Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rövidítések fordítása/magyarítása, magyarázata
Lapozás: OK   1 / 1
(#) InterRacionality hozzászólása Pé, 10:37 /
 
Sziasztok!

Valaki tudna egy magyar fordítást adni az alábbi (tápvonalakkal kapcsolatos) rövidítésekre? Illetve el is tudná ezek jelentését magyarázni?

  1. >  'VTT'  ———  {tracking termination voltage} (eMMC memória kapcsán | (pl.: www.ti.com/lit/an/slua886a/slua886a.pdf))
  2. > 'SNVS'  ———  kapcsolásban LDO {konkrétan: ISL78310} SNVS_IN kimenete, NXP-Freescale IMX6 proci ?"tamper"? bemenete


Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Pé, 10:38
(#) Hp41C válasza InterRacionality hozzászólására (») Pé, 11:17 /
 
VTT Supply: DRAM address/command/clock termination power (VDD/2).
MT36HTF25672F – 2GB adatlap

SNVS: Secure Non-Volatile Storage
.MX 6Dual/6Quad Applications Processors Consumer - PoP datasheet
(#) majkimester válasza InterRacionality hozzászólására (») Pé, 11:39 / 3
 
Vtt - tracking termination voltage = lezáró feszültség.
Nagy sebeségű buszok mindkét végét egy ellenállással leggyakrabban a teste kötik a reflekciók csökkentése értekében. Ezen a lezáró ellenálláson van valamekkora disszipáció. Ennek a disszipációnak a csökkentésének a módszere, hogy nem testre, hanem a tápfeszültség felére kötik a lezáró ellenállás másik felét. Ez a fél tápfesz a Vtt. A tracking azt jelenti, hogy követi a tápfeszültséget, mindig annak a fele. (Ennek a tápnak mindkét irányú áramot szolgáltatni kell -> áram forrás és nyelő egyben.)

SNVS - Secure non volatile storage - Biztonságos nem felejtő tároló/memória. Az SNVS a IMX6 proci egy részegysége ami tartalmaz egy valós idejű órát (RTC) is. A procinak van egy sleep módja, ahol csak ez az SNVS kap tápfeszültséget az SNVS_IN tápfesz bemeneten keresztűl és csak az RTC üzemel. Minden más a prociban le van kapcsolva.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem