Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » LED-es kivezérlésjelzők
Témaindító: KeserűCukor, idő: Márc 27, 2006
Témakörök:
Lehet úgy egyszerűsíteni a kérdést, hogy azokkal az eszközökkel van baj amik nem elemmel működnek? Valószínűleg a hálózati táp földjeinek a különbsége jelenik meg a két áramkör között. mérd meg a két konnektor (magnó, labortáp) földelésének a feszültség különbségét. Válaszd le a tápegység földjét a hálózati földelésről.
Off.
Ez milyen progi, amivel az áramkört csináltad? Thx Off ki.
HY
Tudnátok nekem olyan uaa 180-as vu-méter kapcsolási- ,nyákrajzot küldeni amelyet már megcsináltatok és működi is.
sziasztok ! engem olyan érdekelne ami kb 5 sávos külömbözö frekvenciák kilyelzésére van e ilyesmi.
Üdv!
Van nekem egy LM139J, ami valaha egy intercity vonaton teljesített mint kivezérlésjelző. 4 LED volt rajta. Az eredeti panelről már le lett bontva, kapcsolást nem találok, viszont szeretném beépíteni. Tud valaki adni egy kis információt, hogyan is kellene újra 4 LED-es kivezérlésjelzőt készíteni belőle?
helló! én emgépitettem a kivezérlésjelzőt úgy ahogy a mostani új cikbe volt, és nekem nem megy! a bc 549 tranyó melegszik! mi lehet a baja?
van 549 ed? nem 182 vagy 183 van a helyén?
bár mindegyiknek jónak kéne lennie.... forrasztási dolgokat megnézted? (nem e ér össze két pont vagy nincs-e szakadás?!) gondolom mindenhova a helyes alkatrészt raktad azzal nem lehet hiba... ha ugyanugy van összerakva mint a kapcsolásba szereplő képen akkor működnie kell! :yes: nézdd meg mégegyszer a forrasztásokat szerintem meg ellenőrizd hogy minden láb jó helyre van-e kötve?! Üdv.:Skip
lábkiosztása a tranzisztornak! ez alapján kösdd be!
lehet h. emiatt van a hiba? én a fekete szerint csináltam!
az a vonal nagyon nem oda való... azt a kötést vedd ki és próbáldd meg anélkül sztem
már kiszedtem onnan,de nem tudom még kipróbálni, mert nincs itthon az a 33 kilós ellenállás, és még a bolt is csukva van!
Gyártsál de inkább ajánlatosabb megvárni mig kinyit a bolt... és legközelebb mindenből kettőt venni! mármint az ilyen pár Ft os dolgokból ! Én legalább is igy szoktam...
és nem kerül az ember ilyen helyzetbe... viszont már van itthol több száz db ellenállásom ami arra vár hogy szétválogassam őket nagyságrendek szerint... de lustzta vagyok ezért mindig veszek másikat (persze kettőt htáha az egyik megdöglik) ennek a képletnek a végeredménye a TOTAL KÁOSZ!
kicseréltem a 33 kilós ellenállást és megyeeeenn!!! jóféle!! ki kér képet, vagy esetleg videót?
Tedd fel ebbe a topicba!
De lehet, csak ne legyen nagyobb, mint 2MB.
az nem lesz nyerő! hacsak nem teszed fel pl Youtube ra és onnan linkeled be!
Hello! Melyik kivezérlés jelzőt ajánljátok , az 1. Kapcsolásom megvalósítására? , azért nem ártana ha nem lenne túl bonyolúlt (ez csak azért mivel az 1. Nyákom is lenne), de mégse 5 ledes legyen
Ezt rálehet kötni hifire is? (eredetileg nem arra akartam) Ha igen hova kell kötni, és bírná 1általán? Hány V-os LED-ek kellenek hozzá? Ja és 1 nyák rajzot ha betudna valaki rakni az jó lenne. Köszi a válaszokat.
Végigolvastam a topicot és teljesen odáig vagyok meg vissza. Nagyon tetszik, szeretnék én is építeni egyet! Elég tanácstalan vagyok, a bőség zavarában az ember nem tudja kiválasztani melyik kapcsolás lenne jó neki. Ráadásul nagyon kezdő vagyok, nem tudom mennyire bonyolultak ezek a kapcsik
Minél több LED-ből kellen, sztem annál szebb. Vmi padlótól plafonig terjedő változatra gondoltam, láttam itt képet meg videót is vmi nagyobbról. Erre gondoltam így elsőre, beszerezhető ez az IC, kapható példány? UAA170 Ezt a kapcsolást szeretném megépíteni. (nem merek beszúrni semmitr, mert mindig olvasom,hogy így nagy meg úgy ne, ezt ne meg azt ne... így talán betűként nem nagy semmi) Mibe lehetne belerakni a ledeket? Kis dolgokat panelon összedug az ember, de itt most nem vmi jó ötlet 50panelt összeragasztani és felszögelni a falra JA, egy Philips FW M15 hifim van, ehhez szeretném.
Az uaa170 ára, 2000 ft felett van..
Ajánlom: EZT Ez nagyon jó, és nincs benne 300-2000 ft -os IC... Üdv :pias: |
Bejelentkezés
Hirdetés |