Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nézd ez jó kérdés. Az előfizetés tervezhető bevétel neki, a másik esetleges! Ezzel szemben előre használja a pénzed, és egy fillér kamatot nem ad rá.
Idézet: „MacWild” Ő biztos figyelt... kb negyed órája ezen röhögök: Bővebben: Link Én utánépítem. Mégvalaki?
Azért bonyolultak ezek a dolgok. Gondolj bele, egy mobilszolgáltatónak mekkora fix költségei lehetnek, amik egyetlen másodperc beszélgetés lebonyolítása nélkül is fennállnak. Ezeket mind el kell osztania a perc- és havidíjak között. Nem semmi egyenletrendszer lehet, ami alapján dolgoznak. Persze gondolom úgy van beállítva, hogy a legpesszimistább forgalmi várakozások esetén se legyen veszteség.
Na, elfogyott a forralt borom.
ismik Bővebben: Link
Idézet: Az idő pénz! Nekik. „mi kerül egy perc beszélgetésben 40 Ft ba?”
Úgygondoltam köreinkben A barna szőrös manó a legjobb
Pláne, ha egy vadidegen csajszi kapcsolja be. Talán még a nyakadba is ugrik ijedtében.
Amúgy a mi köreinkben egyáltalán nem foglalkozunk haszontalan dolgokkal. :whistle: Bővebben: Link
Én azon töprengek, miért kerül pénzembe, ha előbb akarom visszafizetni a kölcsönt a banknak. Hát nem örül a pénznek?
Akkor elesik a kamattól, neki azon van a haszon. Ha előbb fizeted vissza, akkor az évi kamat már kisebb összegre megy. A végeredmény is kisebb lesz (általában). Ezért fizetsz rá, ha előbb fizeted vissza. Hogy, most megéri-e előbb visszaadni, ha teheted, vagy hozzájutsz pénzhez, és a kölcsön egy hányadát (hatodát, tizedit), most befizetni, nem pedig, három év múlva? Ki kell számolni, de elkomplikálják a számolási módszerüket, hogy halandó ne értse, és ne tudja megállapítani. Van, mikor nem éri meg, ha előre fizetsz, jobban jársz, ha csak a kötelezőt fizeted.
Nincs tapasztalatom a témában, csak okoskodok az alapján amiket hallottam.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol lehet légpárnás borítékot kapni? Elektronikai alkatrészeknek kéne. Köszönöm a válaszokat!
Nálunk a papír, írószer üzletben kapható.
Ma semmi páka , semmi óngőz.Gyönyörű napsütés volt és inkább sétáltam, fotóztam.Íme:
Érdekes. Én eddig ott vettem mindig. Pedig postán kutya kötelességük lenne borítékot tartani. Jól néznénk ki, ha otthon kellene a borítékot ragasztani. Vagy lehet arrafelé megosztották a dolgot. A posta csak átveszi a csomagolt dolgokat és jobb esetben eljuttatja A-ból B pontba. A papír írószer meg árulja a "csomagolóanyagot".
Nem tudom lehetséges-e, hogy bal oldalon a Fórum témáknál érvényre jusson a Magyar helyesírás. " Akvarium vilagittas" Már az is végtelenül bosszant, hogy ha valaki nem használja az ékezetes betűket.
Én ezen nem csodálkozom, nálunk még marhahús sem kapható. Egy darab marhalábszárért 18 km-t kell utaznom.
Szenvedek, nem az igazi a helyzet, köszönöm a válaszokat!
Köszönöm! Így sokkal jobb, nem bántja a szememet.
Ne add fel, sokunknak sikerült csak akarat kérdése.
Szépek a képeid! Főleg a szinuszhullám!
George: Kitartás! Én még nem járok egy napnál, de néha rámjön az "ideggörcs".
Szerintem ez tök jó: Bővebben: Link
Nem buborékos borítékot használok, hanem hullámpapírból vagy hungarocellből faragok ki olyan burkolatot, ami legalább 100 N ( ~10 kp ) erőnek ellenáll. Néha a saját súlyommal tesztelem bár az csak 350 N. Az első agyontaposott küldemény után te is így fogod csinálni. Vagy nem bízod a postára.
Viszont hamarabb visszakapják az összes lóvéjukat, amit kihelyezhetnek másnak, aki szintén kamatot fizet, tehát jobban forog a pénzük. Úgy lenne tisztességes, ha minden esetben lenne lehetőség korábban visszafizetni a hátralevő tőkét, és a maradék kamat nagy részét elengednék. Persze direkt ezért többnyire úgy alakítják a feltételeket, hogy eleinte nagyrészt kamatot törlesztesz, és a tőketartozásod csak nagyon kis mértékben csökken.
Amindenit, ezek gyönyörű képek, annó Norberto tájképei érintettek meg ennyire, de ezek is nagyon szépek. El tudnák képzelni ott egy kis házat.
Ne add fel sorstárs! Én pontosan tudom, hogy nehéz, de egy kemoterápia még nehezebb, meg az esetleges betegségek amiket kaphatsz ettől a mosléktól! Próbálj meg haragudni rá! Úgy könnyebb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |