Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Golf IV elektronika
 
Témaindító: Tomszy, idő: Jún 28, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   6 / 48
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /
 
De elméletileg ezt kimutatta volna diagnosztikán ha valamelyik jelado nem müködik, vagy tévedek?
(#) zolika60 válasza Roli73 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /
 
Nem ismerem a típust annyira. Annál a márkánál amit mi javítunk nem mindig.
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /
 
Létezhet olyan is hogy egy( VW TOOL )diagnosztika programm használata közben az ABS menüben kikapcsolhattak valamit egy félre kattintás végett. Mert arra emlékszem vissza hogy , a kerekeknél valami 0 - volt. Mert azota villognak a lámpák, és az ember is nézett ki a fejéböl érdekessen ,h nem tudja mi ez.(fék bet. cserekor).
(#) zolika60 válasza Roli73 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /
 
Ezt nem tudom. Abból indultam ki, hogy magától romlott el.
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /
 
A 0 voltot feszülsék alatt értettem. De nagyon Köszönöm a Segitséget.
(#) Roli73 hozzászólása Aug 7, 2011 /
 
Sziasztok! (golf4) ujjab fejlemény ABS ügyben, feldugtuk ujbol gépre és ezt adta ki az ABS teszt közben ,hogy:Bemeneti szelep bal elsö - 0 volt feszültség. kimeneti szelep bal elsö -0 volt feszültség. Bal elsö kerék zárva. Mond ez nektek valamit? Azt tudom hogy az ABS nem müködik, és a ABS és Fék viszajelzö egyszerre villogva jelzi a hibát. Tárcsák betétek ujjak, fékfolyadék rendben. Üdv mindenkinek. Köszi .
(#) VIM válasza Roli73 hozzászólására (») Aug 7, 2011 /
 
Szia! Ha mindkét lámpa világít akkor mind a két rendszerben van valami hiba! Hát valami jobb szoftverrel kellene ezt megnézni mint amivel nézve lett.
(#) Roli73 válasza VIM hozzászólására (») Aug 7, 2011 /
 
Szia. Voltam vele szervízbe és az élő adat olvasáson sem mutatott ki hibát.Ez amit irtam,az én észrevételem,ök még eddig sem jutottak el.
(#) Gufy hozzászólása Aug 11, 2011 /
 
Sziasztok,Érdeklődni szeretnék hogy 1.6os Benzines Golf 4-nél holtalálom az Irányjelző reléjét?elölre is köszönöm a segitséget.
(#) akos70 válasza Gufy hozzászólására (») Aug 11, 2011 /
 
Azt hiszem, annál már az elakadásjelző-kapcsolóval van egybeépítve.
(#) hans69 hozzászólása Aug 22, 2011 /
 
Hy nekem olyan problémám volna h kicseréltem az első fékbetétet és azóta nem alszik el a visszajelző lámpaez mitől lehet a csatlakozó jól lett összedugva.

Hamár itt járok esetleg valaki nem tudna a rádió helyére ilyen takaró fiókott már mindenhol kerestem de nem találok 4eshez valót
(#) zolika60 válasza hans69 hozzászólására (») Aug 22, 2011 /
 
Fékkopásjelzőt kicserélted?
(#) hans69 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 22, 2011 /
 
Persze a fékbetétbe van nem?
(#) zolika60 válasza hans69 hozzászólására (») Aug 22, 2011 /
 
De igen. Csak külön kell beletenni, így nem tudhattam kicserélted-e. Ha a csatlakozóját rövidre zárod megszűnik-e a hiba?
(#) hans69 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 23, 2011 /
 
Ezt nem tudom mert még nem tudtam igy megnézni de köszi ezt már mondták mások is de ha ez se ön be akkor megszakadthatott a vezeték vagy ki kell ütni a hiba kódot
(#) qqqqqq hozzászólása Aug 28, 2011 /
 
Sziasztok.

Nekem lenne egy 1998-as 1.6 SR 4-es golfom.

Ki szeretném kapcsoltatni az immobilisert benne mert állandóan *** .Most például beindul az autó 2 másodpercre majd le is áll.Lehetséges szerintetek kikapcsoltatni?
A műszerfal kijelzője elalszik rendesen nem a kulcs a gond.
(#) Roli73 hozzászólása Szept 3, 2011 /
 
Üdv mindenkinek. Egy ujabb probléma van a 2000 évj.golf4 1.6 16v. csodával. 10.000km van a motorba generál ota,és olajlámpa egyre többször jelezte hogy olajnyomás probléma,mérés megtörtént,2000ford= 1.4 bár,2bár helyett, ez ugye kevés, most ott tartok hogy, ami cserélve lett :GYÁRI=olajgomba,olaj-szürö,olajszint jelado. Karterba a szürö kipucolva,vezérmü tengelyek logása 0.4 ill 0.2mm (elmondások alapján nem lehet az oka)nyugvo csapágyakat ellenöriztük ,szinte be sem koptak, olajszivattyú és minden alkatrész Kolbeinschmidt. Teljesen tanácstalan vagyok,10.000 km birt volna az olajszivattyú? Esetleg el tud menni máshol is az olajnyomás, vagy marad a szivattyu ,mi tud tönkremenni benne ilyen hamar ,elkophat ennyi km után? Segitségeteket elöre is Köszönöm
(#) zolika60 válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 3, 2011 /
 
Az olajszivattyún lévő túlnyomás szelepet vizsgáld meg. Hajlamos a felakadásra. Generál után különösen könnyen előfordul. Egy picike szemmel nem is látható fémforgács is megakaszthatja. Így kicsit mindig nyitva van és elszökik mellette az olaj. Nem bontható kötés van a rugó alatt, de egy kis barkácsolással megoldható.
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2011 /
 
Köszönöm a tanácsod, feltétlenül megnézem. De mielött szétszedném,kérdeznék még ezzel kapcsolatban. Az olajszivattyu jelenleg még a helyén van,olajdekni levéve.Arra a fagydugo szerü valamire gondolsz ami az olajszivonyilás mellett van (az olajszivattyun természetesen) .Az a kérdésem hogy azt kell akkor kijátszani és alatta van a tulnyomás szelep? ez egy egyszerü rugo meg valami tányér ami elzár,vagy valami dugattyu féle?Nem tud szét hullni gondolom? Köszönöm ,Köszönöm.
(#) zolika60 válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Igen jól látod a dolgot. Azt a kis besajtolt kupakot kell kivenni. Egy egyszerű rugó felette egy kis dugattyú. Ennyi az egész. Az enyémet bonthatóra csináltam az eset után meg, most már bármikor kiszerelhetném, de nem szeretném. A szivattyút szereld ki, és minden világos lesz.
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 7, 2011 /
 
Szia! Nos ismét zátonyra futottam, nyomásszabályzo szelep kipucolva, és semmi változás. Akkor marad a olajsszivattyu cseréje? Azt nem tudod pontossan hogy mi tud tönkre menni benne? állitolag valami fémfogaskerekes holmi ez,,és szétszedhetö. Már nagyon kész vagyok töle. Köszönök mindent. Sziasztok.
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 9, 2011 /
 
Sziasztok! Olajszivattyu kicserélve, olajnyomás nincs. Lehetséges hogy dugulás van valahol ,mondjuk egy tömitésnél (pl. kisebb furat a tömitésen) Valami ötlet?
(#) CsemanAttila válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Helló! Keress valami motor öblítő csodaszert, hátha az kipucolja. Szerintem vagy kosz került a rendszerbe, vagy generál során valami agyon lett pasztázva.... Amúgy milyen olaj van benne?
(#) Roli73 válasza CsemanAttila hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Az olaj (300km) és minden egyéb gyári.A pasztával óvatosan bántunk.Előre is köszönöm.
(#) liderces válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Hello!

Bocs hogy beleszólok! Azt kérdezném meg hogy a minden gyári az mit jelent? Márkaszervizben cserélt, onnan beszerzett, vagy bizonyithatóan a wolfsburgi gyárból hozták neked? Nem iróniából kérdezem de manapság semmiben sem lehet biztosra menni. Hallottam már olyant hogy márkaszervizben kiszámlázták a márkás olajat és olcsót meg beletöltötték. Na nem vw szervizről beszélek, de én csak azt hiszem el amit látok. Olajat is hamaisitják! Nekem 1.4-es van az is érzékeny az olajra. Azonkívül ha tudod valahogy mérd meg közvetlenül az olajszivattyu után a nyomást. Látom benne vagy a dologban ha másképp nem megy furni rá egy lukat méréshez majd ledugózni, az a biztos hogy a szivattyu nyomja azt amit kell aztán lehet menni tovább a rendszerben. üdv
(#) Roli73 válasza liderces hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Üdv. Lehet de nem hinném hogy mind a két szivattyu rossz lenne, az olajat (3 félével probáltam) satöbbit sorszám alapján én szereztem be és én is épitettem be. Sokan azt mondják vezérmütengely kophatott meg,ott megy el a nyomás.
(#) zolika60 válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Segéd tengely csapágyat is cseréltél?
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Üdv Zolika. Kifejtenéd bövebben hogy mit értesz ez alatt? Köszönöm.
(#) hibbantpasi válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 10, 2011 /
 
Sziasztok!

A segédtengelyt ne keresd a 16V- ben.
Az olajszivattyú szivócsövét jól kipucoltátok?
A durvaszűrő nagyon meg tudja tréfálni az embert.
(Csak ötletelek, mert ennyi olajnyomás még egy széthajtott motorban is mérhető)

üdv: hp
(#) CsemanAttila válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
3 Féle olajjal próbáltad?? Ezt nem értem.
Következő: »»   6 / 48
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem