Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Az talán túlzás lenne. Nekem jó a hagyományos is
Különösen, hogy a fene akar állandó őrséget állni mellette (megőrzendő az állapotát)
Nekem mindegy, én csak mint lehetőséget mondtam.
Én valószínűleg "gyalog" megyek, viszem a töltőt.
Sziasztok!
Láttam a versenykiírást. A motor működhet hálózatról? Meddig lehet elmenni teljesítményben? 550W belefér?
Kár, hogy nyári szünetben van a tali. Tanítási időszakban ott lennének a friss tini lányok is pasizni
Igen, lehet nagy villanymotor is, bár nem ajánlott a hordozás miatt...
Akkora motor már lehet önjáró is. A kiírás szerint csak gurulnia nem szabad, de a lépegető nem tilos, ha jól értelmezem.
Persze. Önként vállaltad a korán kelést, a jegyszedés, a rendfenntartást, az ételosztást, a verseny lebonyolítását, a gyóntatást és az első áldozást, a találkozón történő közvéleménykutatást a Brit birodalom EU-s kilépésének várható hatásairól, két kiselőadást robotika és kvantum fizika témakörben, a távolról érkezők szállítását saját gépjárművel, a levegő hűtését meleg esetén, és a takarítást.
Honnan tudjam, ha nem tudom leellenőrizni?
Versenyre biztosan nem, hiszen látatlanban mire/miért? Úgy egyébként meg szinte biztosan, az elsők között. Talán az a legjobb, ha jelentkezek még párszor, biztos ami biztos Mellesleg számomra sokat jelent, hogy lássam ki jön, mert akkor úgy készülök.
Erre Gondolsz?
Igen
De miért nem lehet ezt (ámbár filterezve) feltenni?
Megkerestem a tavalyinak a linkjét és átírtam 2016-ra.
Direkt nincs nagydobra verve, a lista, csak a szemfülesek találják meg.
A jelentkezésről egyébként e-mail visszaigazolást küld a rendszer, onnan tudhatod.
Ha az anyagiak nem szólnak közbe ott leszek. Gps-t viszek magammal.
Mi ez a lazsálás, máskor 4 héttel előtte, nagyobb "tolongás" szokott lenni!
Parancs értettem, nem lazsáltam, jelentkeztem! Jövök én is.
Ma direkt elmentem megnézni a helyszínt. Jelentem létezik (bár szerintem nem kételkedett benne senki ).
Tömegközlekedéssel: - villamos (3, 62, 62A) Egressy út, 4. megálló az Örs vezér terétől. - 77-es troli, Egressy tér Autóval kissé macerásnak tűnik parkolni, de nem lehetetlen. Ha jól láttam nem fizetős. Gyertek, gyertek
Lehet, egy páran kissé kiábrándultak a gondolatból, hogy tanítási szünetben menjenek iskolába
Üdv. Jelentkeztem én is. Viszek egy kollégámat is.
Ha valakit érdekel, Lakitelek - Monor viszonylatban kocsival megyünk, kisebb kitérő akár még bele is fér. Idézet: „Ha valakit érdekel, Lakitelek - Monor viszonylatban kocsival megyünk, kisebb kitérő akár még bele is fér.” Ez igazán nagyon dicsértes dolog És követendő példa is Idézet: „Autóval kissé macerásnak tűnik parkolni, de nem lehetetlen.” Az iskola udvarára nem lehet beállni? Nem hiszem, hogy olyan sok autóval fogunk menni.
Négy éve az iskolai alkalmazottak részére is megtiltották a parkolást a parkolóban (hogy véglegesen vagy időszakosan, már nem tudom). Egyedül az Egressy furgon tartózkodhatott az udvaron. Lenne néhány kérdésem az eseménnyel kapcsolatban: A találkozó valamelyik osztály teremben lesz vagy az udvaron? És a börze most hogy lesz lebonyolítva?
A fiam vagy 10 éve járt oda, akkor még bent állhattak a kocsik. Remélem (bár nem vagyok már autós), főrendezőnk meg tud alkudni e jeles alkalomra, egyszeri kivételezésre. Előzetes értesülés szerint lesz szabad, és zárt hely is.
Idézet: „És a börze most hogy lesz lebonyolítva?” Melyik? A Puskás börze a Puskásban, a HE-s börze meg a HE találkozón. Praktikusan elsőként elnézel a Puskásba, utána pedig a HE találkozóra. Két külön rendezvény, nincs közük egymáshoz... |
Bejelentkezés
Hirdetés |