Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Érdekes karaktertáblát használ a linkelt oldal. Belőlem titkos ügynököt kreált.
Igen, nálam is. Az 5.sorban esetleg módosítani kellene az alábbit.
Erre:
Illetve a szamóca neve is már alapból hibásan van a forrásban.
Nem látom viszont Norberto barátom nevét sem, illteve - gondolom - Topi is ott lesz. Gr89, nagy_hoho, deguss (?), kobold, vicsys, köbzoli (?), KTobi (?), oldman, levy_k, Attila86, amperjozsi, kocsgab002 akik érdeklődtek valamilyen szinten, ugyancsak nincsenek a listán. (A kérdőjelesek ilyen-olyan ok - többnyire távolság - miatt nem biztos, hogy jelen tudnak majd lenni, ezért tettem a nevük mellé kérdőjelet.)
Ezen felül, akik a Puskás-börzékre rendszeresen (vagy kevésbé rendsezeresen) szoktak járni, szerintem ugyancsak várhatóak lehetnének...
Attila86 mondta hogy sajnos nem tud jönni, vagy ha mégis akkor csak nagyon későn...
OK, ez igaz, viszont a többiek akkor is jelentkezhetnének...
Mindössze 12 fő jelentkezett?
Szép kilátások... Egészen családias lesz a légkör.
Remélem, hogy inkább csak félnek az emberek, pedig a jelentkezés - önmagában - nem jelent automatikusan elkötelezettséget.
Én mennék nagyon szívesen, de pont 22.-én olyan fontos elfoglaltságom van ami mindennel szemben elsőbbséget élvez. Pedig jó lenne elmenni...
Nekem csak egy autó, tele tank benzinnel kellene, hogy mehessek
Srácok! Az választható bográcsos ételeknél mi az az "Öhöm"? Még nem hallottam róla!
szerk.: Kiöltöttem az űrlapot! :yes:
Nem. Van nekem asszonykám, ő bőven elég.
Röszkétől ötös út mentén tervezek menni Pest felé. Ha más is van, aki ezen az útvonalon jönne, társulhatunk.
Ez a "bőven elég", sok mindent kifejez...
De meg tudlak érteni. Nekem 3 van belőlük, hullik is a hajam rendesen.
Pásztor étel, nagyjából krumplis lebbencs: Öreg juhász ül a bogrács mellett és elmélyülten eszik. Éhes vándor arra jár és kérdi: Mit eszik bátyám? Öhöm - válaszol tele szájjal a juhász. Biztos nagyon finom - így a vándor. Öhöm - dünnyögi a juhász. Tele szájjal csak ennyit lehet mondani, abbahagyni pedig nem lehet.
Ez szuper! Már nem tudom módosítani, de mivel ilyet nem ettem még, így erre is szavazok!
Nem-nem, az körömpörkölt. Csak hát a juhász a körömre csak ki dünnyögi, hogy öhöm, na de hát teli szájjal kimondani, hogy Pörkölt.
Sziasztok!
Én a bográcsolós részhez szeretnék hozzászólni. Párszor főztem már több emberre (15+), így nyugodtan mondhatom, hogy a mindenki kerüljön tűzközelbe ötlet kivitelezhetetlen. 100 emberre főz mondjuk 8 ember, előkészítésben segít még legalább kétszer ennyi, így tutira megoldható minden. Persze ez annak aki főz legalább fél napos elfoglaltságot jelent, cserébe az étel látja hasznát. Szóval szerintem (tapasztalataim alapján) ha már bográcsolásról van szó, akkor ez a közösen célszerű dolog eleve hamvába hullt dolog. Persze az más kérdés, hogy a helyszínen hogyan alakul majd ki a főzőcsapat, de az előkészítésen kívül jobb nem zargatni a szakácsokat
Én is három nővel élek! Egy a feleségem, egy a lányom, egy meg az anyósom.
Gyanítom, Webinas is így értelmezte...
Csak azt tudnám akkor ki volt az a több mint 200ember, aki pozitívan szavazott?
Akinek "csak" utazási gondja van, beírhatja hogy honnan jönne, hátha valaki pont arról jön autóval. Úgy tudom van a MÁV-nál is még valami csoportos kedvezmény, ha sokan jönnek egy helyről.
Van csoportos kedvezmény, mégpedig:
- 10 - 19 főig 20%, - 20 - 49 főig 33%, - 50 főtől 50%. 10 fő alatt nincs kedvezmény. Bővebben: Link (A 3. oldal közepén kezdődik.)
Szavaztak, csak azt sem tudják mire. :yes: Én nem szavaztam, mert nem hiszem, hogy eljutok. Bár most, hogy mondtad ezt a beírásos dolgot, hogy hátha valaki megy a környékről és akkor be is írom, hátha akad valaki innen, aki menne autóval és betársulhatnék hozzá.
Szóval, aki Mátészalka, vagy környezetéből menne a találkozóra autóval és lenne szabad hely, az jelezze nekem!!!Bár erre nem sok esélyt látok, hogy valaki innen a semmi közepéről menne rajtam kívül.
Majdnem. 1 asszony. 2 lány.
Fordítva jobb lenne!
Köszi Frankye!
A szerveződésekre ez a topik segítséget nyújt. Tehát van ilyen lehetőség is.
Majd egyszercsak a két lányból is asszony lesz, aztán leshetsz
Teljesen el vagyok nyomva!
Ha 22-én lesz, akkor nem jön az asszony. Akkor viszont 5 emberkét el tudok vinni bármelyik PU-ról. Ha jön, akkor csak 4 főt. Ez is egy felajánlás lenne.
Azért majd a határidő vége felé talán lesz több jelentkező is. Viszont egy kör privát üzenetet nem ártana kiküldeni szerintem, emailt nemis lényeges küldeni, a rendszeres látogatók úgyis max 1-2 naponta benéznek. Így meg lehetne spórolni egy nagy adag email kiküldését.
térkép
Ha valami még eszembe jut akkor bejelölöm, hogy ki mit talál a környéken. |
Bejelentkezés
Hirdetés |