Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   107 / 199
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Ebből akár cicc-sycc is lehet még...
(#) Zoli_bácsi válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Ne offoljatok már.
(#) lui144 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Bizony nem kéne tele offolni a fórumot. Inkább azt kellene kitalálni, hogy milyen programok legyenek a találkozón.
(#) vicsys válasza lui144 hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Szójátékok? Anagramma verseny? Nyelvtörők?
(#) lui144 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Az se rossz. Közben felmerült bennem néhány kérdés, hogy: A belépő ára mennyi lesz idén? Lehet-e idén is választani belépő mellé lehetne kapni valamit ami benne van a jegyárban?
Ezek felmerültek bennem. Idén is jó lenne, ha lenne választási lehetőség úgy mint tavaly.
(#) MolnarG válasza lui144 hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Lehetett tavaly választani valamit? Lemaradtam?
(#) papcsi95 válasza MolnarG hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Szerintem azokra a HE-s tárgyakra gondol,mint pl. a póló a bögre meg talán a toll volt tavaly.(Mondjuk azokért ugye fizetni kellett,de azokat lehetett választani) :yes:
(#) DuMatyi válasza papcsi95 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Tudtommal az egyedüli ilyen úgymond "repi" dolog, ami benne volt a jegyárban - és fakultatív volt, - az a reakcióidő mérő volt.
(#) lui144 válasza papcsi95 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Igen erre gondoltam.
(#) papcsi95 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Igaz. Erre pont nem is gondoltam pedig még én is legyártottam egyet.
(#) MolnarG válasza papcsi95 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Ebben az esetben két opció volt a "választásra" vagy csinálsz, vagy nem. Én a vagy nem opciót választottam ezért hittem azt, hogy lemaradtam valamiről.
(#) Gyimate hozzászólása Júl 23, 2011 /

Sziasztok!
Biztosan, hogy ott leszek a találkozón. Előző napon érek vissza Máltáról, csak a találkozó miatt, szóval nem szeretném elmulasztani. Azt akarom még kérdezni, hogy ha a forrasztóversenyre szeretnék jelentkezni, akkor kell vinnem valamit, mert csak az a gond, hogy mindenem otthon hagytam és nem tudnák érte menni, mert határon kívül lakom...
(#) Gafly válasza Gyimate hozzászólására (») Júl 23, 2011 /

Nyugodtan jöhetsz csupasz kézzel, ilyesmi miatt kár aggódnod...
(#) lui144 hozzászólása Júl 28, 2011 /

Mikor lesz elérhető a jelentkezési lap? Mert már mennék befizetni rá a pénzt.
(#) Gafly válasza lui144 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Jó kérdés...
Mondjuk én a helyszinen szoktam készpénzzel fizetni, de ettől függetlenül dicséretes a buzgalom
Én már elkezdtem a pakolást az ingyen vihető cuccok vonatkozásában
A jelentkezési lap olyan módon, hogy lehetne tudni hogy ki jön biztosan az jó lenne merre mert akkor célzottan (személyre szabottan) is lehetne készülni.
Mellesleg mint zöld és egyben költségkimélő javaslat:
Alapértelmezésben csak névjegy kártya méretű lap legyen mert nekem például már sok "hordozóm" van. Nem hiányzik még egy, jó a 2010-es is... Ugyanakkor kitűző nélküli ember ne bóklásszon ott. Szerintem ha valakin nincs jól láthatóan kitéve, akkor nyugodtan kérdezze meg meg mindenki hogy "Szia! Te meg ki vagy?". Esetleg legyen a jelentkezési lapon egy check box: "Nyakbaakasztót kérsz?".
(#) lui144 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Én tavaly a megadott bankszámlaszámra befizettem a pénzt és már a helyszínen nem kellett bajlódnom vele. Hogy ki jelentkezett a találkozóra az tavaly is volt egy kis térképen ha nem tévedek. A kitűzőt lehetne helyettesíteni azzal pl: HE-s pólóra ráírni a nevedet előre is meg hátra is. Így ezzel (elvileg) megoldódik a kitűző probléma. Igaz ez költséges és nem tudom, hogy kivitelezhető-e. Így ez csak egy ötlet volt.
(#) zolee1209 válasza lui144 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

A póló nevesítése maximum alkoholos filccel lehetne költséghatékonyan, de az ugye elég gyatra kinézetű. Amennyire beleláttam fősulin a a szakok pólójának elkészítésébe, lényegében minden névhez kellene egy klisé, az pedig nem lenne olcsó. Bár, ha a tulajnak megéri.
(#) MolnarG válasza lui144 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Én nem szívesen firkálom össze a pólót, mellesleg ha esetleg máshova is felveszem nem biztos, hogy szeretném, hogy a nevem ott virítson elöl hátul
(#) lui144 válasza MolnarG hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Végülis én se nagyon firkálnám össze a pólót.
(#) lui144 válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Bár én nem tudom hogy zajlik a neves pólógyártás, mindenesetre biztos, hogy nem alkoholos filctollal gondoltam. De mondom az egyedi neves HE-s póló csak csupán egy ötlet volt.
(#) varttina válasza lui144 hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Egyedi darabokat a vasalásos nyákgyártáshoz hasonlatos módon is el lehet készíteni.
(#) zolee1209 válasza varttina hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Ez jó ötletnek tűnik! :yes: De mennyire lenne mosásálló?
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Nemtom' ti erre gondoltatok -e, de én ezt ajánlom: Ne póló legyen, hanem vagy egy nyakba akasztató panel, amire rá van lamizva, vagy fotozva a felh. neve, vagy egy névtábla . Elektronikát is tükrözi, nem is egy nagy összeg.
(#) MolnarG válasza janikukac hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Ez tényleg nem rossz ötlet, és egyedi is.
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Szerintem olvashatóbb, a papíralapú kitűző. Üvegszálas panel esetén akár normál, akár inverz a felirat, messzebbről nem olyan jól olvasható. Régi bakelit NYÁK, az a (****) mély barna színű , azon inverz felirattal már egész jó lehetne. Megcsinálod a kitűzőket?

Idézet:
„Ne póló legyen, hanem vagy egy nyakba akasztató panel”

Én azért fogok pólót viselni... :idiota: :zavart1:
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Na pont erről beszéltem hogy nekem például már van egy csomó tartóm (Kecskeméttől kezdve)...
Ettől függetlenül aki regisztrált annak nyomtatnék papirt mindenképpen. Persze aki a helyszinen regisztrál annak is kellene kapnia félig előre nyomtatott és helyben kézzel kitöltött papirt.
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Csinálnám, ha mennék. Ezt épp letárgyaltuk multkor. Sajnos a tengerre indulok, pont egy nappal előtte. Pedig szívesen dumálgatnék veled, veletek.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 29, 2011 / 1

Egyenlőre úgy néz ki hogy én sajna nem tudok menni, de azért jó szórakozást kívánok
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Nekem nincs tavalyi, ugyebár nem voltam. Az auidofil talikról már van kettő... Tavalyelőtt meg mintha Frankye írta volna rá alkoholos filccel a nevemet a pohárra, de hogy kitűző volt-e, nem emlékszem.
(#) Zoli_bácsi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Na ne.

Behúzok egy olyan strigulát, hogy nemigaz! Óuuóó...
Következő: »»   107 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem