Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért ne tudnám...? Ne aggódj, bármit (még egyszer mondom: bármit) le tudok rajzolni, élethűen.
Öhmm. Akkor figyelünk nehogy rajzolt panelt mutass nekünk mint kész mű.
Kb. 20 évig kézzel rajzoltam a paneljaimat, retus filccel...
Gondoltam, csak írtad hogy élethűen. Mondjuk így egy takarítónőnek lehet munkát adni. Wc be rajzolsz terméket.
Én világ életemben kézzel rajzoltam a paneljaimat, mégse tudok így rajzolni
Ezt előbb is megkérdezhettem volna Tőled. Most már mindegy holnap jön a könyv és a munkafüzet.
Majd jelentkezek, hogy mire mentem.
Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Felhasználót hogyan tudok megkeresni.Itt a HE n.
Sziasztok!
Oroszlányban megint volt földrengés!!! Nagyon jó volt arra kelni Most volt 8 óra körül.
Gondolom azért nem volt túl erős. No és szerencsére nálunk nem követi cunami.
Most mondta be a rádió is 3,2-es volt.
Aszem 3,9 es volt ahoz épp elég erős hogy majdnem leestem az ágyról. Max kiönt az akváriumom
Sziasztok! Lenne egy számítógépes problémám. Van egy 160, és egy 250GB-os vinyóm. A 250-esen egy Win7 van. A 160GB-oson régebben volt egy Win7, de valamiért tönkrement. (Nem is tudom, hogy miért, de újra kellett volna telepíteni.) Újra akartam telepíteni, nem indult be a Win7 telepítő. Ha lehúzom a 160-as vinyót, minden gond nélkül felmegy a 250-esre. Ha fel van telepítve, be is indul gyönyörűen. Viszont ha visszadugom a 160-ast, akkor felbootol a gép, kezdene betölteni a Win7, de megáll a logónál, nem indul be a rendszer. Mi lehet a baja? A 160-asról letöröltem mindent, ami win7-tel kapcsolatos, már csak képek, filmek, gitáros, elektrós cuccok, és zenék vannak rajt. (Nem formázva volt, hanem ERD Commander rendszerrel letöröltem mindent, ami egy Win rendszerhez kapcsolódhat.) Hogy tudnám megcsinálni, hogy működjön a 160-as vinyóm is? Fontos lenne, mert úgy szeretném, hogy arra csak fontos adatok kerüljenek, azt ne kelljen bántani, ha valami baj lesz a rendszerrel. Köszönöm előre is a segítségeteket!
Szia! Master Boot Recordot (MBR) alapállapotba tetted?
Nem, de hirtelen nem is tudom, hogy kell. Hogy tudom megcsinálni? Gondolom a 160-ason kéne.
Igen, azon. Van jópár boot manager varázsló program, de én erre a jó öreg FDISK /MBR-t használom.
Helóka ! Valaki tudja, hogy hol lehet olcsó görögországi 6-9 napos last minute-ot nézni, félpanzióval, utazással, de OLCSÓN?! Előre is köszi az infót, én már nézegettem. Találtam 15k-ért 8 nap, kaja nincs, de az nem megfelelő..
Mi van a lábaddal? Azt már előre kivitték Krétára?
Vic: Vicces, vicces.
Zoli bácsi: merre lesz az az út?
Most akkor poén volt az egész? Hagyjál már a viccel, kéne nekem valami program a nyárra, tök uncsi.
Uncsi?!
Én amikor kiléptem általános iskolából, következő nap mentem villanyszerelőhöz melózni... Első napomat földkábel- árok ásással kezdtem... És ez ment 6 nyáron keresztül... (A villanyszerelés, míg bele nem kötnek a részletekbe :beka2: )
Elhiszem, de itt se munka, se semmi. Azért nem volt semmi tervezve, mert a felvételimre készültem.
Most keresek last minutet, biciklitúrát, tábort, találkozót, stb...
...és az általad keményen megdolgozott forintokat megbecsülted. (mivel a diákmunkát, meg egyáltalán minden munkát alulfizetnek...) Ezért helyes értékítélet alakult ki benned! Én az első fizetésemből egy asztali multit (TR1667B) és egy szkópot vettem.
Az első "komolyabb fizetésemet" édesanyám munkahelyén kaptam. Ott voltam pár hetet hatodik és hetedik osztály után, műanyagüzemben. Terítőhajtogatás... Az első fizumból vettem a bringámat (amit most fújtam újra), a másodikból meg egy nokia 3510i-t... De jó volt villogni vele anno az osztályban, mert nekem volt ott az első színes kijelzős telóm. Hozzáteszem, még azoknak sem volt, akiknek a szülei simán megvehették volna... Ez volt anno 42 ropi.
Utána az első két villanyreszelős nyár jussából vettem magamnak egy asztali gépet... Ha jól rémlik ez olyan 160 körül volt... A maradékból már nem tudom mit vettem. A nyári munkából összekapart pénzből vettem műszereket, felújítottam a disznóólnak készült helységet és van műhelyem. Meg a járulékos dolgok a fejlesztgetésekhez... Rossz volt tudni, hogy amíg én a napon rohadok, addig az velem egykorúak nagy része otthon hűsöl, vagy valami más kikapcsolódást talált magának, de nem bánom, hogy így történt. Máshogy nem is történhetett volna, mert nem lett volna más lehetőségem A-ból B-be jutni. De hogy kerek legyen a dolog, és ne csak a "jót mutassam", elárulom, hogy az utolsó két nyaramat itthon töltöttem, és nem más keze alatt dolgoztam. Az itthoni dolgokkal is kell foglalkozni azért... : )
Én , ha dolgozom, akkor apámnak segítek, meg anyámnak a kertben, itt ha elmennék napszámba, akkor keresnék óránként dúrva 180FT, ha szerencsés lennék. Az egy koccintós ára..
Akkor tessék nekiállni fejleszteni, tesztelgetni (halkan mondom: tanulni az elektronika csínját-bínját). Ha eljutsz egy magasabb szintre, meg lehet élni belőle és még a fejvadász cégek is megkeresnek. Ehhez persze idő kell, de neked az van, hála Istennek!
Tényleg komolyan kérdezem: Mi van a lábujjaddal? Voltál dokinál?
Nem , végül nem, apának a csodakrémjével kenem, már mozog is valamennyire igaz fájdalommal, de nem sántítok, csak vigyázok rá.
Hello!
(Remélem nem gond,hogy ideírom) Még múlt hónapban igényeltem anyámmal egy kártyát nekem,mert kellett a nyári munkához,csak van vele egy kis gond: Van ugye a K&H-nak az e-bank-ja és az nem enged be sehogysem hiába írom be jól az "énazonosítómat" és az "e-PIN kódomat" Valamit még érvényesítenem kell,vagy mit kell vele csinálni? Valaki tudna ebben nekem segíteni?
Fordulj bizalommal a K&H helpdeskjéhez. Én a chipkártyás e-bankjukat használom már nagyon sok éve. Soha semmi gondom nem volt vele. Úgy hordom magammal a kártyaolvasót, mint más az MP3 lejátszóját.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |