Fórum témák
» Több friss téma |
mi az az áramköri elem ami egy zöld legőmböjített széllű állítot tégla test alakú és kétlábavan
Szerintem lakkozott kerámiakondenzátor nano vagy piko farádos kategóriában. Épp most láttam egyet egy régi AT tápban.
Kondenzátor. 0.1µF (mikroFarad) = 100nanoFarad (nF), 100Volt DC (egyenáram).
A többi szöveg a gyártót és a típust jelöli.
de nem én kérdeztem, csak felraktam és kérdeztem, hogy saccper így nézhetett ki(?).
Idézet: (na ezt magfogalmaztam..) Amúgy nyert!„vhogy így nézett ki(csak zöldben?) ? mi van ráírva?” :yes:
igy néz ki és az van ráírva hogy: 2A222K
Szerintem az egy nagyon-nagyon régi gyártású kerámiakondenzátor lesz, mégpedig 2,2nF-os és 10%-os tűréshatárú.
Többiek! Ha nem így van, nyugodtan szóljatok bele :zavart2:
Valóban, pont így nézett ki. Ez egy kerámiakondi. Nincs rajta fekete felirat?
(Valóban az
Idézet: az nem egyenértékű, az „ígynézki” Idézet: -zal.) „ez az” Különben:yes: És a Idézet: ból így lessz 2.2nF„2A222K” 222 = 2200pF = 2.2nF Tehát az elsőkettő, az számérték. A harmadik szám pedig az mutatja meg, hogy első kettő szám után hány nullát kell írni.
És ittvan egy kis segítség:
Színsávos ellenállások; Szinsávos kondenzátorok; Számozott kondenzátorok.
Szerintem is valami régebbi kondi lehet pl ITT-ben láttam sok ilyet.
szegény gyereket elküditek a trébe pedig a topic címe az hogy egy kezdő kérdez!!!
Ha jól tudom a kimenőkondenzátoros erőssítőkhöz nem kell hangfalvédelem. Igaz? Mert a tied szerintem ilyen. Az nem engedi át az egyenáramot
ez nem, kimenőkondis!
spec ic kocsiba 12v-ra 55W thd 0.5 %, de 16v -on 85W 18v-on 100W, az utóbbi 2-ő thd = 10% mellet. asszem az ic 4 -es lába elötti 10k-s ellenállat elött megszakítom egy kapcsolóval és kész 5let? jó nem ? Nem probálkozok, találtam egy másik rajzott, ott van stand / by kapcsoló azt kész, megvan oldva amugy az ic 2200 FT
Bocs de ez nem elküldés volt.Itt általában 1 topic 1 kérdés,különben hogy találják meg mások ezt a kérdést és a JÓ választ?
Hehe..Javítsam akkor a topic címét?????
Ne marjátok egymást! Legközelebb választ adjatok, ne pedig visszakérdezzetek!! Köszönöm!
Hát?!?!
Mundjuk milyen alkatrész ez ---- címre.
azt hittem, hogy eltünt a topik a yetibe,de csak átalakult.
én köszi a mellém állást
Ez milyen alkatrész?
900 H 1500 H szerepel rajta.. induktívitások ?
Hy!
van itthon egypár diódám de nincs rá írva semmi. teszek fel egy képet ide, de elég rossz a képminőség mert webcammal lett készítve a színek balról jobbra: piros,fekete,fehér,fekete egyenirányítani akarok ezekkel, mennyi A-t bírhatnak?
Ezek
Idézet: . Csak ezzel a kis táblázattal tudok neked segíteni.„SZÍNKÓDOS DIÓDÁK!” [pic]http://img.tar.hu/hegedujanos/size2/19374192.jpg[/pic] |
Bejelentkezés
Hirdetés |