Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
SzervízMacska hozzászólásába berakott linkre akartam reagálni. Amit ő belikelt 1550Ft-os BKv 24 órás jeggyel lehet menni annyiszor amennyiszer akarsz BKV-val.
Az átszállásos jegyről nem tudok érdemben nyilatkozni.
Most jöttem vissza a boltból, mint konkrét dolog és jótékonysági felajánlás következőket vettem/viszek:
- Sűrített paradicsom 2x500g (dobozos) - Babérlevél (egész) 5g - Kömény (egész) 28g - Kömény (őrölt) 2x25g - Feketebors (egész) 20g - Feketebors (őrölt) 2x20g - Fűszerpaprika, édesnemes (őrölt) 100g - Majoranna (morzsolt) 10g - Chili paprika (őrölt) 15g - Étkezési finom (nem kóstoltam, de durva szemű ![]() - Fokhagymakrém 2x70g - Spar ételízesítő 250g Szerintem egy laza levesre elég, ha meg nem kell, akkor kitartok vele családostól kb. fél évig ![]() Ha minden jól megy, akkor valaki majd szül üstöt, hűtőt, húst, krumplit, stb.. Ha meg nem, akkor a Bókay kert hátuljánál ott az hipermarket... Személy szerint én vettem tegnap 2000g marhalábszárat és megfőztem pörköltnek ma gyakorlásképpen. Marha jó lett, mócsingja üvegesen áttetsző, omlós, tényleg amillyennek lennie kell ![]() Mellesleg szemeteszsák, vágódeszka, kés, papírtörlő, leány, szivacs, eldobható asztalnemű, zsír/olaj, etc., bla, bla, bla.... Idézet: „...kés, papírtörlő, leány, szivacs...” Leány? Milyen leány? ![]()
Kézi
![]() Huncut aki rosszra gondol... Tudod, aki megtisztítja a krumplit, répát meg persze el is mosogat. Ugyanezt persze a fiúk is meg tudják csinálni, mint ahogyan a lányok is tudnak füvet nyírni. Pont úgy, mint ahogyan a macska is tud úszni ha kell, de ettől még nem szeret :eek2:
Óóóó én csak jó dolgokra gondoltam! :whistle:
Jelezni szeretném, hogy ha esetleg kitör rajtam egy epilepsziás nagyroham, akkor ne ijedjen meg senki. Bár hálistennek tavaly nem történt semmi, de ha esetleg mégis megtörténne, akkor ne ijedjen meg senki, igaz, tudom, hogy borzasztó látvány.
Ha jól emlékszem valaki a modik közül ki lett okosítva (talán pont Frankye?) tavaly hogy mit kell csinálni. Nyelvet kihúzni hogy ne fulladj meg, vagy hasonló? Egyébként nyugodtan leírhatod ám hogy mit és miért kell csinálni, mert találkozhat az ember másutt is hasonlóval...
Csak úgy mellesleg két dolog biztosan maradandó élmény az embernek: - Amikor te hívsz valakinek mentőt; - Meg amikor hozzád hívnak... Nekem már volt részem mindkettőben, egyiket sem élveztem...
Idézet: „Pont úgy, mint ahogyan a macska is tud úszni ha kell, de ettől még nem szeret” Ez egy tévhit. Mindig szerettem volna úszni, de sosem sikerült. A villamost viszont napról napra jobban vezetem - a macskák közt elsőként... ![]()
Melyik vonalon leszel/vagy?
[OFF]Elvileg bármely délpesti vonalon, kivéve az 50-es.
![]()
Akkor nem hiszem hogy találkozol apummal, ő a Szépilonai kocsiszínben dolgozik, én meg az észak-déli vonalon.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy van e valaki aki az M3 autópályán megy a találkozásra Erdőtelek mellett és el tudna vinni engem oda és vissza. Apa ki tud vinni Erdőtelekre csak ott kéne felvenni. Természetesen benzin pénzbe beszállnék. És a visszautat is valahogy így kéne megoldani ,hogy ugyan ott letenni. Egyébként Tófaluban lakom a régi hármas út mellett így ha valaki azon megy és el tudna vinni annak is örülnék. Különben marad a vonat ami még 50%-al is drága oda és vissza.
Nem is gondoltam, hogy BKV-s vagy... Amúgy én is a metróval járok reggelenként a Szávába.
![]()
[OFF] Ti itt soroljátok Budapest részeit, én meg még sosem láttam.. :nemtudom:
Lehet körbevisz valaki, még az is lehet hogy nem vicc.
Mellesleg rám is férne oktatás, olyan mint Ferencváros, Angyalföld, Víziváros, Rákosrettentő ![]()
Nem azt akartad, hogy Ami késik, nem múlik?
![]() ![]() De azért szégyen. Már mindenki volt a családomból is... ![]()
Az epilepszia igazolvány alapján a következőket kell tenni:
- Meg kell lazítani a ruhámat különösen a nyaki résznél - Oldalra kell fordítani. - Semmi esetre sem szabad felemelni, a mozgásban nem szabad akadályozni. - Semmit nem szabad a fogak közé tenni, általában hamar magamhoz térek. Sérülésnél, vagy ha a görcs 5 percnél tovább tart, vagy elkékülésnél és ha 15 percen belül nem térnék magamhoz akkor (az igazolvány szerint) orvost kell hívni. Legalábbis ez áll az epilepsziaigazolványban.
Úgy tudom ez:Bővebben: Link Persze ha valakivel összetudod szervezni valakivel aki autóval megy az még olcsóbb lehet.
A főzni készülőket kérdezem, hogy van-e igényük tűzifára? Mert ha igen, akkor viszek magammal.
Ebben az esetben lesz hely bőven a kocsiban az ingyen elvihető IDE és floppy szalagkábeleknek.
![]() Figyelem! Dobozszámra fogok vinni, úgyhogy aki szeretne kapni belőlük, az ne sajnáljon nagyot markolni! És gondoljon előre a hazaútra szükséges szállítási többletkapacitás biztosítására. ![]()
Sziasztok !
VII. ker. ből megyek ,van 3 helyem ,ami biztos! Üdv
Börzézésért kell fizetni?(mármint ha eladni szeretnék)
Azt lehet tudni mennyien jelentkeztek biztosan ? Vagy az lesz a meglepetés?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |