Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1668 / 3610
(#) vicsys válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Miért ne tudnám...? Ne aggódj, bármit (még egyszer mondom: bármit) le tudok rajzolni, élethűen.
(#) Dániel X válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Öhmm. Akkor figyelünk nehogy rajzolt panelt mutass nekünk mint kész mű.
(#) vicsys válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Kb. 20 évig kézzel rajzoltam a paneljaimat, retus filccel...
(#) Dániel X válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Gondoltam, csak írtad hogy élethűen. Mondjuk így egy takarítónőnek lehet munkát adni. Wc be rajzolsz terméket.
(#) pucuka válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Én világ életemben kézzel rajzoltam a paneljaimat, mégse tudok így rajzolni
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Ezt előbb is megkérdezhettem volna Tőled. Most már mindegy holnap jön a könyv és a munkafüzet.
Majd jelentkezek, hogy mire mentem.
(#) poros hozzászólása Júl 11, 2011 /

Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Felhasználót hogyan tudok megkeresni.Itt a HE n.
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Köszönöm!
(#) Eticsiga hozzászólása Júl 11, 2011 /

Sziasztok!
Oroszlányban megint volt földrengés!!! Nagyon jó volt arra kelni Most volt 8 óra körül.
(#) zolika60 válasza Eticsiga hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Gondolom azért nem volt túl erős. No és szerencsére nálunk nem követi cunami.
(#) zolika60 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Most mondta be a rádió is 3,2-es volt.
(#) Eticsiga válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Aszem 3,9 es volt ahoz épp elég erős hogy majdnem leestem az ágyról. Max kiönt az akváriumom
(#) mark.budai hozzászólása Júl 11, 2011 /

Sziasztok! Lenne egy számítógépes problémám. Van egy 160, és egy 250GB-os vinyóm. A 250-esen egy Win7 van. A 160GB-oson régebben volt egy Win7, de valamiért tönkrement. (Nem is tudom, hogy miért, de újra kellett volna telepíteni.) Újra akartam telepíteni, nem indult be a Win7 telepítő. Ha lehúzom a 160-as vinyót, minden gond nélkül felmegy a 250-esre. Ha fel van telepítve, be is indul gyönyörűen. Viszont ha visszadugom a 160-ast, akkor felbootol a gép, kezdene betölteni a Win7, de megáll a logónál, nem indul be a rendszer. Mi lehet a baja? A 160-asról letöröltem mindent, ami win7-tel kapcsolatos, már csak képek, filmek, gitáros, elektrós cuccok, és zenék vannak rajt. (Nem formázva volt, hanem ERD Commander rendszerrel letöröltem mindent, ami egy Win rendszerhez kapcsolódhat.) Hogy tudnám megcsinálni, hogy működjön a 160-as vinyóm is? Fontos lenne, mert úgy szeretném, hogy arra csak fontos adatok kerüljenek, azt ne kelljen bántani, ha valami baj lesz a rendszerrel. Köszönöm előre is a segítségeteket!
(#) Action2K válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Szia! Master Boot Recordot (MBR) alapállapotba tetted?
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Nem, de hirtelen nem is tudom, hogy kell. Hogy tudom megcsinálni? Gondolom a 160-ason kéne.
(#) Action2K válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Igen, azon. Van jópár boot manager varázsló program, de én erre a jó öreg FDISK /MBR-t használom.
(#) janikukac hozzászólása Júl 11, 2011 /

Helóka ! Valaki tudja, hogy hol lehet olcsó görögországi 6-9 napos last minute-ot nézni, félpanzióval, utazással, de OLCSÓN?! Előre is köszi az infót, én már nézegettem. Találtam 15k-ért 8 nap, kaja nincs, de az nem megfelelő..
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Mi van a lábaddal? Azt már előre kivitték Krétára?
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Vic: Vicces, vicces.

Zoli bácsi: merre lesz az az út?
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Most akkor poén volt az egész? Hagyjál már a viccel, kéne nekem valami program a nyárra, tök uncsi.
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Uncsi?!

Én amikor kiléptem általános iskolából, következő nap mentem villanyszerelőhöz melózni... Első napomat földkábel- árok ásással kezdtem... És ez ment 6 nyáron keresztül... (A villanyszerelés, míg bele nem kötnek a részletekbe :beka2: )
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Elhiszem, de itt se munka, se semmi. Azért nem volt semmi tervezve, mert a felvételimre készültem.

Most keresek last minutet, biciklitúrát, tábort, találkozót, stb...
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

...és az általad keményen megdolgozott forintokat megbecsülted. (mivel a diákmunkát, meg egyáltalán minden munkát alulfizetnek...) Ezért helyes értékítélet alakult ki benned! Én az első fizetésemből egy asztali multit (TR1667B) és egy szkópot vettem.
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Az első "komolyabb fizetésemet" édesanyám munkahelyén kaptam. Ott voltam pár hetet hatodik és hetedik osztály után, műanyagüzemben. Terítőhajtogatás... Az első fizumból vettem a bringámat (amit most fújtam újra), a másodikból meg egy nokia 3510i-t... De jó volt villogni vele anno az osztályban, mert nekem volt ott az első színes kijelzős telóm. Hozzáteszem, még azoknak sem volt, akiknek a szülei simán megvehették volna... Ez volt anno 42 ropi.
Utána az első két villanyreszelős nyár jussából vettem magamnak egy asztali gépet... Ha jól rémlik ez olyan 160 körül volt... A maradékból már nem tudom mit vettem. A nyári munkából összekapart pénzből vettem műszereket, felújítottam a disznóólnak készült helységet és van műhelyem. Meg a járulékos dolgok a fejlesztgetésekhez... Rossz volt tudni, hogy amíg én a napon rohadok, addig az velem egykorúak nagy része otthon hűsöl, vagy valami más kikapcsolódást talált magának, de nem bánom, hogy így történt. Máshogy nem is történhetett volna, mert nem lett volna más lehetőségem A-ból B-be jutni. De hogy kerek legyen a dolog, és ne csak a "jót mutassam", elárulom, hogy az utolsó két nyaramat itthon töltöttem, és nem más keze alatt dolgoztam. Az itthoni dolgokkal is kell foglalkozni azért... : )
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Én , ha dolgozom, akkor apámnak segítek, meg anyámnak a kertben, itt ha elmennék napszámba, akkor keresnék óránként dúrva 180FT, ha szerencsés lennék. Az egy koccintós ára..

(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Akkor tessék nekiállni fejleszteni, tesztelgetni (halkan mondom: tanulni az elektronika csínját-bínját). Ha eljutsz egy magasabb szintre, meg lehet élni belőle és még a fejvadász cégek is megkeresnek. Ehhez persze idő kell, de neked az van, hála Istennek!
Tényleg komolyan kérdezem: Mi van a lábujjaddal? Voltál dokinál?
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Nem , végül nem, apának a csodakrémjével kenem, már mozog is valamennyire igaz fájdalommal, de nem sántítok, csak vigyázok rá.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 11, 2011 /

Sziasztok.

Tudtok ebben segíteni?

Köszönöm a segítségetek.
(#) john94 hozzászólása Júl 12, 2011 /

Hello!

(Remélem nem gond,hogy ideírom)
Még múlt hónapban igényeltem anyámmal egy kártyát nekem,mert kellett a nyári munkához,csak van vele egy kis gond:
Van ugye a K&H-nak az e-bank-ja és az nem enged be sehogysem hiába írom be jól az "énazonosítómat" és az "e-PIN kódomat"
Valamit még érvényesítenem kell,vagy mit kell vele csinálni?
Valaki tudna ebben nekem segíteni?
(#) Action2K válasza john94 hozzászólására (») Júl 12, 2011 /

Fordulj bizalommal a K&H helpdeskjéhez. Én a chipkártyás e-bankjukat használom már nagyon sok éve. Soha semmi gondom nem volt vele. Úgy hordom magammal a kártyaolvasót, mint más az MP3 lejátszóját.
Következő: »»   1668 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem