Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   910 / 3611
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Nézd ez jó kérdés. Az előfizetés tervezhető bevétel neki, a másik esetleges! Ezzel szemben előre használja a pénzed, és egy fillér kamatot nem ad rá.
(#) banyaiakos válasza Stadi hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Idézet:
„MacWild”

Ő biztos figyelt...
kb negyed órája ezen röhögök: Bővebben: Link
Én utánépítem. Mégvalaki?
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Azért bonyolultak ezek a dolgok. Gondolj bele, egy mobilszolgáltatónak mekkora fix költségei lehetnek, amik egyetlen másodperc beszélgetés lebonyolítása nélkül is fennállnak. Ezeket mind el kell osztania a perc- és havidíjak között. Nem semmi egyenletrendszer lehet, ami alapján dolgoznak. Persze gondolom úgy van beállítva, hogy a legpesszimistább forgalmi várakozások esetén se legyen veszteség.
(#) Action2K válasza Action2K hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Na, elfogyott a forralt borom.
ismik Bővebben: Link
(#) Action2K válasza banyaiakos hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Idézet:
„Mégvalaki?”

Link1, Link2, Link3
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Idézet:
„mi kerül egy perc beszélgetésben 40 Ft ba?”
Az idő pénz! Nekik.
(#) banyaiakos válasza Action2K hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Úgygondoltam köreinkben A barna szőrös manó a legjobb
(#) Action2K válasza banyaiakos hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Pláne, ha egy vadidegen csajszi kapcsolja be. Talán még a nyakadba is ugrik ijedtében.
Amúgy a mi köreinkben egyáltalán nem foglalkozunk haszontalan dolgokkal. :whistle: Bővebben: Link
(#) gg630504 válasza Stadi hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Én azon töprengek, miért kerül pénzembe, ha előbb akarom visszafizetni a kölcsönt a banknak. Hát nem örül a pénznek?
(#) KTobi válasza gg630504 hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Akkor elesik a kamattól, neki azon van a haszon. Ha előbb fizeted vissza, akkor az évi kamat már kisebb összegre megy. A végeredmény is kisebb lesz (általában). Ezért fizetsz rá, ha előbb fizeted vissza. Hogy, most megéri-e előbb visszaadni, ha teheted, vagy hozzájutsz pénzhez, és a kölcsön egy hányadát (hatodát, tizedit), most befizetni, nem pedig, három év múlva? Ki kell számolni, de elkomplikálják a számolási módszerüket, hogy halandó ne értse, és ne tudja megállapítani. Van, mikor nem éri meg, ha előre fizetsz, jobban jársz, ha csak a kötelezőt fizeted.
Nincs tapasztalatom a témában, csak okoskodok az alapján amiket hallottam.
(#) Georgee hozzászólása Jan 4, 2010 /

Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol lehet légpárnás borítékot kapni? Elektronikai alkatrészeknek kéne. Köszönöm a válaszokat!
(#) nagy hoho válasza Georgee hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Nálunk a papír, írószer üzletben kapható.
(#) nagy hoho válasza Georgee hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

A cigivel,hogy állsz?
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Vagy a postán.
(#) nagy hoho hozzászólása Jan 4, 2010 /

Ma semmi páka , semmi óngőz.Gyönyörű napsütés volt és inkább sétáltam, fotóztam.Íme:
(#) nagy hoho válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Ott nincs, már próbáltam.
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Érdekes. Én eddig ott vettem mindig. Pedig postán kutya kötelességük lenne borítékot tartani. Jól néznénk ki, ha otthon kellene a borítékot ragasztani. Vagy lehet arrafelé megosztották a dolgot. A posta csak átveszi a csomagolt dolgokat és jobb esetben eljuttatja A-ból B pontba. A papír írószer meg árulja a "csomagolóanyagot".
(#) nagy hoho hozzászólása Jan 4, 2010 /

Nem tudom lehetséges-e, hogy bal oldalon a Fórum témáknál érvényre jusson a Magyar helyesírás. " Akvarium vilagittas" Már az is végtelenül bosszant, hogy ha valaki nem használja az ékezetes betűket.
(#) nagy hoho válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Én ezen nem csodálkozom, nálunk még marhahús sem kapható. Egy darab marhalábszárért 18 km-t kell utaznom.
(#) Georgee válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Szenvedek, nem az igazi a helyzet, köszönöm a válaszokat!
(#) szabi83 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Lehetséges, megtörtént
(#) nagy hoho válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Köszönöm! Így sokkal jobb, nem bántja a szememet.
(#) nagy hoho válasza Georgee hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Ne add fel, sokunknak sikerült csak akarat kérdése.
(#) zolee1209 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Szépek a képeid! Főleg a szinuszhullám!

George:
Kitartás! Én még nem járok egy napnál, de néha rámjön az "ideggörcs".
(#) bankimajki hozzászólása Jan 5, 2010 /

Szerintem ez tök jó: Bővebben: Link
(#) gg630504 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Nem buborékos borítékot használok, hanem hullámpapírból vagy hungarocellből faragok ki olyan burkolatot, ami legalább 100 N ( ~10 kp ) erőnek ellenáll. Néha a saját súlyommal tesztelem bár az csak 350 N. Az első agyontaposott küldemény után te is így fogod csinálni. Vagy nem bízod a postára.
(#) Stadi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Viszont hamarabb visszakapják az összes lóvéjukat, amit kihelyezhetnek másnak, aki szintén kamatot fizet, tehát jobban forog a pénzük. Úgy lenne tisztességes, ha minden esetben lenne lehetőség korábban visszafizetni a hátralevő tőkét, és a maradék kamat nagy részét elengednék. Persze direkt ezért többnyire úgy alakítják a feltételeket, hogy eleinte nagyrészt kamatot törlesztesz, és a tőketartozásod csak nagyon kis mértékben csökken.
(#) Doncso válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Amindenit, ezek gyönyörű képek, annó Norberto tájképei érintettek meg ennyire, de ezek is nagyon szépek. El tudnák képzelni ott egy kis házat.
(#) Doncso válasza Georgee hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Ne add fel sorstárs! Én pontosan tudom, hogy nehéz, de egy kemoterápia még nehezebb, meg az esetleges betegségek amiket kaphatsz ettől a mosléktól! Próbálj meg haragudni rá! Úgy könnyebb.
(#) Georgee válasza Doncso hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Birom birom, meglepetésemre, anyám is vett nikotin tapaszt. Most valami extrém erős fejfájással szenvedek. De kitartok.
Következő: »»   910 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem