Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Valamiről lemaradtam? Regisztrálni hol kell?
Na ez az hogy még sehol
![]() Jelenleg még csak ott tartunk, hogy ha bejelentkezel akkor tudsz szavazni...
Szerintem ez jó ötlet, hogy mindenkinek a nevét rálaminálni vagy fotózni a felhasználónevet egy nyákra amit a nyakunkba lehet akasztani.
Valóban sajnos még csak a szavazásnál tartunk.
![]() Igazából már gondolom sokan már tűkön üllnek, hogy végre fennt legyen a jelentkezési lap. Nem tagadom én is tűkön ülök.
Elhiheted hogy én sem így szeretném, de nincs más. Nem tudok feljutni, ez a baj
![]()
Ha akarod mehetünk ketten. A tömegközlekedésben helyköziben 90%-os jegyre valamint a helyi járatokat ingyenes utazásra vagyok jogosult.
Sziasztok!
Már én is alig várom a találkozót, az egyedüli probléma az, hogy nem jutok manapság túl gyakran az internet közelébe és nem tudok túl gyakran értesülni az újabb fejleményekről.. Még egy kérdés, ha tényleg lesznek kitűzők a találkozón, akkor azt a helyszínen is átlehet venni? Azért kérdezem, mert a postai úton való eljuttatás számomra nem megoldható, illetve nagyon drága lenne és lehet, hogy meg sem érkezne időben.
Pontosabban eddig még mindig a helyszínen kellett...
Igen, én írtam a poharakra, meg a kitűzőkre is. Tavaly legyártottam előre a kitűzőket, aki előre jelentkezett. Idén sajnos nem fogom tudni ezt elvégezni. Még maradt néhány fel nem használt tok, és olyan is, amiben benne van a regisztrált, de el nem jött userek kártyája. Akinek megvan a tavalyi, az hozza el, a többieknek - ha lesz regisztráció előre - el lehet készíteni.
Igen, szerintem is akinek van tokja, hozza magával. Annyival kevesebb pazarlás...
A regisztráció alapján előre megrajzolt névjegy kártya méretű papírhoz amit kötelező viselni viszont mindenképpen ragaszkodnék... Na jó, helyszínen a már előre kinyomtatott "biankó" lapra szervezők által kézzel ráírt kitűző is játszik ![]()
A fel nem használt, valamint a regisztrált, de el nem jötteknek a kitűzőit idén fel lehetne használni. Remek ötletnek tartom, hogy:
Idézet: „Akinek megvan a tavalyi, az hozza el, a többieknek - ha lesz regisztráció előre - el lehet készíteni.”
Közben, hogy el ne aludjunk!
Csak jelzem, hogy már kevesebb mint 2 hét van hátra a találkozóig. Jó lenne ha már lehetne jelentkezni. Már csak a programokat lenne jó kitalálni, hogy mi is meg hogy is legyen.
Jelentkezni?
![]() ![]()
A mennyi attól (is) függ, hány jelentkező lesz. Erősen függ....
![]()
Sziasztok! Sok mindent nem tudok az eseményről így kérdezek.
Kaja lesz? Mettől meddig fog tartani a rendezvény? Mennyi lesz a belépő? Milyen programokra lehet számítani? Mit kellene vinni? (Ahogy olvastam erősen függ a jelentkezők és jelenlévők számától.) De azért egy tól-ig-os határt csak lehetne írni. ![]()
Ez igaz...
Esetleg valaki(k), akik délebbi városból jönnek mint Soltvadkert, és elviselik a jelenlétemet, fel tudnak venni? Természetesen beszállok a benzinpénzbe! De ha tömegközlekednem kell, akkor erősen függök a belépőtől... ![]()
Egy biztos: tavaly 1500 szép magyar forint volt. Azóta a Bókay kert vezetése emelt is, stb... Óvatos becslésként javaslom - rendezvényesek mondták: több éves tapasztalat. A biztos előre regisztráltak 10%-a nem jön el, ennyi a normális arány. Utána meredek esés az alábbiak szerint: A valószinüleg-nek általában a 40-60%-a szokott megjelenni. A talán-nak a 10-20 %-a. Ez ad egy tavalyinál kicsit többnek tűnő előre kalkulálható létszámot.
5 ember nem jön el a biztosakból, tehát jönnek 47-en. 42-en a valószínűből, és végül 30-50 a talán-ból. Tehát körülbelül 120 ember plusz minusz 10%-os becsléssel. Ez olyannyira nem jelent manapság már semmit (internetes morál...), hogy az audiofilre az előre regisztráltak 30%-a nem jött el (levonva az "igazolt távolléteket").
100 az egy szép kerek szám...
A 128 pedig még kerekebb ![]() Szerintem ha senki nem csinál semmit, akkor is leszünk annyian ![]()
Szerintem ha Matyi megjelenik valahol és a többiek tudnak róla, már az összehoz 10 embert.
![]()
Na igen!
![]() Én meg csináltam magamnak egy kis költségvetést, mire is számíthat a nemlétező pénztárcám. Két lehetőségem van, ahogy a térképet néztem. Egy BKV átszállás és kb másfél kilométer gyaloglás, vagy kettő BKV átszállás és majdnem helyben vagyok. Vonat, plusz egy átszállás, 5600Ft, vagy még 640Ft, ha kettő... Ehhez még hozzájön a belépő, amire 1500-at saccoltam. Egyik változattal sem úszom meg 7000Ft alatt. Szóval nem bánnám, ha valakihez be tudnék társulni... :szomoru1:
De olcsón megúsztad nekem minimum 8000ezer csak oda és még gyalogolni is kel egy csomót
Idézet: „hogy az audiofilre az előre regisztráltak 30%-a nem jött el (levonva az "igazolt távolléteket"). ” Matyi én ezt akkor mondtam már amikor a regisztráltak névsorát elolvastam hogy a fele csak kamu regisztráció , ha visszaemlékszel ?
Ez azt hiszem helyes megállapítás, mert aki ott volt, tanúsíthatja, hogy az audiofilre is 8-9 embert vittem (szó szerint kértem, hogy jöjjön el) vagy szedtem össze, és együtt jelentünk meg A2k Laci előtt.
Való igaz, hogy Te is emelted a szavad ugyanazért, amiért én. Reméljük most nem fog megismétlődni, mert az most súlyos pénzekbe fog kerülni, nem mindenki olyan, mint Laci bácsi, hogy gyakorlatilag ingyen (becsületkasszáért) rendelkezésre bocsájt egy helyszínt.
3. lehetőség: az egész utat bringával teszed meg
![]()
Szerintem az lenne a legdrágább! Sokba kerül ám, a sportszelet, és mire én feljutok...
![]() ![]()
Elérhető a találkozóra regisztráció!
Bővebben: Link Hamarosan minden biztos / valószínű / talán válasszal szavazó is értesítést kap róla e-mailben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |