Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A rendszer formázta a merevlemezeit. Baj?
Ctrl+Alt+Del
![]()
Meg kell hagyni, szép lett! Grat hozzá!
Igen, közben már nekem is eszembe jutott a resourcehacker nevő program. Egy jó pár éve szórakozgattam vele. ![]() Na mára megyek mert húzós napom volt. Szerk.: Action2K: Igen, tudom, rosszul fogalmaztam meg, de én is így gondoltam ![]()
Merevlemezt? Az mi?
![]() ![]() ![]() Szebence: köszi. Igyekszem. ![]() Most már tényleg megyek, mert az eszem már helyettem is elment. ![]()
Hali! Jóóóó regeeeeeelt HEeeee!!!
Nézte már valaki a mai dátumot? Pláne a digitális kijelzésű cuccokon: 09.09.09 Ennek a napnak eléggé jelentőségteljesnek kell lennie. Pláne majd 09:09.09-kor. Azaz, 9 óra, 9 perc, 9 másodperckor. Vagy nincs számmisztika? Vélemények? Pro és kontra? Bár az igazi az akkor lesz amikor mindegy, akarom mondani, mind egy. 11.11.11 11:11.11 Talán még a 22.22.22 22:22.22-t megélem, de aztán a következő 00.00.00 00:00.00 már... kicsit távoli ![]()
Akkor ez a Te napod! Már hiányoltalak
![]()
Az igaziról már lekéstünk. Az 1111.11.11 11:11:11 na ez volt az igazi minden szám ugyanaz időpont. De ilyen már nem lesz, hacsak 2222-ig át nem alakul a naptárunk és lesz 22 hónap is.
![]()
Bele látni nem hagynak ebbe a globalista mesterkedésbe se. Te csak fizess mert azt mondták.
![]()
Júj de guszta! Ez a túróscsusza szalonnával update-elt verziója.
![]()
Köszönöm, akkor ha esetleg csinálnék valami hasonlót, nem fogom rádiónak hívni, még véletlenül sem. Mondjuk letölthető műsor lesz a neve
![]()
A letölthető műsort PodCast-nek hívják, ha jól tudom.
![]()
Ha már itt tartunk, most olvasgatok egy könyvet a számokról, (számmisztika stb) idézek is:
Idézet: „A New York-i lottó esti háromjegyű számhúzásának nyertes száma 2002. szeptember 11-én a 911-es szám volt.”
Állatbarátok NE nézzék meg !!!Bővebben: Link
Ez ahogyan készült-ben is volt csak ottt nem mutattak rengeteg részletet..
Valamelyik nap fogtunk vagy tíz törpeharcsát, vissza nem dobhattuk mert a többi horgász megvert volna minket, így hát hazavittük, aztán fejbe vágtam őket, megpucoltam, lefagyasztottuk. Már alig várom, hogy az asszony elkészítse...
Az viszont zavar, ami a videón van, mert a harcsákat megesszük, de meg is becsüljük! Ezt a csibefasírtot, meg jórészt úgy fogyasztják el az emberek (illetve egyéb háziállatok), hogy fogalmuk sincs, mi a "valódi értéke" ![]()
Üdv. Mindenkinek.
Ezt nagyon jól látod. Ez a rész abban abban filmben is "kitétel" volt, aminek a nevét nem irom ki ide. Nem pont ezzel aképkockákkal, de hasnoló pédával. Ott a narrátor ugyan ezt magyarázta.
Na, nem indul az "esti off"? Pedig elég sokan vagyunk.
Off lett nekem mára, ma már nem fotózok, nem is maratok, mert sikerült úgy szétvágni a jobb kezem nagyujját, hogy nem győzöm a tapaszt cserélni rajta....
Persze nyáknyúzás közben nyúztam az ujjamat is meg ![]()
Mielőbbi gyógyulást!
Köszönöm, de azért annyira nem vészes, csak piszokul akadályoz egyenlőre...
Hogy "sikerült" megsérülnöd? Mielőbb gyógyuljon meg hogy jól tudd a pákát forgatni...
Itt vagyok én is csak elvagyok foglalava. Tényleg jó lenne befejezni másfél hét alatt az MeSE XP -t
Most is már olyan willámgyors, hogy szinte visszatáplál a hálózatba. ![]()
Irtam, hogy nyúztam a nyáklemezt, (egyik oldali fóliát távolitottam el). Ezt én egy törhető pengéjű késsel szoktam végezni, a pengével az egyik saroknál alávágok a fóliának, és az igy felvált darabot azután már több-kevesebb sikerrel kézzel tovább lehet fejteni. A penge eltört, a maradék meg beleállt a nagyujjamba....
Tizen-akárhány éve történt már ilyen, akkor a fiam készitett egy nagyujjra való gyűszűt (mintát vett az ujjamról, és kiöntötte fogfémből). ![]() Persze azóta már elkallódott, és igy nem tudtam használni.
Már én is vagyok!
JA egy dolog meg csókoltam a barátnőm sulin belül ezért ezt kaptam ..A szövege"értesítem a szülöt hogy a fia egy lánnyal csókolózott ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem"
![]() ![]() Na?: ![]()
Nos mivel én is a amivel lehet megvágtam, elkaszaboltam és hasonlók magamat, ezért én - ha egyoldalas NYÁK kell, a szebbik oldalát lefújom lakkal, maradék festékkel, vagy leragasztom széles celluxszal, öntapadó fóliával stb. ami olcsóbb, és hidrogén-peroxiddal lemaratom a nem kellő oldalát. A snitzer (tapétavágó) nagyon veszélyes szerszám...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |