Fórum témák
» Több friss téma |
Másik PC Studiót kell telepíteni, ez a verzió nem ismeri a telefont.
Samsung mobil---Usb kapcsolat ? Na egy picit elörébb vagyok , kiszedtem minden drivert , modemet , és ugy probáltam ujra a New pc st. 1.5.1 xxx de ugyanaz , semmit sem ismer föl , ujra teljes törlés , keresten egy régebbi verziót Új pc studio 1.3.0 xxxx . ezzel annyira vagyok elörébb hogy az E2550-es mobilomat felismerte ,onnan semmi , de a hibaüzenet ugyanaz , itt a képen nézhetö. reménykedek benne hogy a kábel jó lesz. ha ujabb ötletetek van nagy köszönettel venném , mostmár végig probálom csinálni , nem akarok másik mobil.
tisztelettel Feri
köszi mindenkinek a segitséget , megy már a kapcsolat a samsung mobilom és az usb közt ,irtam a samsungnak és azt javasolták hogy ujra vegyem le a Samsung honlapjárol a legujabb !!! new pc studio progit , és csodák csodája ekkor már ment minden , Pedig kétszer is megtettem már sikertelenül . Köszönöm mindenki segitségét Feri
Üdv! Nagy tragédia történt ! Elmesélem a történetet! Voltam fürdeni és mikor kijöttem a vízből bele tettem a nadrágom zsebebe ami tele volt vízzel és lassan folyt ki belőle de én beletettem a telefont és hat elázott! Nemsokára kivettem a telefont és láttam hogy vizes akkor meg ment a kijelző de 1 -2 sec múlva kikapcsolt és rögvest kivettem az akkut ! Mit ajaltok mit csináljak vele? A telefon egy SAMSUNG GT-C3010 ! Kb félig ázott el a a hangszórón át! Üdv:Levente
verzió 1 : Szétszeded, a panelt kiteszed a napra egy fél órára de ne hogy kint sokáig mert túlságosan is felmelegedhet olyan 40 fok körül kell lennie kézzel forró legyen de ne égessen. Ha az LCD is beázott azt is szárogasd valami meleg helyen de ne a tűző napon. Eztán összerakod és használod.
verzió 2. mint verzió 1 de az összerakás után nem kapcsl be . Akku kivesz zsebre rak és bebattyog a sarki gsmbe és vagy megnézeted vagy veszel egy másikat, ahogy nézem nem valami drága cucc.
Javaslom gyógyszertári alkohol beszerzését, és az alaplap kétszeri mosását. Vigyázat, nem denaturált szesz!
Kaptam egy telefont amibe ha rakok SIM kártyát akkor feljelentkezik a hálózatra (kiírja hogy T-mobile H) aztán mikor hívni akarok akkor nem engedi, azt a félretárcsázáskori hangot adja be, ha engem akarnak hívni akkor nem vagyok elérhető, SMS-t nem küldi el de viszont az egyenleginfó ( *102#) meg működik róla.
Arra gyanakszom hogy az IMEI alapján van letiltva a telefon. IMEI letiltás esetén milyen tünetek jelentkeznek, mit ír ki ilyenkor a készülék??
Általában olyasmit, hogy készülék lezárva, csak segélyhívás
Úgy tudom, hogy ha le van tiltva, akkor fel sem jelentkezik a hálózatra a telefon.
De épp ez az érdekes, nem azt írja hogy csak segélyhívás, de gyakorlatilag csak az működik róla.
A Csak segélyhívást akkor írja hogyha a kártya van letiltva, de ha a telefon van letiltva akkor mit írhat? Mert nekem semmi nem ír, csak nem tudom hogy a telefon a rossz vagy nem rossz csak le van tiltva.
Kb. olyan ez a kérdés feltevés mintha azt mondanám hogy van egy autóm de nem indul viszont gyújtás mert világít a lámpa.
1. Teló típusa gyártója 2.hálózati korlátozás van nincs hogy szűnt meg ha nincs ? Ezeket azért írd majd le. A teló végfokos lehet a de ha volt piszkálva fügi stb akkor szoftver vagy szinte bármi. Ha tiltva van akkor 112 és 911 semmi más nem fog menni de gondolom próbáltad másik kártyával is ?
SE W 595 a tipusa de általánosságban kérdeztem hogy mi van olyankor hogyha IMEI tiltva van.
Másik kártyával próbáltam, azzal sem megy, de a 112 meg megy tehát akkor végfok kizárva. Már így kaptam, hálózati korlátozást konkrétan nem írja ki. De egyre erősebb a gyanúm hogy lopott vagy talált telefon, akitől jött csak hebeg-habog honnan van. Ezért is gondoltam elsőnek IMEI tiltásra csak még senki nem tudta megmondani hogy egy IMEI tiltás alatt lévő teló hogyan tudatja hogy ő IMEI tiltott. Egyáltalán a tulaját meglehet valahogy találni vagy kuka így ahogy van?
A telefon nem tudja, hogy ő tiltott. A szolgáltatónál, ha a telefon fel akar jelentkezni a hálózatra, akkor ő utasítja vissza, mivel ilyenkor a telefon IMEI alapján akarja azonosítani magát. Ilyenkor a szolgáltató visszautasítja a kérést és nem tud felcsatlakozni sem a hálózatra a telefon.
Viszont ha a telefon lopás miatt lett tiltva, akkor akár hozzád is eljuthatnak a rendőrök, főleg ha a neveden van a sim kártya.
A telónak illene kiírni a ,hogy hálózat által visszautasítva vagy bármit azaz nem jelenhet meg hogy pl T-mo@lék
Sziasztok!
Remélem ti legalább értetek a SE telefonhoz, ha már én nem... Tegnap megkettyent a SonyEricsson U10I-m (Aino)! "drótos" headset csatlakozón keresztül használtam kihangosítva az autóban /AUX-ba a CD-rádión át/, és 2 hete szaggatni kezdett a telefonálás közbeni visszajövő hang (amit az Asszony mondott), én ráfogtam, hogy az Asszony SAMSUNG-ja biztos, de ha lenémítottam a saját mikrofonomat (miki áthúz), akkor szaggatás mentesen, tökéletesen hallottam mindent! Tegnapra megunta a teló a BRÉKÓ-BRÉKÓ CB-s stílust, és teljesen elhallgatott. Viszont a drótos headset csatira a Média lejátszó a zenét kiadja, csak a beszélgetést nem... Szolgálati tesztek alatt a "hangszóró" teszt szól, és a "fülhallgató" teszt csendben van! Headset-nek ismeri fel a headset csatit, mert az ikon megjelenik. Direkt kipróbáltam, hogy nem-e csak külső kishangfalnak látja, de ha azt dugom bele, semmi ikon nem jelenik meg, és ugyanúgy a média hang kimegy! Bluetooth headset-re is átmegy a beszélgetés, hiba nélkül, és a saját fülesén is használható, de a kocsiban nekem a drótos lett volna a használható! Erre kössetek görcsöt! Akit eddig kérdeztem, azt mondta, hogy: SE, mit vársz, Szoftver... Viszont, net-re csatlakozva a szoftverfrissítés funkció azt mondja, hogy a legújabb szoftver van a telón! Na, most akkor ezzel meg mit...ak? Kérem segítsen aki tud megoldást, mert azért szeretném még használni, ha nem is androidos, azért még jó kis teló! Köszönöm!
Hardveres hiba, szerviz! Talán tud vele bármit is kezdeni...
Üdv!
Ha garanciális akkor mindenképp szervíz ha nem akkor szoftverfrissítés. Olvastam azt írja ki hogy friss a szoftver. Igen ám de én Nokia 5310 el jártam úgy hogy azt mondták nincs frissebb szoftver közben angol nyelven találtam frissebbet. felraktam azt a telefonra és egyből magyarul írt ki mindent és a visszakérdezett szoftver szám az volt amit felraktam. Javaslom bújd a netet külföldi szoftverek után hátha akad frissebb. A szolgáltatók ráadásul alapból butított szoftvert raknak fel hogy bizonyos főleg hálózatot igénylő funkciók ne legyenek elérhetők. Nálam szoftver frissítés után lett egy adó vevő funkcióm amire azt írja ki hogy a hálózat nem engedélyezi. Sok sikert a javításhoz.
Nem hiba csak esetleges problémát megelőzendő :
Van egy "öreg" telefonom... már vagy 1,5-2 éve pihen a fiókomban . fel kéne éleszteni, mert az "újat" sajnálnám a melóban tönkretenni , van-e valami trükk, kötelező (ajánlott) protokoll, vagy csak dobjam bele az akkuját* aztán uccu .. * valószínű problémás lesz, mert líthiumos és 0V mérek rajta
Ha az akku full nulla, akkor érdemes "megbikázni" kicsit. Ez csak azért nulla, mert az elektronika lekapcsolta a cellát a kivezetésről. Az akku le van teljesen merülve, elektronika pedig lekapcsolta a mélykisülést megelőzendően. Múltkor landolt nálam egy telefon, decemberben úszott egyet, azóta dobozában pihent. Akkut megmérve szintén 0V. 3,2V és 50mA-el kicsit töltöttem labortáppal, amíg az áram le nem esett. Ezután már a telefon is szépen töltötte. A rátöltés előtt csak villogott a telefonon egy piros led és annyi.
Gondolom a telefon garanciális(mivel 2 év gari van rájuk), így én visszavinném, ahol vetted és akkor ők majd megoldják. Lehet elég lenne egy szoftver újrarakás, de az is lehetséges, hogy tényleg hardver hiba. Bár én inkább szoftver gondra gyanakodom
Köszi srácok!
Első lépésem (szervíz ajánlása, mert nem volt nálam a gari papír), hogy frissítsem, mondták a címet, folyamatban van... Addigis nagyon köszi!
Kíírály, meggyógyult!
SZOFTVER volt! Azért köszi mindenkinek!
Megpróbáltam egyszerűen összerakva elindítani . A töltő csatlakoztatása után gondolkodott vagy fél percet, majd szépen elindult a töltést jelző animáció .. A szokásos 130 perc után kiírta "a töltés befejeződött". Első bekapcsoláskor üres akkujellel indult, majd pár perc alatt fokozatosan eljutott "tele akku"jelzésig. Most tesztelem, nyaggatom meddig fogja bírni
Egy párszor nem árt lemeríteni, feltölteni, utána csak helyrejön.
Már két mobillal jártam meg hogy képeket küldtem rájuk bluetoothon és küldés közben kikapcsoltak és utána nem indultak el többé. Az egyik Kigsun V902 a másik Nokia E68.
Lehet hogy kinaiak azért nem megy a bluetooth rajtuk, vagy miért romlanak el?
Szerintem igen, sajnos mindkét telefon kinai (eredeti Nokia E68 nem is létezik), és a szoftverük nagyon bizonytalan. Véleményem szerint ezért hibásodtak meg. Nálam volt olyan N95 kinai utánzat, ami néha elindult, néha nem, és alig volt használva, szinte új volt. Szerintem meg kellene próbáld egy gsm szervízben, hátha tudják olcsón javítani az ilyen szoftveres hibákat.
Sziaszok.
A w850i-m egyszercsak kikapcsolt, és pár másodpercenként fehéren felvillanva fogadott bekapcsoláskor.Vettem szalagkábelt, de sajnos csere közben letört egy darab a felső billentyűzetpanel csatlakozójából. Ma vettem egy készüléket, ami nem villog, hanem folyamatosan fehéren világít, gondoltam a kettőből csinálok egyet, de akárhogy cserélgettem az alkatrészeket(igaz, nem próbáltam mindenhogy), a hiba megmaradt. Nemsokára a ma vásárlt telefon billentyűzetpaneljéről is ugyanúgy letört egy majdnem pontosan akkora rész, mint a másikról. Ebben szeretnék nagyon segítséget kérni
Ha letört akkor bizony letört mese nincs az nem használható a továbbiakban. De szerencséd van mert éppen a napokban jutottam hozzá egy garantáltan szoftverhibáshoz azaz bekapcsolt bejött a tegyen be simet majd ki majd be is így tovább de aki szoftozta annak nem jött össze a mutatvány így jelenleg van egy nagyon szép levélnehezékem, Ha segítene rajtad írj privit.
Köszönöm! Ez valóban így van, ha törött, kuka, be kell szerezni másikat.
Csak én attól tartok, hogy az újakkal sem fognak menni. Nincsen esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, tanácsa?
Szia.
Hasonló cipőben jártam egy w580i-vel. Fehér volt a kijelző, első lépés szalagkábel csere. Ugyanaz maradt, második lépésként a kijelzőt is kicseréltem, de semmi. Nem tudtam mit kezdjek fele, a telefon működött, bekapcsolt, hívást is fogadott, csak fehér képernyővel. Utolsó lehetőségként úgy gondoltam kicserélem azt a részt, amelyik a szalagkábellel csatolja össze a képernyőt (ezen a részen van a kártyaolvaso, felső billentyűzet és hangszóró). Bővebben: Link Egyik barátom szerzett egy ugyanilyen telefont képernyő nélkül, abból átraktam ezt a részt, de nem jött helyre. Egyszerűen érintkezési hiba volt, mert ha kicsit a csatlakozókat megszorítottam, akkor egy pillanatra megjelent a kép, de sehogy sem tudtam megjavítani. A tieddel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy amikor felvillant párszor fehéren, azt valószínűleg szoftveres hiba miatt csinálta. |
Bejelentkezés
Hirdetés |