Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Software-t keresek...
Hali mindenkinek!
A minap belefutottam egy naon kajak kapcsolásba, aminek a forrása C-ben készült. A cikk írója a fordításhoz a "PIC C CCS C" nevü progit ajánlotta. Sajnos a proginak csak demo ver.-ja van a cég honlapján, így nem sokra mentem vele. Az ingyenes c fordítók, pedig nem szeretik ezt a forrást! Ha valakinek megvan ez a progi és segítene lefordítani, azt nagyon megköszönném!
hali!
próbáld meg DC++ ba!ot biztos találsz
Köszi, csak nincs DC++-om, és otthonról modemmel....
Ha vki segítene...
a microchip oldalán van fönt C fordító (Student = tanuló) verzió, szerintem az vinni fogja és 60 napig ingyenes...
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra, amelyel jeleket lehet megjeleniteni, ábrázolni, egy koordináta rendszerben. pl: szinusz jelek, négyszög jelek Nekem konkrétan a DCF77 óra rádió jeleit, kellene ábrázolnom szinusz görbe formájában. Az öteletek, infokat előre is köszönöm. Üdv Kardi
Szerintem neked valami hangkaris pc scope programra lenne szükséged.
Keress rá a neten, hogy "pc scope" vagy hasonló.
Nos annyit tudok mondani, hogy próbáljátok meg linux alatt. A gcc ingyenes tökéletes c fordító, mindent megeszik. A gnuplot egy olyan függvényábrázoló (ingyen) ami függvényt illeszt, van vagy háromszáz beállítási lehetősége, 3d-ben is simán ábrázol, állítólag 4d-ben is, csak azt nem tudja a szokásos módon kijelezni. Találtam adatot hozzá, ami a földünket hozza ki .
Van windos-os verziója is a gnuplot-nak: Itt próbáld meg.
Sziasztok!
Régebben találkoztam egy olyan szoftverrel amelyben grafikusan ( klikk ide-oda es kesz volt ) lehetett allitani a kontrollerek osszc. code protect stb. Nem tudom hogy PIC vagy AVR hasznalatara keszült de anno letoltottem és kiirtam CD-re. Ez a CD most olvashatatlan, igy nem tudom feltelepiteni a progit. Csak a fent leirtakra emlekszem a programrol, de jo volna ismet megnezni mert anno valamiert tetszet ezert is kerult kiirásra. Ha valaki ismeri vagy hasznalja kerem segitsen...
Flowcode?
ott minden csak klikk ide, klikk oda
Nem, nem erre gonndoltam.
Abban a progiban csak konfiguracios biteket lehetett igy beállitani... Na de ez a Flowcode :worship: :worship: , hogy mik vannak...
Pofás kis dolog a Flowcode, csak ne lenne ennyire bekorlátozva a free verzio egy időlimit jobb lenne bele. Nagyobb tudású verzió meg felllelhetetlen :no:
Egy ledvillogtatást 10 kattintás összehozni, de egy RS232 kommunikáció se sokkal több.
hali
GCC fórdítót honnan tudok letőlteni..ami megy XP-n??. mert beírtam google-ba , de mindenhol ott volt h LINUX, tudtok segíteni?
Sziasztok!Azt nem tudjátok véletlenül, hogy van-e valamiféle ajánlott programozó a flowcode-hoz?
Hali
METEX M-3870D multimhoz kellene program hol tudnék 1et szerezni? és ha tudnátok hogy hozzá RS 232-es,hömérséklet és kondimérözsinort hol lehet olcson beszerezni akkor megköszönném Colos
nem AVR-hez kell..csak a suliba azt monták h ez kell a C-hez..igaz még nem volt laborunk..csak gondoltam megnézem. (biztos megkapjuk majd suliba..szeritem)
helló!! Egy olyan programra lenne szükségem ami letudja innen a hobbielektronikáról, a videó ablakban lévő videókat tölteni !!!Sajnos sehol nem találok ilyen programot, sztem biztos létezik ilyen program( mivel nekem van egy hasonló, de azzal csak yotube-ról tudok tölteni)
Segítségeket elöre köszönöm!!!
Miért akarnád letölteni?
Nézegesd a HE-n. Szerintem Topi sem abból a célból tette fel ide, hogy le szedd.
Például azért szeretné letölteni amiért néha én is. Néha olyan lassú a netem és a gépem sem a legújabb, hogy csak diafilmként tudok nézni egy videót a hang meg úgy szaggat hogy nem érteni belőle semmit. Persze ennek már megtaláltam a megoldását!
Nem kattintok a videókra! Így a videópályázatot sem tudtam követni.......Sajnos...... Próbálkoztam én, de nincs pénzem gyorsabb netre és izmosabb gépre....
Nem kell semmi hozzá.
Ha egyszer elindítod, akkor a Documents and Settings mappában megtalálod. Pontosabban, nálam: C:\Documents and Settings\Janika\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5/
Hello.
Van egy rc a autóm és azt gépről soros porton szeretném irányítani a harware megvan csak software kellene hozzá nem túl sok dolog kellene hozzá csak egy software amit nem találtam a Google-be sem. Ha valaki tud programozni megköszönném. Szerintem nem sok munka, de nem értek hozzá... A képen vannak, hogy mit hogy kellene... :gumicsirke:
Hello! Van ilyen program.
Neve Real player: Beírod a Googlébe és letöltöd. Utána telepíted és mikor nézed a videót a neten jobb felső sarokban lesz egy ablak rákattintasz és má tölti is le. Sok sikert. :google:
Szia!
Nagyonszépen köszönöm hétvégén ahogy hazaérek egyből kiprobálom, remélem síkeressen le tudom tölteni.
Kedves Szakik!
Keresek Voltech PM 100 analizátorhoz VPAS lite szoftvert. A gép felharmónikusokat mér, analizál. Ha valakinek van tippje, bátran szóljon!
Üdv!
Nem találtam megfelelő topikot, újat nyitni meg nem szeretnék, ezért itt kérdeznék. Szóval adott egy ISA buszos kártya ránézésre csupa 74xxx ic-ből felépítve. Ezt egy régi dos-os program használja, valószínűleg időzítéshez. A probléma az, hogy ezek a régi 386-486 gépek már kezdenek elhalálozni (illetve csoda, hogy még működnek ) és a pótlásuk már nem nagyon megoldható. A szoftvert dos emulátorral ugyan lehetne futtatni, de a kártya hiányában nem indul el. Valamilyen int 83h-t hiányol (ebből gondolom a kártya funkcióját) A feladat az lenne, hogy jelenleg beszerezhető gépeken is fusson a szoftver. Vagy úgy, hogy az isa buszos kártya pci-os megfelelőjét kell elkészíteni (ha lehet) vagy szoftveresen kell emulálni a kártyát. További nehezítés még, hogy a párhuzamos és a game port is használatban van, ezeket is meg kell tartani. Bár ez talán nem gond. Szóval olyan szoftvert keresek, ami le tudná figyelni a kártya működését és ezután tudná is azt emulálni. Párhuzamos porta volt ilyen (hardverkulcs másoláshoz) Ha ez nem járható akkor pedig olyan embert, aki el tudja készíteni a kártya pci-os változatát (Természetesen megfelelő jutalom ellenében)
386/486-ostól valamivel újabb alaplapokon is előfordul ISA busz, pl P3-asból rákerestem, és pl a v@terán árulnak egy ilyet: Asus P3B-F
|
Bejelentkezés
Hirdetés |