilyet, nagyon kicsi helyem áll rendelkezésre.
De ettől függetlenül egy kisebb szerkezet megalkotása nem áll távol tőlem, csak az idő mi nem sok amit rátudok áldozni. A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2024
és ez meg akadályoz abban hogy kisebb munkadarabot ugyan ezzel a technikával megmunkáljak?
Meg ezt azért linkeltem, hogy a maróval nem csak marni lehet A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2024
Régen lehetett egybe öntött ütőt kapni tenisz labdához ma meg mindenhol ez a műanyag húros sz.. van. Hol keressek normál minőségűt nem horror áron?
A teniszütő mindig húrozott volt. Milyen teniszre gondolsz?
Én már régóta használok teniszütőket, de már a legelső fából készültekben is húrozás volt. A maiak ehhez képest már sokat fejlődtek. A sza-rnak minősített műanyag húr valahol a csúcstechnika tetejét képviseli, mert egy ilyen húr szakítószilárdsága nagyobb mint az azonos méretű acélhuzalé. De ha ettől idegenkedsz, akkor bélhúrokból is széles a választék, és manapság már szinte divatos lett a kevert húrozás is.
A "normál minőség" nem elég precíz megkötés, mint ahogy a horror ár is ködös behatárolás. Egy már használható ütő kb. 50 ezer körül indul, és egy átlagos húrozás kb. 6-7 ezer Ft. Utóbbi nem örökös, időnként elszakad és cserélni kell. És azt is érdemes mérlegelni, hogy ez egy olyan játék, amit legalább ketten játszanak, tehát a játékhoz 2 eszköz kell legalább. Ez akkor lesz érdekes, ha pl, a pároddal akarsz játszani, mert akkor neki is te adod az ütőt, illetve a gyakori húrszakadás miatt tartalék ütő is kell legalább 1, de az se baj ha több van. Összefoglalva, kell egy kis beruházás a dologhoz. Fontos! Az embereknek vannak sajátosságaik, és az ütőknek is van néhány egyedi tulajdonsága. Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert a fejméret, a súly, a súlypont, és a nyél mérete meghatározó. Valamint a húrok sem egyformák, a vékonyabbak rugalmasabbak, de kevésbé tartósak, és a feszességet is érdemes próbálgatni.
Nem tudom megnézni, mert az "adatai fontosak"-nál automatikus lekapcsolásra van állítva nálam.
Azok az egybe öntött "tenisz" ütők az olcsó gyerekjáték kategóriába tartoztak.
Egy bármilyen szinten játszó teniszező a kezébe se veszi az ilyet. A normál teniszütőknél a húrozás rugalmassága, feszessége adja azt a dinamikát, amivel a megfelelő erejű ütéseket, szervákat tudják produkálni a profik.
No meg megfájdulhat a váll, könyök, csukló, és az izomláz is látogatóba jön... És nem árt egy kis pingpongos előélet.
Nekem meg forrasztópáka-könyököm van...
![]() Idézet: „Nem tudom megnézni, mert az "adatai fontosak"-nál automatikus lekapcsolásra van állítva nálam.” Ha nem tanulsz meg (el)bánni a sütikkel, akkor a mai világban egyre több mindenről lemaradsz.
Hát igen, a többit érdemes elhallgatni... Manapság sok irodistát látni az utcán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |