Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ebből akár cicc-sycc is lehet még...
Ne offoljatok már.
Bizony nem kéne tele offolni a fórumot. Inkább azt kellene kitalálni, hogy milyen programok legyenek a találkozón.
Szójátékok? Anagramma verseny? Nyelvtörők?
Az se rossz. Közben felmerült bennem néhány kérdés, hogy: A belépő ára mennyi lesz idén? Lehet-e idén is választani belépő mellé lehetne kapni valamit ami benne van a jegyárban?
Ezek felmerültek bennem. Idén is jó lenne, ha lenne választási lehetőség úgy mint tavaly.
Lehetett tavaly választani valamit? Lemaradtam?
Szerintem azokra a HE-s tárgyakra gondol,mint pl. a póló a bögre meg talán a toll volt tavaly.(Mondjuk azokért ugye fizetni kellett,de azokat lehetett választani) :yes:
Tudtommal az egyedüli ilyen úgymond "repi" dolog, ami benne volt a jegyárban - és fakultatív volt, - az a reakcióidő mérő volt.
Igaz. Erre pont nem is gondoltam pedig még én is legyártottam egyet.
Ebben az esetben két opció volt a "választásra" vagy csinálsz, vagy nem. Én a vagy nem opciót választottam ezért hittem azt, hogy lemaradtam valamiről.
Sziasztok!
Biztosan, hogy ott leszek a találkozón. Előző napon érek vissza Máltáról, csak a találkozó miatt, szóval nem szeretném elmulasztani. Azt akarom még kérdezni, hogy ha a forrasztóversenyre szeretnék jelentkezni, akkor kell vinnem valamit, mert csak az a gond, hogy mindenem otthon hagytam és nem tudnák érte menni, mert határon kívül lakom...
Nyugodtan jöhetsz csupasz kézzel, ilyesmi miatt kár aggódnod...
Mikor lesz elérhető a jelentkezési lap? Mert már mennék befizetni rá a pénzt.
Jó kérdés...
Mondjuk én a helyszinen szoktam készpénzzel fizetni, de ettől függetlenül dicséretes a buzgalom Én már elkezdtem a pakolást az ingyen vihető cuccok vonatkozásában A jelentkezési lap olyan módon, hogy lehetne tudni hogy ki jön biztosan az jó lenne merre mert akkor célzottan (személyre szabottan) is lehetne készülni. Mellesleg mint zöld és egyben költségkimélő javaslat: Alapértelmezésben csak névjegy kártya méretű lap legyen mert nekem például már sok "hordozóm" van. Nem hiányzik még egy, jó a 2010-es is... Ugyanakkor kitűző nélküli ember ne bóklásszon ott. Szerintem ha valakin nincs jól láthatóan kitéve, akkor nyugodtan kérdezze meg meg mindenki hogy "Szia! Te meg ki vagy?". Esetleg legyen a jelentkezési lapon egy check box: "Nyakbaakasztót kérsz?".
Én tavaly a megadott bankszámlaszámra befizettem a pénzt és már a helyszínen nem kellett bajlódnom vele. Hogy ki jelentkezett a találkozóra az tavaly is volt egy kis térképen ha nem tévedek. A kitűzőt lehetne helyettesíteni azzal pl: HE-s pólóra ráírni a nevedet előre is meg hátra is. Így ezzel (elvileg) megoldódik a kitűző probléma. Igaz ez költséges és nem tudom, hogy kivitelezhető-e. Így ez csak egy ötlet volt.
A póló nevesítése maximum alkoholos filccel lehetne költséghatékonyan, de az ugye elég gyatra kinézetű. Amennyire beleláttam fősulin a a szakok pólójának elkészítésébe, lényegében minden névhez kellene egy klisé, az pedig nem lenne olcsó. Bár, ha a tulajnak megéri.
Én nem szívesen firkálom össze a pólót, mellesleg ha esetleg máshova is felveszem nem biztos, hogy szeretném, hogy a nevem ott virítson elöl hátul
Végülis én se nagyon firkálnám össze a pólót.
Bár én nem tudom hogy zajlik a neves pólógyártás, mindenesetre biztos, hogy nem alkoholos filctollal gondoltam. De mondom az egyedi neves HE-s póló csak csupán egy ötlet volt.
Egyedi darabokat a vasalásos nyákgyártáshoz hasonlatos módon is el lehet készíteni.
Ez jó ötletnek tűnik! :yes: De mennyire lenne mosásálló?
Nemtom' ti erre gondoltatok -e, de én ezt ajánlom: Ne póló legyen, hanem vagy egy nyakba akasztató panel, amire rá van lamizva, vagy fotozva a felh. neve, vagy egy névtábla . Elektronikát is tükrözi, nem is egy nagy összeg.
Ez tényleg nem rossz ötlet, és egyedi is.
Szerintem olvashatóbb, a papíralapú kitűző. Üvegszálas panel esetén akár normál, akár inverz a felirat, messzebbről nem olyan jól olvasható. Régi bakelit NYÁK, az a (****) mély barna színű , azon inverz felirattal már egész jó lehetne. Megcsinálod a kitűzőket?
Idézet: „Ne póló legyen, hanem vagy egy nyakba akasztató panel” Én azért fogok pólót viselni... :idiota: :zavart1:
Na pont erről beszéltem hogy nekem például már van egy csomó tartóm (Kecskeméttől kezdve)...
Ettől függetlenül aki regisztrált annak nyomtatnék papirt mindenképpen. Persze aki a helyszinen regisztrál annak is kellene kapnia félig előre nyomtatott és helyben kézzel kitöltött papirt.
Csinálnám, ha mennék. Ezt épp letárgyaltuk multkor. Sajnos a tengerre indulok, pont egy nappal előtte. Pedig szívesen dumálgatnék veled, veletek.
Egyenlőre úgy néz ki hogy én sajna nem tudok menni, de azért jó szórakozást kívánok
Nekem nincs tavalyi, ugyebár nem voltam. Az auidofil talikról már van kettő... Tavalyelőtt meg mintha Frankye írta volna rá alkoholos filccel a nevemet a pohárra, de hogy kitűző volt-e, nem emlékszem.
Na ne.
Behúzok egy olyan strigulát, hogy nemigaz! Óuuóó... |
Bejelentkezés
Hirdetés |