Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A rendszer formázta a merevlemezeit. Baj?
Ctrl+Alt+Del
Meg kell hagyni, szép lett! Grat hozzá!
Igen, közben már nekem is eszembe jutott a resourcehacker nevő program. Egy jó pár éve szórakozgattam vele. Na mára megyek mert húzós napom volt. Szerk.: Action2K: Igen, tudom, rosszul fogalmaztam meg, de én is így gondoltam csak már nagyon este van.
Merevlemezt? Az mi? Ja arra a RAID lemezlejátszóra gondolsz, amiben a lemezek nem feketék és egymás felett vannak? Eddig azt hittem hogy onnan tudom hallgatni a zenét. Hiányoltam is a tölcsért rólla.
Szebence: köszi. Igyekszem. Most már tényleg megyek, mert az eszem már helyettem is elment.
Hali! Jóóóó regeeeeeelt HEeeee!!!
Nézte már valaki a mai dátumot? Pláne a digitális kijelzésű cuccokon: 09.09.09 Ennek a napnak eléggé jelentőségteljesnek kell lennie. Pláne majd 09:09.09-kor. Azaz, 9 óra, 9 perc, 9 másodperckor. Vagy nincs számmisztika? Vélemények? Pro és kontra? Bár az igazi az akkor lesz amikor mindegy, akarom mondani, mind egy. 11.11.11 11:11.11 Talán még a 22.22.22 22:22.22-t megélem, de aztán a következő 00.00.00 00:00.00 már... kicsit távoli
Akkor ez a Te napod! Már hiányoltalak
Az igaziról már lekéstünk. Az 1111.11.11 11:11:11 na ez volt az igazi minden szám ugyanaz időpont. De ilyen már nem lesz, hacsak 2222-ig át nem alakul a naptárunk és lesz 22 hónap is.
Bele látni nem hagynak ebbe a globalista mesterkedésbe se. Te csak fizess mert azt mondták.
Júj de guszta! Ez a túróscsusza szalonnával update-elt verziója.
Köszönöm, akkor ha esetleg csinálnék valami hasonlót, nem fogom rádiónak hívni, még véletlenül sem. Mondjuk letölthető műsor lesz a neve
A letölthető műsort PodCast-nek hívják, ha jól tudom.
Ha már itt tartunk, most olvasgatok egy könyvet a számokról, (számmisztika stb) idézek is:
Idézet: „A New York-i lottó esti háromjegyű számhúzásának nyertes száma 2002. szeptember 11-én a 911-es szám volt.”
Állatbarátok NE nézzék meg !!!Bővebben: Link
Ez ahogyan készült-ben is volt csak ottt nem mutattak rengeteg részletet..
Valamelyik nap fogtunk vagy tíz törpeharcsát, vissza nem dobhattuk mert a többi horgász megvert volna minket, így hát hazavittük, aztán fejbe vágtam őket, megpucoltam, lefagyasztottuk. Már alig várom, hogy az asszony elkészítse...
Az viszont zavar, ami a videón van, mert a harcsákat megesszük, de meg is becsüljük! Ezt a csibefasírtot, meg jórészt úgy fogyasztják el az emberek (illetve egyéb háziállatok), hogy fogalmuk sincs, mi a "valódi értéke"
Üdv. Mindenkinek.
Ezt nagyon jól látod. Ez a rész abban abban filmben is "kitétel" volt, aminek a nevét nem irom ki ide. Nem pont ezzel aképkockákkal, de hasnoló pédával. Ott a narrátor ugyan ezt magyarázta.
Na, nem indul az "esti off"? Pedig elég sokan vagyunk.
Off lett nekem mára, ma már nem fotózok, nem is maratok, mert sikerült úgy szétvágni a jobb kezem nagyujját, hogy nem győzöm a tapaszt cserélni rajta....
Persze nyáknyúzás közben nyúztam az ujjamat is meg
Mielőbbi gyógyulást!
Köszönöm, de azért annyira nem vészes, csak piszokul akadályoz egyenlőre...
Hogy "sikerült" megsérülnöd? Mielőbb gyógyuljon meg hogy jól tudd a pákát forgatni...
Itt vagyok én is csak elvagyok foglalava. Tényleg jó lenne befejezni másfél hét alatt az MeSE XP -t
Most is már olyan willámgyors, hogy szinte visszatáplál a hálózatba.
Irtam, hogy nyúztam a nyáklemezt, (egyik oldali fóliát távolitottam el). Ezt én egy törhető pengéjű késsel szoktam végezni, a pengével az egyik saroknál alávágok a fóliának, és az igy felvált darabot azután már több-kevesebb sikerrel kézzel tovább lehet fejteni. A penge eltört, a maradék meg beleállt a nagyujjamba....
Tizen-akárhány éve történt már ilyen, akkor a fiam készitett egy nagyujjra való gyűszűt (mintát vett az ujjamról, és kiöntötte fogfémből). Persze azóta már elkallódott, és igy nem tudtam használni.
Már én is vagyok!
JA egy dolog meg csókoltam a barátnőm sulin belül ezért ezt kaptam ..A szövege"értesítem a szülöt hogy a fia egy lánnyal csókolózott ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem"
Na?:
Nos mivel én is a amivel lehet megvágtam, elkaszaboltam és hasonlók magamat, ezért én - ha egyoldalas NYÁK kell, a szebbik oldalát lefújom lakkal, maradék festékkel, vagy leragasztom széles celluxszal, öntapadó fóliával stb. ami olcsóbb, és hidrogén-peroxiddal lemaratom a nem kellő oldalát. A snitzer (tapétavágó) nagyon veszélyes szerszám...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |