Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   387 / 1157
(#) 1984white válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Szia!
Akkor frissíts bios-t a legújabbra és menni fog!
Üdv!
(#) Leraz válasza 1984white hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

A vásárlás alatt levő alaplap?
(#) Andris85 válasza kadarist hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Nincs ilyen, hogy nem használt megjelenítő sajnos
(#) eyess válasza Andris85 hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Meg kell találni a pc , és tv között a megfelelő kép frissítési frekvenciát.Nem biztos , hogy tudja a tv azt a HZ et amit beállítottál ,illetve felbontást , és az megy ki a tévére.Azért van törés benne. neked.
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2013
(#) Andris85 válasza eyess hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Már néztem minden frekvencián jelentkezik a probléma, alapból úgy van állítva, hogy a monitor által megengedett frekvencia a max, amit lehet beállítani

Akkor szerintem potenciál különbség van a tv , és a pc között , és ez a képen látszik igazán.
Test pont stb stb.

Értem, majd holnap belerakok egy videókártyát és megnézem, azzal mit csinál. Minden esetre köszönöm a segítséget. Örömteli, hogy nem kevés százezer forint rááldozása után, ilyen nem megoldható probléma adódik.

Nem biztos , hogy nem megoldható , csak illesztés kérdése lesz valószínű.
(#) kadarist válasza Andris85 hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

A monitor képével nincs probléma?

csak sajnos nekem ezen kívül nincs semmi ötletem.

A monitornál nem volt, de az nagyon kicsi felbontásra képes csak.

Előbb próbáld ki egy nagyfelbontású monitorral, mielőtt másba fogsz.

Emiatt nem fogok nagyfelbontású monitort venni.

Kölcsönkérsz valakitől...

Sajnos senkinek sincs a környezetemben.

A tv, melyet használok Bővebben: Link

Mivel másik tévével is fennállt a hiba, ami később megoldódott, ezért a tévét nem gondolnám okozónak. Ő azt adja vissza, amit belepumpálsz.

Első sorban nem is az volna a lényeg , hogy a pc monitorján milyen a kép , hanem ami az elsődleges monitorként lett beállítva tehát a tv re kimenő kép milyen.
A probléma lehet az is , ha túl hosszú a kábel , és össze szed valami zavar jelet.
És pl a tv menüjébe ha bele lépsz , hogyan van állítva , és a pc videó kártyája hogy van állítva.

16:9 , 4:3 , stb stb stb .Ezeket össze kell hangolni.Ismerem ezt a tévét .Ezeket a beállításokat nézd végig , és ne legyen automatán főleg azok a dolgok , amik hatással vannak a kép , és videó jelre.Ezeket végig kell zongorázni.
(#) Kovidivi válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Szia!
Én nem a Windowst szeretném menteni, hanem azt a mappát, amibe a dolgaim mentem. Fényképek, nyáktervek, kapcsolási rajzok, programok, stb. Arra gondoltam, ha hetente 1-2X frissíteném ezt a "meleg" biztonsági mentést, az már elégséges lenne ha tönkremenne a HDD-m. Hideg mentésem van a Windowsról, újratelepítés után 7 nappal készítettem, és már 430napja ezt állítom mindig vissza. Minden program, driver, beállítás naprakész, csak a hátteret kell lecserélni . Tehát tud a Ghost "meleg" mentést?
(#) 1984white válasza Leraz hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Jogos , nem olvastam teljesen vissza. Sorry!
Csongi_: Nyugodtan vehetsz am3+ alaplapot ha az adatlapjában szerepel a cpu-d típusa, akkor menni fog. Azt azért nézd meg hogy a cpu "mag" fantázianeve is egyezzen vagyis szerepeljen a cpu support list-en!
(#) 1984white válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Az alaplapod nem tette tönkre a cpu-t?
Nézted másik alaplapban a cpu-t?

Már minden nem egyszer tüzetesen végig lett nézve, de semmi javulást nem tapasztaltam.
(#) Leraz válasza Andris85 hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Szia.
Nem vigasztalásként de én 2 évig kísérleteztem a PC-TV összekötésével.Csak kábelel még sosem sikerült normálisan.Kaptam egy kis dobozt, PC bele - másik oldalon TV ki.Azzal sikerült de a minőséget nem részletezném.

Ha van a videó kártya szoftverében olyan , Deinterlace , akkor azt kapcsold be , vagy pipáld ki.Lehet újra indítás kell neki
(#) kadarist válasza eyess hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

A váltottsorosság-megszüntetés már megvolt és nem segített.
(#) eyess válasza eyess hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Ja még nem is kérdeztem milyen videó kártya is ez ?

Intel hd2000.
(#) 1984white válasza Andris85 hozzászólására (») Júl 22, 2013 / 1

Szia!
A vga teljesítménye lesz szerény. A hd2000 vga elég lassú és a native dxva sem támogatja. Cserélj vga-t akár kérj kölcsön ha tudsz és nézd meg azzal is. Minimum egy hd 4+++ széria kéne referenciának. A cpu-d meg a többi cucc milyen?
(#) sprofan válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 22, 2013 / 1

Szia!
Esetleg kipróbálhatod a Google Drive-ot. Kapsz ingyen 15Gb tárhelyet ahova vagy magad töltöd fel a dolgokat, vagy erre használod a külön Drive programot. Ez a program létrehoz egy mappát a dokumentumokban, amit abba a mappába beleteszel azt mind szinkronizálja és a szerveren tárolja. Lehet rossz dolgokat gondolni a Google-ról, de ezeket az adatokat bizalmasan kezelik... Ez azért jobb mert ha bejelentkezel a világon bárhonnan hozzáférhetsz az adataidhoz, és ezek itt akkor is megmaradnak ha vasfogú egerek rágják 1000 felé az egész gépet
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2013
(#) Leraz válasza 1984white hozzászólására (») Júl 22, 2013 /

Következő: »»   387 / 1157
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem