Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor jól tudtam..
Én egyébként ma lövöldöztem vele konzervdobozokra
Köszi mindkettőtöknek. Így akkor nyugodt vagyok, hogy nem lehet belőle semmi gond. Én is szoktam lövöldözni dobozokra, meg hasonlókra. Jó szórakozás.
Idézet: „Én is szoktam lövöldözni dobozokra, meg hasonlókra.” Vagy doboznak látszó, beszélni képes, emberszabású élőlényekre, akiket néhányan betörőknek csúfolnak
És bodzaszedésből élnek...
Valóban jó szórakozás
Ma lövöldöztem a dobozokat a szomszéd meg lesz át hogy mi ez.. Én a fa alatt ahol ő nem lát állok a doboz a kert közepén egyszer nagy csattanás De érdekes volt. A konzerv doboz a hullámos részénél végigszakadt
Múltkor egy beszáradt szelepű pur habra lőttem rá. Rengeteg hab kijött belőle, majd egy gyufával meggyújtottam és akkora lánggal égett, hogy alig bírtam eloltani. Jó játék volt. Szoktam még rossz öngyújtóra is lőni, amibe kevés gáz van és megengedem belőle a gázt, meggyújtom és arra lövök rá. Olyan szépet pukkan, amikor belobban a kijövő gáz.
Ez jó!
Van itthon egy halom gyújtó Púrhabos flakon is.. Én arra gondoltam hogy egy nagy nyomású műanyag palackra kéne lőni.. Én el szoktam tenni a hidrogén peroxidos maratófolyadékot (megszokásból) azt áttölteni egy fél literes üvegbe és megvárni még elég gát keletkezik majd rálőni UI.: neked milyen fegyvered van? Idézet: „pofonzsákom” Ez valami bajt jelent? Én óvatosan csinálom, ha lövök mindég lehetőleg a földön van a célpont, vagy betonfal előtt...
De ha az ember fia elég messze van (10-15 méter) akkor még muris is
Tud szépen égni a gáz a gyújtóból. Amúgy egy Slavia 630-asom van. Nemrég lett kissé felújítva. Új rugó és teflonbevonatú egyedileg gyártott dugattyú. Apám csináltatta a régi alapján. Nagyon tuti. Néha cseppentek egy kis olajat bele és utána úgy füstöl, mint egy trabi. Olyan, mint egy igazi puska amikor elsütnek. Nagyon durva.
Nekem is (illetve apámnak) Slavia-ja van.. a számát így hirtelen nem tudom..
Az olajat hová szoktad csöppenteni? a csőbe? Apám is meg szokta tölteni aztán füstöl az is.. Csak nem tudom hogy hová tölti, érdekelne, esetleg fotóval meg tudnád mutatni?
Igen láttam, Azért is nem merek neked írni, nehogy rám szabadítsd
Na jó, azért nem írtam mert mit írhattam volna?
Nem nehéz megtalálni a nyílást. Amikor letöröd a csövet a töltéshez, akkor nem a cső, hanem a tus felőli résznél van ahol a rugó is van. Ott van egy kb 3,5mm-es lyuk és oda kell cseppenteni egy pár cseppet. Holnap rakok képet ha kell.
Sziasztok! Hazaértünk. Nekem amúgy egy ilyen pisztolyom van.
Annyi hogy pár csepp és már füstöl is?
Anno láttam hogy apám lőtt és egy nagy adag füst jött ki.. Köszönöm!
Szép példány. Régen, még kb 6.-os voltam és voltunk nyáron egy rendőrtáborban. Volt ott fegyverbemutató is. meg lehetett fogdosni mindenféle pisztolyt. Tök jó volt emelgetni a kilós pisztolyokat.
Igen csak annyi. nagyon jól néz ki, amikor egy lövés után egy föstgombolyag is távozik és olyan szaga van, mint a trabinak.
Itt a golyóröpködés, és robbanások közepette, én csak azt tudom tanácsolni hogy acetilént és az oxigént ne keverd, egy egy üvegben tárolva, majd meggyújtva, és ha mégis a közelében állsz, könnyen meg süketülhetsz tölle.
Az osztálytársaim 2 rész oxigént, és 4 rész acetilént raktak bele, egy nem visszaválthatós üvegbe. Lyukasztottak a kupakra egy mini jukat tűvel, és meggyujották. - Eredménye: Aki a teremben tartózkodott 10 percig semmit nem hallott, utána is csak kiabálva lehetett beszélni. Az üveg természetesen lelőtte a kupakot, és szét is nyilt az eleje 10 centiméter hosszan. Egy másik teremben voltam akkor ( villszerelő műhelyben voltam, ahol a tranziens történt az meg a hegesztő műhely volt) de még nekem is nagyon hangosnak tünt.
Húú a trabit ne is emlegesd
Kb 1 hónapja voltam oszt társamnál trabizni.. Én toltam be mert az önindítóra menő kábel el volt törve mint utólag javítottuk.. Vagy 20X toltam meg.. De én mára megyek.. jó éjszakát!
Ez nagyon veszélyes...
Ezt onnan is tudom hogy én hegesztek a suliban lánggal... Egyik ismerősöm mondta hogy ők megtöltöttek egy tacskós zsákot disszuval és oxigénnel, majd meggyújtották és a műhelyvezető szaladt hátra mert azt hite összedűlt a műhely.. De tapasztaltam én is.. Idióta osztálytársam egy 3L es tartályt megtöltött disszuval, csak benn az izzó salak meg begyújtotta.. Mert azelőtt lyukat vágott a tartályra..
Na a diszu az meg még brutálisabb, azt aláírom. De ott ahol tanultam az volt a módi ha sprével megtöltött zacskót avalakinek a feje felett meggyujtották. A hibbantak.
Viszont mára jóéjszakát kivánok, mindannyiótoknak, mert én már nagyon álmos kezdek lenni.
Azért ez nem semmi. Mi ilyet ilyesmit nem csináltunk. csak leöntöttül a konyhást a harmadikról teával, benzint loptunk fél literes üveggel(kb ugyanennyi ment mellé a kezemre, egész nap bűzlött a kezem tőle) osztálytársam felgyújtotta egyik osztálytársam haját, ami előző nap volt befestve, meg elzártuk a konyhában lévő páraelszívó kéményét.
Ez mind jó
De én is búcsúzom.. Jó éjszakát mindenkinek!
Lövöldözni én is szoktam apám vostokjával...csak én spray-os dobozokra.tudnak nagyot is pukkanni.
Jó reggelt mindenkinek!
Én most tértem vissza a lövöldözésből.. Vagy 20 golyót ellőttem Mire lőttem? Burkolódarab és egy gyújtó... Megyek ki 8 órakor veszem fel a kabátot, megyek ki, fú az a meleg.... kabát le :yes: Nézem már 25Cfok van Megnéztem a puskát... Slavia 631 Üdv!
Csak annyit szoktál?Én egy fél dobozt ellövök, ha nekifogok.
Nektek mekkora kaliberes a puskátok?A mienk 5,5 -ös de nekünk van a 4,7-es is.Én azzal szoktam lődözni.
Még később fogok..
Csak lesz egy kis munka.. Meg hát nincsen golyógyárunk |
Bejelentkezés
Hirdetés |